Zoek
Sluit dit zoekvak.

SIZO SIGNZONE

Kijk, voel en beleef alle vormen signage. Zie welke materialen er gebruikt kunnen worden, wat voor technische oplossingen er mogelijk zijn of hoe en ledscherm met wisselende pixelpitch er in het echt uit ziet.

The SIGNZONE.

In ons belevingscentrum SIGNZONE laten onze productspecialisten je de nieuwste ontwikkelingen zien. Je kunt er experimenteren met verschillende materialen en combinaties daarvan. Ervaar het verschil tussen soorten printmedia. Hoe komt de ene kwaliteit peesdoek tot zijn recht ten opzichte van zijn veel-goedkopere variant. Wat sluit aan bij jouw specifieke project.

Hoge kwaliteit.

Wat doet de printkwaliteit van een online massadrukker met je kleuren als je dat vergelijkt met maatwerk print waar aandacht aan kleurechtheid wordt besteed en het eindresultaat matched met je huisstijl. Ook als het printmedium wisselt van bijvoorbeeld Forex, naar folie of textiel. In ons Signlab vind je een breed assortiment aan samples.

Maximaal bereik met je reclame boodschap!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze LED specialisten.
Ledschermen met verschillende pixelpitch en nit-waarde. Altijd duidelijk gespecifieerd in de offerte maar wat is dat nu in het echt? Of hoe transparant is een transparant ledscherm nu werkelijk?
In de SIZO SIGNZONE staan altijd 10 of meer ledschermen werkend opgesteld met een pixelpitch variërend van 1,5 mm tot 80 mm. Zie het verschil! Wil je zien hoe jouw content eruitziet? Neem het mee en we draaien het gelijktijdig op alle schermen af.
Peesframe profielen, freesletters op glas, doosletters, folies en laminaat, print op dibond of pvc, honingraat karton, ledscherm zuilen, raamfolie, akoestisch vilt, vloerstickers, drukprocedés, freeslogo’s en nog veel meer…

Laat je vrijblijvend inspireren of informeren welk material of techniek het meest geschikt is voor jouw nieuwe project of toepassing. Maak een overwogen afweging tussen kwaliteit, kosten en duurzaamheid op grond van real-life ervaring en niet alleen van datasheets.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Kom snel langs.

SIZO SIGNZONE is op afspraak toegankelijk voor iedereen en met name interessant voor visual merchandisers, (retail) architecten, conceptontwikkelaars, interieurontwerpers, branding strategen, interieurbouwers,

Deel deze pagina.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email
Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.