Zoek
Sluit dit zoekvak.

Je betrouwbare partner voor
Indoor en Outdoor LED schermen.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

L2L Ledscreens
onderdeel van de Sizo Group.

SIZO is al ruim 25 jaar een van de grootste sign-bedrijven in de Benelux. L2L-Ledscreens is ruim 15 jaar actief op de digitale signage markt. In 2019 zijn de krachten gebundeld in de SIZO Group, een slagvaardig bedrijf waar alle reclame disciplines in eigen huis aanwezig zijn. Meer dan 60 ervaren en enthousiaste medewerkers staan klaar om je te bedienen. Ruim 20 monteurs, eigen hoogwerkers, eigen servicedienst, een creatieve studio, printafdeling en atelier, projectleiders en een mechanische werkplaats voor het lassen van Ledscherm frames.

Wij ontzorgen je bij de aanschaf
van een led scherm.

Wil je een Led Scherm aan de gevel van je bedrijfspand of winkel of op een mast in de buitenruimte? Of een mooi groot maatwerk led scherm in je winkel of sportfaciliteit? L2L Ledscreens verzorgt het gehele traject van aanbieding tot en met plaatsing en onderhoud. Vergunning nodig? Wij regelen het.


Wij leveren uitsluitend led schermen van hoge kwaliteit die langdurig en zonder uitval 24/7 hun werk moeten doen. Dit ondersteunen wij met uitgebreide on-site garanties en een adequate eigen servicedienst.

L2L Led scherm leverancier
met de hoogste expertise en de laagste prijs.

Ons grote inkoopvolume en positie in de markt stelt ons in staat zeer scherpe prijzen aan te bieden. Wij maken de support frames voor led schermen in onze eigen werkplaats en installatie gebeurt door onze eigen montage dienst. Zo heb je maar met slechts één partij te maken en word je als klant volledig ontzorgt.

Nog even op een rijtje.
Waar moet je op letten bij het kiezen van een leverancier?

Een ledscherm is een complex en geavanceerd product. Zeker een outdoor ledscherm kan gevoelig zijn. Het is daarom belangrijk te kiezen voor een scherm van goede kwaliteit en bovenal geleverd door een betrouwbare partner. Eventuele storingen zullen veelal pas jaren na aanschaf optreden. Het is op dat moment belangrijk dat de leverancier van het scherm nog bestaat en actief is.

Kijk bij het kiezen van een ledscherm leverancier naar zaken als:

Kom langs in ons experience center in Capelle aan den IJssel waar je alle verschillende typen led schermen in levenden lijve kunt bekijken. We leggen je graag de mogelijkheden uit.

Onderzoek laat zien dat LED-reclame werkt.

Digitale reclame wordt

400%

meer gezien dan andere soorten reclame!

De herinneringswaarde bij ledreclame is

83%

De hoogste van alle soorten reclame vormen!

Digitale reclameborden trekken

62%

meer aandacht bij consumenten!

Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving

Een greep uit onze klanten.

Logo decathlon
logo breur.nl
logo alexandrium woonmall
Logo mediamarkt
logo city lens
logo fairplay casino
Logo goossens

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Kies voor L2L Ledscreens B.V.

Betrouwbaar

Een van de langst bestaande leveranciers van led schermen. Een betrouwbare partner voor je led scherm, ook jaren na aanschaf.

Kennis & Advies

Onze schat aan ervaring zorgt ervoor dat we je een advies op maat kunnen leveren voor je led scherm rekening houdend met je specifieke omstandigheden.

Hoogste kwaliteit

Wij blijven onze verantwoording nemen voor je led scherm. Hetzij met een verlengde garantietermijn of onderhoudscontract. Daarom leveren wij uitsluitend led schermen van zeer hoge kwaliteit met een lange levensduur.

Juiste Nit-waarde

Wij leveren led schermen met een Nit-waarde (helderheid / lichtsterkte) die is afgestemd op je situatie. Tot wel 13.000 NIT in vol zonlicht bij een outdoor led scherm maar schalen dat flink af wanneer een scherm in een donker indoor situatie wordt geplaatst. Zo heb je altijd de duurzaamste oplossing en het laagste energieverbruik. Daarnaast zijn haast al onze led schermen voorzien van een ingebouwde brightness sensor.

Onderhoudsconcept

Wij hebben ons eigen L2L onderhoudsconcept waarbij we van ieder led scherm dat we leveren een percentage led modules voor eigen rekening op voorraad houden. Zo kunnen we in geval van schade of problemen led modules uitwisselen uit dezelfde productiebatch. Dus geen kleur- of helderheidsverschil. Hierdoor kunnen we ook vele jaren na levering je led scherm operationeel houden.

Low cost of ownership​

De bedrijfskosten van een led scherm worden voor een groot deel bepaald door de afschrijving. Het unieke onderhoudsconcept van L2L Ledscreens zorgt ervoor dat je led scherm vaak vele jaren langer meegaat dan de geprognotiseerde levensduur. De afschrijvingscomponent van het kostenplaatje duikelt zo snel omlaag.

Turnkey levering

Het gehele traject van advies, offerte, levering tot aan de installatie op locatie en de nazorg regelen we voor je. En met eigen mensen! Zo word je volledig ontzorgt wanneer je kiest voor een led scherm van L2L Ledscreens.

De beste prijs

Als een van de grootste leveranciers van led-schermen in de Benelux hebben wij een enorm inkoopvolume. Hierdoor zijn wij in staat tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden!

Alles in eigen hand

Naast onze ervaren verkoopadviseurs hebben wij niet alleen een eigen montage en installatieteam met eigen hoogwerkers maar ook berekening en fabricage van masten en constructieframes voor led schermen gebeurt in onze eigen werkplaats.

Onze LED oplossingen.

LED scherm binnen

Een groot voordeel van een indoor led-scherm, is dat deze niet water dicht en weerbestendig hoeft te zijn.

LED scherm buiten

Een outdoor LED Scherm wordt 365 dagen blootgesteld aan alle soorten  weersomstandigheden.

Transparante LED

Transparant LED-scherm kan achter glas geplaatst kan worden, zonder het zicht naar buiten weg te nemen.

Custom made LED

De attentiewaarde van een LED-scherm wordt extra verhoogd met een custom made LED-scherm.

L2L Reclamezuil

Perfect voor op een beurs, in je winkel of ter aanvullende informatie naast een nieuw product.

Gebruikte LED

Een gebruikt led scherm is een prima oplossing wanneer er niet voldoende budget is voor een nieuw led scherm.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Heb je naast digitale signage ook interesse in conventionele reclame?

Kijk eens op de site van ons zusterbedrijf Sizo

Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.