Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

LED-schermen

LED reclameborden

Onze LED Reclameborden zijn de meest effectieve methode voor buitenreclame, en hun veelzijdigheid heeft ze ook populair gemaakt voor andere toepassingen zoals Instore Reclame of informatiemedium.

Led reclameborden worden gebruikt door reclamebureaus over de hele wereld om reclame ruimte door te verkopen aan hun adverteerders. Onze LED reclameborden zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn ontworpen voor weergaves dichtbij tot grote afstanden van soms honderden meters.

Ons systeem is ongelooflijk intuïtief en maakt de LED schermen van L2l Ledscreens gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor onervaren gebruikers, die een programma in een paar eenvoudige stappen kunnen bedienen en op afstand kunnen werken met elke type verbinding.

25 jaar ervaring

L2L Ledscreens was een van de eerste leveranciers van LED reclameborden in Nederland en de Benelux (en een van de eersten ter wereld) en heeft inmiddels een schat aan ervaring opgebouwd met het leveren, installeren en onderhouden van LED reclameborden.

Productie en verkoop

Als grote speler in de markt van digitale reclameborden bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Koop een digitaal reclamebord nooit alleen op grond van de laagste prijs. Er is veel inferieure kwaliteit op de markt en aanbieders komen en gaan. Kies je voor L2L Ledscreens dan ben je verzekerd van een betrouwbare partner met een jarenlange ervaring in het leveren van digitale reclameborden. L2L Ledscreens staat garant dat je investering in een LED Reclamebord een verantwoorde zal zijn en het digitale led scherm ook oplevert wat er van verwacht wordt.

Een led reclamebord bij ons afnemen?

We hebben de kennis en ervaring als het op led reclame borden aankomt die ingezet worden voor de allerlei reclame-uitingen. Onze collega’s komen graag met je in contact om je van meer informatie te voorzien.

Soorten Digitale Reclameborden

Outdoor- of buiten LED reclameborden

Deze digitale reclameborden zijn weersbestendig en zo ontworpen dat de led-schermen zowel extreme koude, hitte maar ook regen storm en hoge luchtvochtigheid kunnen weerstaan.

Buiten LED-reclameborden vind je vaak op masten langs de weg of aan de buitenzijde van (bedrijf) panden. Afhankelijk van de positie en toegankelijkheid wordt er gekozen voor een front- of backservice model.

Het L2L Ledscreens revolutionair front-onderhoudssysteem is een gepatenteerd wandmontagesysteem en de perfecte oplossing voor elke outdoor LED Wall en digitaal billboard dat is bevestigd aan een gevel.

Voor LED reclameborden die op een mast zijn geplaatst is vaan het back-service systeem de beste keuze.

Indoor of binnen Led reclameborden

In grote winkelcentra maar ook in etalages worden steeds meer digitale reclameborden ingezet. De veelzijdigheid van de LED reclameborden geeft ongekende mogelijkheden presentaties aan te passen aan de actualiteit en houdt de Retail omgeving levendig. Het voordeel van indoor led-schermen is dat deze niet aan de elementen worden blootgesteld waardoor het de led reclameborden aanzienlijk goedkoper zijn in de aanschaf maar ook de onderhoudskosten veel lager zijn.

Waarom kiezen voor een L2L Ledscreens digitaal reclamebord?

Dankzij de hoge helderheids- en contrastwaarden die de LED-technologie biedt, zijn onze schermen zelfs in de volle zon perfect zichtbaar, waardoor er altijd herkenbare beelden zijn.

Het speciale ontwerp van onze modules maakt aanzienlijke besparingen mogelijk, zelfs tot 40-50%; onze tests garanderen ook een stabiel product met zeer weinig onderhoud.

Onze schermen hebben een hoog beschermingsniveau (IP65) en kunnen zelfs in extreme situaties werken, zoals zeer lage temperaturen of woestijnklimaten.

