Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Unieke samenwerking met Jeroen Koolhaas

Jeroen Koolhaas is een gerenomeerd illustrator die onder andere voor The New Yorker en Prada heeft gewerkt, grote namen dus! Naast illustreren heeft Jeroen ook naam gemaakt in de wereld van Murals (muurschilderingen), waar hij actief is geweest in onder andere Rio de Janeiro. Nu gooit hij het echter over een andere boeg…

In zijn atelier in Rotterdam werkt Jeroen aan driedimensionale schilderijen, dat vanuit allerlei hoeken een andere look&feel geeft. Sinds kort is zijn portefeuille aangevuld met kunstwerken bestaande uit een led scherm met acrylaat blokken, genaamd: ‘licht compositie’. Hier is de (unieke) samenwerking tussen Jeroen en L2L Ledscreens dan ook ontstaan.

Upcycling van led schermen

Upcycling, een mooi woord voor het geven van nieuw leven aan een overbodig of oud product/materiaal. Dat is wat Jeroen doet met led schermen die ons bij L2L Ledscreens niet meer van commerciële waarde zijn. Hij speelt met het licht dat het led scherm afgeeft, in samenspeel met de lichtdoorlatende, gekleurde acrylaat blokken. Waardoor er een mooi lichtspektakel ontstaat op een oppervlak van gemiddeld 1 vierkante meter.

 

De content van het led scherm is compleet op maat gemaakt per acrylaat blok. Hierdoor komen de eigenschappen van elk uniek blok nog beter naar voren. Zo zal je onder een blauw gekleurd acrylaat blok niet zo snel rode visuals te zien krijgen.

In contact komen met Jeroen Koolhaas?

Laat het ons weten in een mailtje, we linken jullie graag aan elkaar.

Licht compositie van Jeroen Koolhaas in het echt zien?

In onze experience room staat het bovenstaande exemplaar (video). Maar in het echt – zoals in veel gevallen – komt dit kunstwerk veel beter tot zijn recht, wanneer je er pal voor staat. We nodigen je van harte uit om om het kunstwerk: licht compositie in het echt te ervaren. Kom je snel langs? Voor ander werk van Jeroen Koolhaas, verwijzen we je graag hier naar door.

Service