Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide LED-Schermen in de buitenruimte zijn een zeer krachtig medium om een groot publiek te bereiken. Vaak strategisch geplaats en veelal van gigantisch formaat. Outdoor. LED SCHERMEN

Outdoor Led-scherm

Aan Outdoor LED-Schermen worden hoge technische eisen gesteld. Doordat de schermen 365 dagen blootgesteld worden aan de elementen. Moeten ze bestendig zijn tegen extreem hoge temperaturen in de zomer. Al dan niet gepaard met hoge luchtvochtigheid of regen. In de winter moet een LED-Scherm vrieskou en slagregens overleven.

 

Materialen

Een LED-scherm van L2L is vervaardigd uit hoogwaardige en uitvoerig geteste materialen. De onderdelen zijn getest op o.a. waterdichtheid, schokbestendigheid en temperatuurwisselingen. Dit geeft garantie op een perfect resultaat met een lange levensduur, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden.

Outdoor LED-scherm zijn vaak geplaatst op een mast of zuil of hoog aan de gevel. Het scherm zelf, vaak enkele tientallen vierkante meters groot. Is een enorme windvanger. Aan de constructie en de verankering daarvan worden zeer hoge eisen gesteld en dat is niet zonder reden.

 

Constructie

Bij L2L-Ledscreens is de constructie en de gehele uitwerking daarvan een integraal onderdeel van het project. Onze jarenlange ervaring komt hier tot uiting.

Nieuw zijn de “Mesh Screens” , LED-Schermen die wind doorlatend zijn en daardoor bijvoorbeeld geplaatst kunnen worden op een minder zware constructie, maar de impact blijft hoog.

Toepassingen voor Outdoor LED-Schermen

DOOH Digital Out Off Home Reclame exploitatie

Je kent ze wel, de enorme, niet te missen digitale billboards langs de snelweg. Digitale reclame in de buitenruimte blijkt een van de meest effectieve vormen van reclame te zijn. Een LED-scherm wordt 400% keer meer gezien dan dezelfde uiting in statische vorm (spandoek of poster). Behalve op zuilen langs de snelweg zie je DOOH (Digital out of home) schermen op abri’s, aan lantarenpalen, op stations, gebouwen, winkelcentra etc.

Retail LED-Schermen

Maak je bedrijf zichtbaar vanaf grote afstand. Laat de consument zien waar je zit en maak gelijktijdig reclame voor een nieuwe collectie. Een sale of actie. Beweeg met je uiting mee met de seizoenen.

Bedrijfscommunicatie

Een LED-Scherm aan de gevel transformeert je bedrijf naar de 21e eeuw. Het draagt niet alleen bij aan een positief imago van de onderneming. Het is ook een perfect communicatiemiddel naar buiten toe. Promoot je product of dienst, werf nieuw personeel of kondig je “open dag” of evenement aan.

Winkelcentrum of koopboulevard

Goed gekozen content op strategische geplaatste LED-schermen verhogen de kwaliteit van een winkelgebied. En beïnvloeden het koopgedrag positief. In moderne malls worden LED-schermen vaak al bij het ontwerp meegenomen en smaakvol geïntegreerd. Bestaande winkelgebieden laten zich vaak eenvoudig upgraden met slim geplaatste schermen en of digitale uitsteekbakken.

Service

    Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

    Wij gebruiken cookies om onze website, service, marketing en sales te optimaliseren. U kunt benadert worden door ons sales team na het bezoeken van onze website.

    Sluiten