L2L Ledscreens is onderdeel van de SIZO-Group, meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in binnen – en buitenreclame en een van de grootste spelers op de Nederlandse markt. Continuïteit is dus verzekerd.

We zijn ons bewust van het belang van producten die te allen tijde correct werken en van de mogelijke neveneffecten die kunnen ontstaan ​​door de inactiviteit van een scherm. Daarom bieden we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar technische ondersteuning.

Ook een scherm bij jouw zaak?

Zie je ook graag een hoog contrast digitaal reclamebord bij je winkel of kantoor? L2L Ledscreens helpt je graag verder.

De geschiedenis en het ontstaan van LED reclameborden.

Een LED display is een plat beeldscherm dat een reeks lichtgevende dioden gebruikt als pixels voor een videodisplay. Door hun helderheid kunnen ze gebruikt worden buiten, waar ze zichtbaar zijn in de zon voor LED reclameborden en digitale billboards. In de afgelopen jaren zijn ze ook veel gebruikt in digitale bewegwijzering op voertuigen voor openbaar vervoer, evenals bij digitale informatie borden met variabele berichten op snelwegen. LED displays kunnen naast visuele weergave ook algemene verlichting bieden, zoals wanneer ze worden gebruikt voor podium verlichting of andere decoratieve (in tegenstelling tot informatieve) doeleinden. LED reclameborden kunnen hogere contrastverhoudingen bieden dan een projector en zijn dus een beter alternatief voor traditionele projectieschermen, en ze kunnen worden gebruikt voor grote, ononderbroken (zonder zichtbaar raster dat voortkomt uit de randen van individuele displays) videowalls. MicroLED- displays zijn led-displays met kleinere leds, wat aanzienlijke ontwikkelingsuitdagingen met zich meebrengt.

Geschiedenis

Light-emitting diodes (LED’s) ontstonden in 1962 en waren het eerste decennium voornamelijk rood van kleur. De eerste praktische LED werd uitgevonden door Nick Holonyak in 1962 toen hij bij General Electric werkte.

Het eerste praktische LED display werd ontwikkeld door Hewlett-Packard (HP) en geïntroduceerd in 1968.  De ontwikkeling ervan werd geleid door Howard C. Borden en Gerald P. Pighini van HP Associates en HP Labs, die zich bezighielden met onderzoek en ontwikkeling (R&D) op praktische LED’s tussen 1962 en 1968. In februari 1969 introduceerden ze de HP Model 5082-7000 numerieke indicator.  Het was het eerste LED-apparaat dat gebruikmaakte van technologie voor geïntegreerde schakelingen (geïntegreerd LED-circuit), en het eerste intelligente LED display, waardoor het een revolutie in digitale LED reclameborden werd, ter vervanging van de Nixie buizen en wordt de basis voor latere LED displays.

Vroege modellen waren monochroom van ontwerp. De efficiënte blauwe LED die de kleurentriade completeerde, kwam pas eind jaren tachtig op de markt.

Eind jaren tachtig kwamen aluminium-indium-galliumfosfide-leds op de markt. Ze vormden een efficiënte bron van rood en amber en werden gebruikt in informatiedisplays. Het was echter nog steeds onmogelijk om full colour te bereiken. Het beschikbare “groen” was nauwelijks groen – meestal geel, en een vroege blauwe had een buitensporig hoog stroomverbruik. Pas toen Shuji Nakumura, destijds bij Nichia Chemical, de ontwikkeling aankondigde van de blauwe (en later groene) LED op basis van Indium Gallium Nitride, ontstonden er mogelijkheden voor grote LED-videoschermen.

