Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!
voordelen led scherm

Waarom jouw onderneming aan een LED scherm toe is

De voordelen van een LED scherm

Waarom ook jouw onderneming een LED scherm om en rond het pand goed kan gebruiken, leggen we hieronder aan de hand van een aantal punten uit:

  • Een LED scherm biedt veel voordelen waarvan je kan profiteren. Zo is een LED reclamebord een duurzame manier van adverteren. LED verbruikt minder energie dan andere lichtbronnen en werkt op laagspanning. Dit zorgt ervoor dat deze manier van lichtreclame een veiligere optie voor adverteren is. Deze milieuvriendelijke oplossing ziet erop toe dat hoge papier- en drukkosten tot het verleden behoren.
  • Een LED scherm is dynamisch. Dit wil zeggen dat je op elk moment kan inspelen op de realiteit. Zo kan je het winkelend publiek attenderen op de regen die komen gaat of op nieuwe kortingen. Waardoor je alweer ontkomt aan extra drukkosten.
  • Een LED scherm is goed zichtbaar vanwege diens felle kleuren en hoge contrast. Maar dit is geen gevaar voor het winkelend publiek of passanten, het scherm kan zich namelijk automatisch aanpassen aan haar omgeving. Is het heel donker? Dan zal het scherm dimmen.
  • Leidt meer mensen naar jouw website of fysieke locatie door goede advertenties in te zetten.

Nog niet overgehaald? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Ook een soortgelijk scherm aan jouw gevel? Neem contact met ons op.