Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sinds 2008 ledscherm provider.
Ledschermen met een langere levensduur.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

De werkwijze van L2L Ledscreens.

Het aanschaffen van een ledscherm is niet niks. Het is een investering waar wij voor zorgen dat jouw bedrijf er het maximale uithaalt. Zichtbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding, vakmanschap en duurzaamheid zijn hier de kernprincipes waar L2L Ledscreens naar streeft. Daarom is de werkwijze simpel en doeltreffend.

Fase één , het eerste contact moment.

Samenwerking

Iedere succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek en zeker bij een belangrijke investering zoals deze. Het doel wat jij wilt bereiken met een led scherm is hierbij essentieel.

De mogelijkheden

Een ledscherm biedt veel mogelijkheden. Van informeren en adverteren tot naamsbekendheid vergroten of een mix! Door het gesprek aan te gaan, brengen wij de situatie in kaart om tot de beste oplossing te komen.

Belangrijke factoren hierbij zijn:

- Locatie
- Voorbijgaand publiek
- Technische haalbaarheid
- Toekomstige ontwikkelingen.

Advies en besluit

We werken een advies uit en selecteren de led oplossingen die het beste aansluiten op jouw situatie.

Pixel pitch en NIT waarde

Zo zijn er veel led schermen op de markt die geschikt zijn voor verschillende doeleinden waarbij de beste pixel pitch (resolutie), en de nit-waarde (de scherm helderheid) sleutelfactoren zijn. Kom langs in onze showroom om de verschillende ledschermen in het echt te zien!

Fase twee

Ontwerp

Aan de hand van uw wensen wordt een technisch ontwerp en impressie gemaakt door onze studio.

Voorbereiding

Onderwerpen die wij hier onder andere tackelen zijn: Benodigde vergunningen, toekomstig onderhoud, stroomvoorziening, windbelasting en ga zo maar door. Hierdoor minimaliseren wij zo veel mogelijk onverwachte kosten, extra werk en tegenvallers!

De offerte

Door het berekenen van de benodigde materialen, manuren en onvoorziene omstandigheden, wordt een offerte smanegesteld. Hierin staat het totale kostenplaatje van het project.

Fase drie

Inkoop, testen en installeren

Na het akkoord op de offerte worden de materialen gereserveerd en/of ingekocht. De componenten worden getest en geïnstalleerd door onze eigen montage team. Als het nodig is bouwen we ook de benodigde frames!

Onderhoud

L2L Ledscreens neemt het onderhoud uit handen en zorgt ervoor dat jouw led scherm zo lang mogelijk meegaat. Met een onderhoudscontract en onze expertise, kan zo de levensduur (soms wel tot 10 jaar!) van een led scherm met jaren worden opgerekt!

Plaatsen LED reclamescherm op dak

Heb je naast digitale signage ook interesse in conventionele reclame?

Kijk eens op de site van ons zusterbedrijf Sizo.

Vragen en antwoorden.

Dit is moeilijk te beantwoorden want er is een enorme variatie aan led schermen beschikbaar. Vuistregel is dat een outdoor LED scherm duurder is dan een vergelijkbaar indoor LED scherm. Een lagere Pixelpitch, dus een scherper beeld, is altijd duurder dan een minder scherp beeld. Wij adviseren je altijd het juiste scherm tegen de laagste kosten voor je toepassing. (een outdoor scherm op een mast van 30 meter hoog hoeft geen haarfijn scherp beeld op korte afstand). Ons grote inkoopvolume en montage in eigen beheer garandeert je de best mogelijke prijs.

