Zoek
Sluit dit zoekvak.

Digitale reclamezuil.

Breng uw bedrijf onder de aandacht en creëer extra verkoop met een TotUm reclamezuil. 

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Digitale reclamezuilen.

Digitaal adverteren en promoten is een van de meest veelzijdige reclame-uitingen die je buitenshuis (Out of Home) tegen kunt komen.

Op een digitaal LCD-scherm kun je boodschappen wisselen, aanpassen aan de actualiteit-, weer-, tijdstip- enzovoort. Daarnaast kunnen de boodschappen op een digitale zuil dynamisch zijn. Een perfecte manier om reclame te maken.

Film, animatie of snelle wisselingen, het is allemaal mogelijk op een digitale reclamezuil. Het touchscreen van de L2L TotUm maakt je reclamezuil interactief en de mogelijkheden onbeperkt.

Je weet natuurlijk zelf waar een digitale reclamezuil in je organisatie het beste tot zijn recht komt, maar we geven je een paar voorbeelden waar je de TotUm informatiezuil voor kan gebruiken.

Enkele toepassingen voor de digitale reclamezuil:

LED digitale display TotUm

Een digitale reclamezuil is een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel.

Breng uw bedrijf onder de aandacht en creëer extra verkoop met met een reclamezuil. Digitale TotUm informatiezuilen kunnen worden ingezet als reclamemedium in Retail omgevingen of openbare gebouwen, maar zijn ook zeer doelmatig voor informatievoorziening.

Reclamezuil: indoor en outdoor

Enkelzijdig of dubbelzijdig.

De LED reclamezuil is er als indoor model maar ook verkrijgbaar in outdoor uitvoering zodat de informatiezuil zowel binnen als buiten kan worden ingezet. Er kan ook worden gekozen tussen een statisch uitvoering of een reclamezuil met touchscreen voor interactie met de gebruiker. De reclamezuil is uitgevoerd met een ingebouwde PC en een heavy duty LED Display voor extreem langdurig gebruik.

Point of sale totUm.

Een digitale reclamezuil is een veelzijdig POS promotietool op de shopfloor en in je showroom. Goede impact content zal de aandacht van je publiek trekken, elke keer opnieuw.

Giantstore totum led reclamezuil

Presentatie totUm.

Presenteer je product op niveau.

Op een TotUm kun je een uitgebreide presentatie geven van je producten en diensten. Voorzie je klant van diepgaande achtergrond informatie, combineer film met feiten of laat de klant interactief spelen met de beschikbare informatie.

info & aanmeld totUm.

Plaats een TotUm digitale kiosk in je informatiecentrum.

Informeer belangstellenden met een digitale infozuil over de feiten, bijzonderheden en status van je project. Geef klanten en bezoekers de mogelijkheid zichzelf te informeren over de meest voorkomende vragen over je product of dienst op een digitaal informatiescherm.

Customised reclamezuil.

Een LCD reclamezuil trekt op zichzelf al flink de aandacht in je bedrijf of organisatie. Wil je echt iets speciaals laat je digitale reclamezuil dan door onze studio aanpassen aan je huisstijl of doelgroep. Onze creatieve ontwerpers pimpen samen met de vakmensen van ons atelier je TotUm reclamezuil zodat deze naadloos aansluit bij je huisstijl of promotieactie.

Chique, schreeuwend, doelmatig zakelijk of juist ludiek?
Met hoogwaardige folie geven wij je reclamezuil een metamorfose.

Wil je nog meer? Met full colour bedrukt tweedimensionaal plaatmateriaal geven we nog een extra twist aan je TotUm.

Bekijk de verschillende soorten reclamezuilen

en ontdek jouw perfecte match!

Reclamezuil gewrapt in je huisstijl.

Een zakelijke LED Kiosk of een in je huisstijl?

In samenwerking met ons zusterbedrijf Sizo Sign kunnen wij reclamezuilen wrappen in elke kleur of ontwerp. Laat je reclamezuil opgaan in je interieur of juist opvallen! Naast wrappen kunnen we de digitale informatiezuil voorzien van freesletters of logo’s.

LED-Kiosk is bij L2L Ledscreens altijd uit voorraad leverbaar.

Geplaatste reclamezuilen
van L2L-Ledscreens.

Bij onderstaande cases is er gekozen voor dynamische reclamezuilen: een effectief middel om informatie over te brengen aan het grote publiek. Door het toevoegen van interactieve elementen, zoals touchscreens, kan je de betrokkenheid van de doelgroep verhogen en een grotere kans op conversie creëren. Informatiezuilen kunnen ook worden gebruikt als marketingmiddel, door relevante content op een aantrekkelijke manier te tonen en de aandacht van potentiële klanten te trekken. Vraag ons even.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen en antwoorden.

Een reclamezuil is voorzien van een heavy duty beeldscherm dat gemaakt is voor een veelvoud aan branduren t.o.v. een standaard TV.

Zeker, de infozuil kan eenvoudig met het internet worden verbonden en door het standaard ingebouwde touchscreen kan de bezoeker direct bestellen op je webshop. Deze toepassing wordt veelgebruikt om een klant te behouden als een product of maat in de fysieke winkel niet voorradig is maar op de webshop wel.

Het is natuurlijk niet iets dat je zo onder je arm meeneemt maar verplaatsen is redelijk eenvoudig. Daardoor is de reclamezuil breed inzetbaar. Van informatie punt in de winkel of lobby tot promotiemiddel in de etalage of interactief communicatiemiddel in bijvoorbeeld een wachtruimte.

Wij hebben doorgaans een aanzienlijk aantal zuilen op voorraad. Enkele stuks kunnen vaak direct geleverd worden. Als de reclamezuil gepersonaliseerd moet worden dan komt daar uiteraard nog wat tijd bij maar aangezien dit hier “in-house” gebeurt is ook dat te overzien.

Een greep uit onze klanten.

Logo decathlon
logo breur.nl
logo alexandrium woonmall
Logo mediamarkt
logo city lens
logo fairplay casino
Logo goossens
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.