Het hele idee van wat er met LED zou kunnen worden gedaan, kreeg een vroege opschudding door het ontwerp van Mark Fisher voor U2’s “Popmart”-tour van 1997. Hij realiseerde zich dat met lange kijkafstanden een brede pixelafstand kon worden gebruikt om zeer grote afbeeldingen te bereiken, vooral als ’s nachts bekeken. Het systeem moest geschikt zijn voor toertochten, dus werd een open mesh-opstelling gebruikt die kon worden opgerold voor transport. Het hele scherm was 52 meter breed en 17 meter hoog. Het had in totaal 150.000 pixels. Het bedrijf dat de LED pixels en hun aandrijfsysteem leverde, SACO Technologies uit Montreal, had nog nooit eerder een videosysteem ontwikkeld en bouwde eerder imitatiepanelen voor controlekamers van elektriciteitscentrales.

Tegenwoordig gebruiken grote schermen diodes met een hoge helderheid om een ​​breed spectrum aan kleuren te genereren. Het kostte Sony drie decennia en organische lichtgevende diodes om een ​​OLED-tv te introduceren, het Sony XEL-1 OLED-scherm dat in 2009 op de markt werd gebracht. Later, op CES 2012, presenteerde Sony Crystal LED, een tv met een echt LED-scherm, waarin LED’s worden gebruikt om echte afbeeldingen te produceren in plaats van als achtergrondverlichting voor andere soorten schermen, zoals bij LCD’s met led-achtergrondverlichting die gewoonlijk worden verkocht als LED-tv’s.

Grote led-schermen met videomogelijkheden

De 2011 UEFA Champions League Finale- wedstrijd tussen Manchester United en Barcelona werd live uitgezonden in 3D- formaat in Göteborg (Zweden), op een EKTA- scherm. Het had een verversingssnelheid van 100 Hz, een diagonaal van 7,11 m (23 ft 3,92 in) en een weergavegebied van 6,192 x 3,483 m, en werd in het Guinness Book of Records vermeld als de grootste LED 3D-tv.

Een videowall bij ons afnemen?

Zie je ook graag een hoog contrast videowall bij je winkel of kantoor? L2L Ledscreens helpt je graag verder.

Vroege prototypes 

In deze sectie wordt een claim gepresenteerd voor het ‘eerste volledig led-flatpaneltelevisiescherm’. Het is mogelijk ontwikkeld, gedemonstreerd en gedocumenteerd door James P. Mitchell in 1977. De eerste publieke erkenning kwam van de Westinghouse Educational Foundation Science Talent Search-groep, een Science Serviceorganisatie.  De paper werd genoemd in de “Honors Group” die op 25 januari 1978 aan universiteiten werd gepubliceerd.  De paper werd vervolgens uitgenodigd en gepresenteerd aan de Iowa Academy of Science van de University of Northern Iowa.  Het operationele prototype werd getoond op de Eastern Iowa SEF op 18 maart en behaalde een topprijs voor “Physical Sciences” en IEEE-erkenning. Het project werd opnieuw getoond op de 29e International SEF in het Anaheim Ca. Convention Center op 8-10 mei.  Het ¼-inch dunne miniatuur flatpanel modulaire prototype, wetenschappelijk papier en volledig scherm (getegelde LED-matrix) schema met video-interface werden tijdens dit evenement getoond.  Het ontving onderscheidingen van NASA  en General Motors Corporation.  Dit project markeerde een van de eerste vorderingen in de richting van de vervanging van het 70+ jaar oude hoogspannings-analoge CRT-systeem ( kathodestraalbuistechnologie) met een digitale xy gescande LED-matrix aangedreven met een NTSC televisie RF-videoformaat. Mitchell’s papieren en operationele prototype voorspelde de toekomstige vervanging van CRT’s en omvatte voorziene toepassingen voor op batterijen werkende apparaten vanwege de voordelen van een laag stroomverbruik. Verplaatsing van de elektromagnetische scansystemen omvatte de verwijdering van inductieve afbuiging, elektronenstraal en kleurconvergentiecircuits en is een belangrijke prestatie geweest. De unieke eigenschappen van de licht emitterende diode als emitterend apparaat vereenvoudigt de complexiteit van matrixscanning en heeft de moderne televisie geholpen zich aan te passen aan digitale communicatie en te krimpen in zijn huidige dunne

Service