Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Digital signage voor je onderneming

Digital signage is sinds een aantal jaar een belangrijk aspect in de reclame wereld. Met als voornaamste reden dat digital signage schermen, dynamische content kunnen tonen. Content waarmee je op het moment in kan spelen of bijvoorbeeld tijdelijke acties kunt tonen, je kan het zo gek niet bedenken. L2L Ledscreens biedt hierin een groot scala aan schermen. Op deze pagina verdiepen we ons in deze schermen. Lees je met ons mee?

De grote voordelen van digital signage schermen

Dynamische content

Een digital signage scherm moet je optimaal benutten met alle mogelijkheden die het te bieden heeft. Op een led scherm is het namelijk mogelijk om snel van boodschap te wisselen, wanneer het weer bijvoorbeeld om slaat en je dit graag aan bezoekers meldt. Maar ook om in te spelen op actueel nieuws of om een tijdelijke actie aan de man te brengen.

Een return of investment met digital signage

Verhuur reclametijd aan bedrijven bij jou in de buurt, maar behoud wel ruimte voor je eigen content. Op deze manier kun je het scherm binnen een redelijk korte tijd terug verdienen. Met iets meer geduld, brengt het je uiteindelijk zelfs geld op.


Wij regelen het periodiek onderhoud

Het kan voorkomen dat een module uit het scherm kuren vertoont, in de vorm van bijvoorbeeld een dode pixel. Geen probleem! Door het service contract dat wij bij elk scherm aanbieden, staan wij binnen een mum van tijd voor de deur om het probleem op te lossen.


Digital signage gaat langdurig mee

Een gemiddeld led scherm van L2L Ledscreens gaat langdurig mee. We hebben het over gemiddeld 10 jaar. Dit hangt uiteraard af van de situatie waarin het scherm zich verkeerd. Het voordeel aan een led scherm is dan ook dat componenten makkelijk gerepareerd kunnen worden. In tegenstelling tot een TV waarbij het hele scherm direct kapot is bij een dode pixel.

Een digital signage led scherm bij ons afnemen?

We hebben de kennis en ervaring als het op digital signage aankomt, dat ingezet wordt voor allerlei doeleinden. Onze collega’s komen graag met je in contact om je van meer informatie te voorzien.

Digital signage komt in verschillende soorten

Net als bij conventionele signage, komt digital signing in verschillende vormen en maten. Denk hierbij aan verschillende pixelsoorten, afmetingen van de digital signage schermen, binnen- en buiten schermen, transparant, custom, LCD scherm, touchscreen en meer.

Buiten schermen

Een scherm voor buiten is over het algemeen wat robuuster, dan de schermen voor binnen. Voornamelijk omdat de schermen allerlei weersomstandigheden te voorduren hebben. Daarnaast komt het vaak voor dat de pixelpitch groter is. De reden hiervoor is dat de leesafstand vaak groot is. Hoe groter de pixel, des te makkelijker het lezen is vanaf een bepaalde afstand.

Binnen schermen

In tegenstelling tot buiten schermen hoeven binnen schermen niet bestand te zijn tegen regen en wind. Dit kan je ook goed terugzien in het prijsverschil tussen de twee opties. Daarnaast is het voordeel van een binnen scherm dat er hoogstwaarschijnlijk geen vergunning vereist is. Mocht dit in bijzondere gevallen wel voorkomen, helpt L2L je hier graag bij. We kunnen het proces ook helemaal uit handen nemen.

Transparant led scherm

Een scherm dat je achter het glas kan plaatsen, zonder dat dit licht wegneemt voor je collega’s op kantoor. En dit terwijl iedereen vanaf buiten de boodschap te zien krijgt die je overdraagt. Dit noemen wij optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.

Digital signage in de vorm van een display

Een mobiel display voor in de winkel, op een beursvloer of bij een informatiepunt is een erg flexibel middel om te communiceren. De één voorzien van touchscreen, de ander met een behuizing bestendig tegen allerlei weersomstandigheden.

Ben je inmiddels overgehaald?

Onze collega’s helpen je graag verder met het uitzoeken van het geschikte scherm voor in jouw situatie. Stuur ons een bericht om een contactmoment in te plannen.

Een greep uit onze digital signage projecten

 

Ado Den Haag

Ado Den Haag hebben twee schermen in hun fanshop hangen. Beide schermen worden volop benut, met allerlei content mogelijkheden. Denk hierbij aan prijsinformatie, live scores van wedstrijden, promotie van artikelen, sfeerbeelden en nog veel meer. Zo zien wij het graag!

Kinepolis Mall of the Netherlands

Inmiddels weet iedereen wel van Mall of the Netherlands af, een geweldig winkelcentrum in de buurt van Den Haag. Meer dan 150 winkels, een bioscoop, een game-hal en geweldige eettentjes. Voor de bioscoop mochten wij samen met SIZO Signs werkzaamheden uitvoeren. SIZO Signs voor de conventionele signage en wij voor de digital signage. Bij de ingang van de bioscoop hebben we een enorm scherm geïnstalleerd dat alle actuele films toon en men van informatie voorziet. Een pracht voorbeeld!

BMW dealer

L2L Ledscreens heeft een prachtig indoor led scherm geplaatst bij BMW Broekhuis in Almelo. Het scherm is vanaf de weg goed zichtbaar en het staat tegelijk droog tijdens de bekende Nederlandse buien. Tevens is een groot scherm als dit perfect om de laatste modellen te tonen in de vorm van een mooie video.

 Bob’s autowas

Bob’s autowas in IJsselmonde heeft groot uitgepakt, naast twee (redelijk) normale schermen hebben ze ook voor een custom made scherm gekozen. Bij de uitgang van de carwash waan je je zelf in een jungle. Langs de gehele wand staan aan weerszijde led schermen achter elkaar opgesteld die synchroon lopen. Een geweldige setting op een – naar onze mening – perfecte locatie.

Digital signage van L2L Ledscreens valt op!

 

Bij L2L Ledscreens hebben we enorm veel kennis en ervaring in huis als het om signage gaat. Of het nu digitaal of conventioneel is. Heb je vragen over de techniek, over het uiterlijk, de wetgeving, kwaliteit, vergunningen of iets anders? Wij helpen je maar al te graag bij dit soort vraagstukken. Alleen om alles zo goed mogelijk te begrijpen, heb je hoogst waarschijnlijk niet genoeg aan onze uitleg via de mail of telefoon. Daarom nodigen we van harte uit in onze showroom, waar een assortiment aan verschillende schermen opgesteld staan. Zo krijg je een goed beeld bij de uitleg die wij geven. Kom je snel langs?

Service