Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

De eerste stap

Samen met de klant brengen wij in kaart wat de exacte doelstelling van het LED-Scherm is. Informeren, adverteren, entertainen, bewegwijzering of gewoon je naamsbekendheid vergroten of producten promoten. Een combinatie hiervan is ook mogelijk. Een LED-scherm is breed inzetbaar.

Situatie

Wanneer de doelstelling helder is, kijken we welke locatie het meest geschikt is voor de plaatsing van het scherm. Daarbij kijken we naar passerend publiek, maar ook naar zaken als technische haalbaarheid, toekomstige ontwikkeling in de directe nabijheid en allerlei randvoorwaarden die meespelen je LED-scherm zo effectief mogelijk te plaatsen. In dit stadium wordt ook de keuze bepaald voor LED-modules die toegankelijk zijn van voor – of achterzijde i.v.m. latere service.

Afhankelijk van positie werken we een advies uit voor het formaat van het scherm. Dit is altijd in combinatie met de juiste pixel pitch (resolutie) en schermhelderheid of nit-waarde.

Sessie

In dit stadium van het traject nodigen wij je altijd uit voor een sessie in ons experience centrum in Capelle aan den IJssel waar wij nagenoeg alle type LED-scherm werkend opgesteld hebben staan. Alleen in een “real time” situatie is duidelijk zichtbaar wat het verschil in pixel pitch en lichtsterkte in de praktijk betekent. Je moet het met je “eigen ogen” zien!

De tweede stap

Als alle wensen en parameters duidelijk zijn gaat onze ontwerpafdeling aan de slag. Op grond de technische vereisten en onze ervaring wordt er een support-constructie ontworpen. We kijken of er op locatie of aan het gebouw aanpassingen nodig zijn. Moet er geheid worden? Wat is de verwachte windbelasting? Zijn er vergunningen vereist? Moet er stroom aangelegd worden en waar moet dat vandaan komen? Hoe gaan we het onderhoud in de toekomst doen?

We maken een technisch en esthetisch ontwerp voor de support-constructie (het frame) en laten daar sterkteberekeningen op los.

Samenstelling

Het LED-scherm wordt samengesteld uit het type module met de pixel-pitch en nit-waarde waar in het voortraject voor is gekozen. Indien afgesproken worden media players en aansturing modules meegenomen.

Op grond van het bovenstaand werken we een gedetailleerde offerte voor je uit. De extra aandacht die we aan het voortraject geven sluit verrassingen bij de uitvoer nagenoeg uit. Wij confronteren je niet met onverwachte extra kosten, meerwerk of andere tegenvallers. Je weet waar je aan toe bent!

Stap drie

Bij akkoord op de offerte gaan we verder voor je aan de slag. De juiste modules worden ingekocht of uit onze substantiële voorraad gereserveerd. De technische tekeningen voor de constructie worden gemaakt. We gaan indien nodig aan de slag met de vergunningaanvragen.

Alle individuele componenten worden getest en veelal wordt het scherm in onze werkplaats opgebouwd laten we het een aantal dagen proefdraaien in onze werkplaats.

Realisatie in gang zetten

Wanneer constructie en LED-scherm gereed zijn voor plaatsing wordt de realisatie ingepland. Een team van ervaren L2L monteurs met eigen hoogwerkers plaatst het scherm op de afgesproken locatie op de afgesproken tijd. Als het scherm is geplaatst stelt onze engineer het scherm in bedrijf en zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt.

En de laatste stap

Misschien wel de belangrijkste fase van je project. Als het scherm immers staat is het zaak daar zo lang mogelijk gebruik van te kunnen maken. En dan zonder langdurige storingen of uitval periodes. De “costs of ownership” van het scherm worden voor een groot deel bepaald door de afschrijving. Hoe langer het scherm dienst doet des te beter het economische plaatje. Goed onderhoud verlengt de levensduur en zorgt voor kwaliteitsbehoud Een goede efficiënte service via een gedegen onderhoudscontract neemt veel zorg weg.

Storing verhelpen

LED-schermen hebben al een voordeel dat zij op module-level vervangen kunnen worden. In tegenstelling tot een lcd-scherm waarbij dode-pixels niet gerepareerd kunnen worden. L2L Ledscreens houdt van elk individueel scherm dat geleverd wordt een aantal reserve modules op voorraad. Zo zijn wij altijd in staat snel een storing te verhelpen. Ook als het scherm al jaren in bedrijf is. Waar nodig repareren wij modules op ‘component-level” wat betekent dat we daadwerkelijk de individuele LED’s vervangen. Zo kunnen we de levensduur van je investering vaak met jaren oprekken.

Service