Een LED-scherm is opgebouwd uit losse LED-modules. Bij beschadiging van een module wordt die eenvoudig door ons eigen serviceteam op locatie uitgewisseld. Zie ook ons unieke onderhoudsconcept*
Led-schermen zijn ontwikkeld voor heavy-duty toepassingen en om heel veel branduren te draaien. Vaak 24/7. Een televisietoestel is dat niet en zal veel minder lang meegaan. Bovendien zijn LED-schermen bij beschadiging op module niveau te repareren. Bij een TV gaat dat niet.
Wij zijn gevestigd in Zuid-Holland in de Gemeente Capelle aan den IJssel. Ideaal in de Randstad centraal tussen Rotterdam, Gouda, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Delft. Maar wij werken in de gehele Benelux en ook regelmatig daarbuiten. Wij hebben led schermen geplaatst en in onderhoud in bijvoorbeeld Limburg, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland, Twente, Almere in Flevopolder, Noord-Holland,Zuid-Holland, Lemmer in Friesland en Groningen. Maar er staan ook schermen van ons in Antwerpen België, Luxemburg Stad, Stockholm Denemarken tot in Rome toe.
L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van grote outdoor en indoor Led schermen en sinds 2008 één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards en LED schermen in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het gehele traject van A tot Z. Niet alleen het leveren maar ook het aanvragen van vergunningen, de installatie van de led schermen, de service en nazorg en wanneer gewenst zelfs de financiering. Met een groot team van collega’s en een groot scala aan kennis en ervaring zijn we goed in staat om onze dienst in Nederland, België , Luxemburg en Duitsland aan te bieden. Dit komt ook doordat we begin 2020 zijn samengevoegd met de SIZO Group. Digitale LED-schermen zijn een verlengstuk van de traditionele signage en deze twee worden op locatie vaak met elkaar geïntegreerd. Hierdoor zijn wij in staat een verregaande synergie te genereren. Het samengaan van L2L Ledscreens met SIZO Signs is dus voor de hand liggend. Doordat alle expertise in huis is zijn wij in staat een technisch voorstel te maken dat ook economisch maakbaar is wat de digitale signage naadloos laat aansluiten op de traditionele sign-uitingen. Bijkomend voordeel voor de opdrachtgever is dat deze met slechts één partij om tafel zit en daar de volledige verantwoordelijkheid voor het slagen van het project neer kan leggen. Doordat nagenoeg alle monteurs van zowel SIZO als L2L Ledscreens allround zijn kunnen wij een dichte service dekking bieden. Dagelijks hebben wij door geheel Nederland en België zo’n 15 auto’s en bussen op de weg dus veelal zijn wij in staat heel snel te reageren op een storing of problemen. Doordat wij over eigen hoogwerkers beschikken is ook ad-hoc service werk op hoogte snel aan te pakken.
Een terechte vraag die voortkomt uit de opkomst en ondergang van de vele bedrijfjes die wat LED schermen vanuit China op de markt dumpen en vaak na een paar jaar weer zijn verdwenen. Of de plaatselijke drukkerij die ineens ook digital signage erbij gaat doen gebruikmakend van een wisselende groep ZZP’ers voor de montage en opbouw.

L2L Ledscreens bestaat al bij 15 jaar en heeft het vertrouwen gekregen van grote opdrachtgevers als Kinepolis, Mediamarkt en Ocean Outdoor. Inmiddels hebben we meer dan 1550 led schermen geplaatst.

Daarnaast zijn we sinds 2020 onderdeel van de Sizo Group. Een van de grootse partijen in Nederland voor binnen en buitenreclame en al ruim 26 jaar een vertrouwde partner van grote ketens als Plus Supermarkten, Bever, Kwalitaria etc.

Koop je bij ons een led scherm dan kun je er zeker van zijn dat wij ondersteuning kunnen bieden gedurende de gehele economische- maar ook operationele levensduur van je investering.

Kies voor L2L Ledscreens B.V.

Betrouwbaar

Een van de langst bestaande leveranciers van led schermen. Een betrouwbare partner voor je led scherm, ook jaren na aanschaf.

Kennis & Advies

Onze schat aan ervaring zorgt ervoor dat we je een advies op maat kunnen leveren voor je led scherm rekening houdend met je specifieke omstandigheden.

Hoogste kwaliteit

Wij blijven onze verantwoording nemen voor je led scherm. Hetzij met een verlengde garantietermijn of onderhoudscontract. Daarom leveren wij uitsluitend led schermen van zeer hoge kwaliteit met een lange levensduur.

Juiste Nit-waarde

Wij leveren led schermen met een Nit-waarde (helderheid / lichtsterkte) die is afgestemd op je situatie. Tot wel 13.000 NIT in vol zonlicht bij een outdoor led scherm maar schalen dat flink af wanneer een scherm in een donker indoor situatie wordt geplaatst. Zo heb je altijd de duurzaamste oplossing en het laagste energieverbruik. Daarnaast zijn haast al onze led schermen voorzien van een ingebouwde brightness sensor.

Onderhoudsconcept

Wij hebben ons eigen L2L onderhoudsconcept waarbij we van ieder led scherm dat we leveren een percentage led modules voor eigen rekening op voorraad houden. Zo kunnen we in geval van schade of problemen led modules uitwisselen uit dezelfde productiebatch. Dus geen kleur- of helderheidsverschil. Hierdoor kunnen we ook vele jaren na levering je led scherm operationeel houden.

Low cost of ownership​

De bedrijfskosten van een led scherm worden voor een groot deel bepaald door de afschrijving. Het unieke onderhoudsconcept van L2L Ledscreens zorgt ervoor dat je led scherm vaak vele jaren langer meegaat dan de geprognotiseerde levensduur. De afschrijvingscomponent van het kostenplaatje duikelt zo snel omlaag.

Turnkey levering

Het gehele traject van advies, offerte, levering tot aan de installatie op locatie en de nazorg regelen we voor je. En met eigen mensen! Zo word je volledig ontzorgt wanneer je kiest voor een led scherm van L2L Ledscreens.

De beste prijs

Als een van de grootste leveranciers van led-schermen in de Benelux hebben wij een enorm inkoopvolume. Hierdoor zijn wij in staat tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden!

Alles in eigen hand

Naast onze ervaren verkoopadviseurs hebben wij niet alleen een eigen montage en installatieteam met eigen hoogwerkers maar ook berekening en fabricage van masten en constructieframes voor led schermen gebeurt in onze eigen werkplaats.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.