Support

L2L is gespecialiseerd in het leveren, monteren en financieren van groot formaat LED schermen. Wij bieden u een unieke vorm van samenwerking met een compleet pakket aan diensten en producten tegen een vast tarief per maand.

Naast kwalitatief hoogwaardige producten biedt L2L een uitstekende service. U kunt rekenen op professionele en vertrouwde ondersteuning en advies. Van calamiteiten tot eenvoudige vragen over de software. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar. Voor meer informatie over onze producten, service en diensten, kunt u telefonisch of via het formulier contact met ons opnemen.

 

Kwaliteit

Een LED scherm van L2L is vervaardigd uit hoogwaardige en uitvoerig geteste materialen. De onderdelen zijn getest op o.a. waterdichtheid, schokbestendigheid en helderheid. Dit geeft garantie op een perfect resultaat met een lange levensduur, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden.

De software die bij het LED scherm wordt geleverd is eenvoudig in gebruik en voorzien van o.a. afspeellijsten en tijdschema’s. Tevens kan de software op meerdere computers worden geïnstalleerd, zodat op iedere werkplek afspeellijsten gemaakt en bewerkt kunnen worden. Op deze manier kunt u zelf continue zorgen voor optimale kwaliteit van uw boodschap.