Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Led scherm voor binnen

Het grote voordeel van een indoor LED scherm is dat deze niet waterdicht en weerbestendig hoeven te zijn. Dat heeft een positief effect op het kostenplaatje en de levensduur. Een van de grootste voordelen van een led scherm voor binnen is wellicht het feit dat er geen vergunning nodig is voor het plaatsen van het display. Mocht dit in bijzondere gevallen wel zo zijn, neemt L2L deze zorgen graag voor je uit handen. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden nodigen we je graag uit bij ons in de showroom, waar een aantal led schermen opgesteld staan.

Ook wel een videowall genoemd

Een indoor LED Scherm ook wel videowall genoemd, bouwen we op uit losse monitoren. Die naadloos op elkaar aansluiten, hierdoor zijn wij heel flexibel wat afmetingen en vorm betreft. Na de opbouw kalibreren we alle individuele units, zodat deze wat kleurintensiteit en lichtsterkte op elkaar zijn afgestemd. Er zijn dus geen randen zichtbaar in tegenstelling tot gekoppelde monitoren.

De ingebouwde videowall processor zorgt er voor dat elke monitor het juiste deel weergeeft van het totale beeld. Zodat er één groot led scherm voor binnen ontstaat.

Toepassingen led scherm binnen

Retail – led scherm voor binnen

In het huidige Retail-landschap is een indoor led scherm niet meer weg te denken. Achter glas aan de gevel of in de etalage vangen ze de aandacht van het winkelend publiek. Kies voor LED’s met zeer hoge lichtopbrengst, waardoor je indoor LED scherm zelfs van buitenaf én in vol zonlicht perfect leesbaar is. In de winkel zelf zijn LED-schermen de ultieme sfeer bepaler of het middel om producten of acties aan te prijzen.

Boardroom, auditorium of Universiteit

Er is geen presentatie of voordracht meer denkbaar zonder visuele ondersteuning. Een monitor, scherm of projector is een deel van de standaarduitrusting van elke vergaderkamer. Een LED scherm voor binnen is de meest veelzijdige en hoogwaardige oplossing voor het weergeven van beelden.

Behalve dat de maximale afmetingen onbegrensd zijn kent een LED scherm nog veel meer voordelen… In het donker zitten zoals bij een projector is niet nodig. Zonwering kan openblijven. Je kunt onbeperkt voor het scherm langslopen zonder de beelden te verstoren.

Led scherm voor binnen aansturen

Een LED Scherm heeft een hele flexibele aansturing. Zo kan bijvoorbeeld je thuiswerkende collega’s op een deel van het scherm zichtbaar laten zijn. Anderzijds de bedrijfsresultaten op een ander deel worden getoond. Met daarnaast real-time beelden van de beurskoersen. Gewoon, makkelijk vanaf je laptop of computer te besturen of om een voor programmatie in te stellen.

Dynamische of statische wayfinding

In het openbaar vervoer, grote winkelcentra of evenementenlocaties en expositiehallen is vaak behoefte aan dynamische bewegwijzering. Naast dat mutaties snel doorgevoerd kunnen worden lenen schermen op dit soort locaties zich ook heel goed voor het kenbaar maken van promoties, speciale maatregelen (covid-19) of het commercieel verhuren van advertentietijd.

Hotels & vrijetijdsbranche

Een groot LED scherm voor binnen in de lobby van een hotel of andere publieke ruimte is vaak de overheersende eyecatcher. Met de content op het scherm bepaal je de sfeer en kun je meebewegen met de seizoenen of inspelen op aankomende feestdagen of evenementen.

Promoten

Natuurlijk is het ook een uitgelezen communicatiemedium voor het promoten van interne diensten als het restaurant, de spa of de conferentiezaal. Ook praktische zaken als de vluchttijden van het nabijgelegen vliegveld, wissel/beurskoersen, weerverwachting of het verwelkomen van gasten of bedrijven kunnen prima gecommuniceerd worden via een dynamisch indoor LED scherm.

Sport

Bij grote indoor sportfaciliteiten fungeert een LED-scherm prima als scoreboard, maar kan daarnaast nog zoveel meer. Een replay van gescoorde punten of overtredingen, reclame van sponsors, de tussenstand in het klassement.

Clubs, bars en podia

Verhoog de sfeer in je gelegenheid met een dynamische VJ, coole content en een mega indoor LED scherm. Bespeel het publiek en maak de beleving onvergetelijk.

Product Displays

Informeer je collega’s real time over productie targets en realisaties. Ook specifieke veiligheidsinstructies of algemene mededelingen.

Ook een indoor led scherm bij jou op locatie?

Onze collega’s staan je graag te woord om samen tot een perfect resultaat te komen.

De voordelen van een led scherm voor binnen

Draagt bij aan de beleving

Een mooi indoor led scherm draagt bij aan de beleving van bezoekers. Of dit nu om een winkelcentrum, club, festival of luchthaven gaat. Toon unieke content, statisch of dynamisch waarop de boodschap duidelijk is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om content te tonen dat alleen aan de sfeer van de omgeving bijdraagt, zoals een prachtige 3D visual.

Verhoogt de naamsbekendheid van je bedrijf of product

Wanneer je een boodschap of uitingen van je onderneming op een indoor led scherm toont, vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf of product. Zeker wanneer het scherm als POS materiaal wordt ingezet, waarbij je de klant voordat hij/zij naar de kassa gaat nog kan overhalen tot koop.

Draagt bij aan de wayfinding

Wanneer je doormiddel van dynamische content bezoekers op weg helpt door aan te geven waar zij zich bevinden ten op zichten van je eigen locatie. Maak je het voor hen een stuk gemakkelijker.

Inspelen op actualiteiten

Gaat het regenen en wil je de klanten/bezoekers hier graag op attenderen dan kan dit gemakkelijk met een dynamisch LED scherm. Toon je liever nieuwe acties om op actualiteiten in te spelen, dan werkt dit net zo makkelijk.

Ook een indoor led scherm bij jou op locatie?

Onze collega’s staan je graag te woord om samen tot een perfect resultaat te komen.

Waarom een led scherm voor binnen van L2L Ledscreens?

L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van indoor Led schermen en sinds 2010 één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards en LED schermen in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het gehele traject van A tot Z. Van levering, het aanvragen van vergunningen, het installeren van de schermen, onderhoud, nazorg en wanneer gewenst zelfs de financiering. Met een groot team van collega’s en een groot scala aan kennis en ervaring zijn we goed in staat om onze dienst in Nederland, België en Duitsland aan te bieden. Dit komt mede doordat we in begin 2020 zijn samengevoegd met de SIZO Group.

Service