Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

LED-schermen

Een digitale reclamezuil voor je onderneming

Een digitaal reclamezuil is een flexibel, mobiel scherm dat een perfect middel is om de laatste trends, video’s, website pagina’s of nieuwsberichten van je onderneming aan de man te brengen. Met een reclamezuil kun je zowel buiten als binnen bezoekers of klanten bereiken, perfect voor op de stoep bij je winkel of in het pand waar je bedrijf in gevestigd zit. Het mooie aan dit product, is dat het tonen van content enorm laagdrempelig is. Iedereen kan het!

Dit schetst misschien nog niet een beeld dat duidelijk genoeg voor je is. We leggen het je op deze pagina verder uit.

Wat is een reclamezuil?

De digitale reclamezuil van L2L Ledscreens is een mobiel scherm, dat met oneindig veel mogelijkheden komt. Je kunt het zien als een smartphone, op een totem ‘paal’. De reclamezuil komt dan ook met touchscreen mogelijkheden, internetaansluiting (ook Wi-Fi), verschillende manieren om content te tonen, zo wordt video of PDF ook ondersteund. Plug er simpelweg een USB stick in met de gewenste content, surf naar de juiste site, of stel de geschikte apps in via de play-store. Een extern apparaat koppelen via de HDMI aansluiting is net zo makkelijk.

De schermen kunnen met een staand of een liggend (binnen) scherm geleverd worden, de staande versie komt voor zowel binnen als buiten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de behuizing volledig te laten personaliseren. Ons zusterbedrijf; SIZO Signs regelt dat de behuizing volledig naar je wens wordt beplakt met een hoge kwaliteit full color sticker. Let wel; dit is niet bij alle varianten van de digitale reclamezuil mogelijk. Vraag ons naar de verschillen en eigenschappen van de zuilen. Geen idee hoe je aan een mooi ontwerp komt? Onze eigen studio helpt je hier graag bij verder, zij kunnen het ook voor je uitvoeren wanneer wenselijk.

Hieronder kun je een brochure downloaden waarbij je een goed beeld krijgt van de reclamezuil en de mogelijkheden die daarbij horen.

Een reclamezuil bij ons afnemen?

We hebben de kennis en ervaring als het op reclamezuilen aankomt die ingezet worden voor de allerlei reclame doeleinde. Onze collega’s komen graag met je in contact om je van meer informatie te voorzien.

Wat is de toegevoegde waarde van een reclamezuil?

  1. De drempel van een reclamezuil is nog lager dan dat van een led-scherm. Bij een digitale reclamezuil is het namelijk letterlijk; plug and play! Steek de stekker in het stopcontact en het scherm doet wat het moet doen. In sommige gevallen rest het alleen nog om een USB-stick of de HDMI-aansluiting aan de achterkant in te voeren voor content als een video of bijvoorbeeld een Pdf-bestand.
  2. De reclamezuil (verschillende soorten) komt ook in een variant met touchscreen, waarmee gebruikers bijvoorbeeld makkelijk een internet-formulier in kunnen vullen om aan je online acties mee te kunnen doen en daarnaast de mogelijkheid hebben om door je website te scrollen en surfen.
  1. De digitale reclamezuil voor buiten heeft ook een optie met een dubbelzijdig scherm. Dat uitermate geschikt is aan de voorkant van jouw pand, om passanten en mogelijke klanten vanaf beide kanten van de straat naar binnen te lokken met geweldige content.
  1. In tegenstelling tot een conventionele reclamezuil, biedt een digitale reclamezuil de optie om dynamische content te tonen. Waarmee je makkelijk in kan spelen op actualiteiten of on-the-spot content aanpassen naar je wensen op dat moment. Regent het? Geef aan dat je regenpak in de aanbieding is. Loopt er een actie, dat je klanten niet mogen missen? Laat dat dan door middel van mooie content op een reclamezuil zien.

De mogelijkheden van een digitale reclamezuil

We hebben het hierboven al genoemd, maar een reclamezuil is net als een Android-telefoon. Er zit dan ook hetzelfde besturingssysteem op; Android! Via de appstore is het mogelijk om allerlei apps te installeren, het apparaat moet deze apps wel ondersteunen om het te kunnen laten draaien.

Via een browser app als Google Chrome surf je gemakkelijk het internet af, en kun je er ook voor kiezen om een specifieke pagina van je eigen bedrijf site(s) te tonen. De gebruiker, passant of klant kan op dat moment moeiteloos door je site browsen om meer informatie te verschaffen en de laatste nieuwtjes op te pikken.

Via de HDMI poort kan je verschillende apparaten koppelen, om het tonen van content nog makkelijker te maken. Denk hier bijvoorbeeld aan een Chrome Cast van Google of een media player van diverse merken. Naast de HDMI aansluiting is het ook mogelijk om een USB-stick aan het apparaat te koppelen. Op de stick kun je diverse bestandstypes plaatsen, zoals MP4 video’s of interactieve PDF-documenten.  Er is genoeg mogelijk dus!

Mocht je een reclamezuil willen kopen via L2L ledscreens, dan vertellen wij je er graag meer over in ons experience centre. Waar je de reclamezuil aan de levende lijven kan ondervinden.

Ook een digitale reclamezuil bij jouw zaak?

Zie je ook graag een dynamisch reclamezuil bij je winkel of kantoor? L2L Ledscreens helpt je graag verder.

Het projectverloop voor een digitale reclamezuil

Voordat je een digitale reclamezuil bij L2L Ledscreens aanschaft, nodigen we je graag uit bij ons in het experience centre. Niet alleen om kennis te laten maken met ons bedrijf, maar ook omdat we graag het product aan jou tonen, voordat je het product aanschaft.
Dit is een manier waarop wij graag zaken doen, zodat wij zeker weten dat beide partijen tevreden zijn over de aan- en verkoop van een reclamezuil. Komen jullie snel bij ons langs voor een goede kop koffie en een kennismaking met het product? We zien je graag verschijnen.

 

Full-service van A tot Z, bij aanschaf van een digitale zuil

Wanneer je een reclamezuil koopt bij L2L Ledscreens, koop je daarbij ook garantie voor een periode van drie jaar. Tussen die looptijd garanderen wij dat er hoe dan ook een werkend scherm bij jou op de zaak staat. De garantie die je bij het product krijgt hangt echter wel af van de situatie waar de reclamezuil in komt te staan. Samen stellen wij dit af bij de aanschaf van je digitale reclamezuil.

Waarom een zuil kopen bij L2L Ledscreens?

De tekst hierboven somt goed op waarom wij denken dat je het best een digitale zuil bij L2L Ledscreens kunt kopen. Het reclamezuil is een product dat wij al langer verkopen, en om die reden durven wij te garanderen dat het van goede kwaliteit is. Maar dat niet alleen! Wij willen graag tot het uiterste gaan om de klant of relatie tevreden te stellen, voordat hij of zij tot aankoop overgaat. Dit is voor beide partijen de beste manier om (hopelijk) een jarenlange samenwerking aan te gaan.

Service