Outdoor LED Scherm.

LED Schermen in de buitenruimte zijn een zeer krachtig medium om een groot publiek te bereiken. Vaak strategisch geplaatst en veelal van gigantisch formaat.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Led scherm buiten.

Aan een outdoor LED Scherm worden hoge technische eisen gesteld. Doordat de schermen 365 dagen blootgesteld worden aan de elementen moeten ze bestendig zijn tegen extreem hoge temperaturen in de zomer al dan niet gepaard met hoge luchtvochtigheid of regen. In de winter moet een LED Scherm vrieskou en slagregens overleven.
Tegenover die hoge eisen staat wel een enorme kans om veel passanten, klanten of reizigers te bereiken. Of dit nu om een DOOH outdoor led scherm gaat, een prachtig led scherm voor buiten aan de gevel van je bedrijfspand of een outdoor led scherm voor bij de entree van een winkelcentrum. Op deze pagina vertellen we je meer over deze toepassing.

onder alle

omstandigheden

Materialen bij een led scherm voor buiten.

Een LED scherm voor buiten van L2L is vervaardigd uit hoogwaardige en uitvoerig geteste materialen. De onderdelen zijn getest op o.a. waterdichtheid, schokbestendigheid en temperatuurwisselingen. Dit geeft garantie op een perfect resultaat met een lange levensduur, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden.

Een outdoor LED scherm is vaak geplaatst op een mast of zuil of hoog aan de gevel. Het scherm zelf, vaak enkele tientallen vierkante meters groot, is een enorme windvanger. Aan de constructie en de verankering daarvan worden zeer hoge eisen gesteld en dat is niet zonder reden.

Bij L2L Ledscreens is de constructie en de gehele uitwerking daarvan een integraal onderdeel van het project. Onze jarenlange ervaring komt hier tot uiting om ook in jouw situatie een gepast outdoor led scherm te kunnen realiseren. Ook in een unieke situatie – bijvoorbeeld een ronde gevel – kunnen wij een constructie realiseren dat voldoet aan de strengste eisen.

Is de situatie zo uitdagend of neem je het zekere van het onzekere, dan hebben we een prachtig (nieuw) alternatief met hetzelfde effect. Namelijk de “Mesh Screens”, LED Schermen die wind doorlatend zijn en daardoor bijvoorbeeld geplaatst kunnen worden op een minder zware constructie, maar de impact blijft groot.

Al overgehaald?

Lijkt een outdoor led scherm van L2L Ledscreens jou wel iets? Neem contact met ons op. Het team van professionals staat je graag te woord.

Toepassingen voor outdoor led schermen.

DOOH Digital Out off Home reclame exploitatie.

Je kent ze wel, de enorme, niet te missen digitale billboards langs de snelweg. Digitale reclame in de buitenruimte blijkt een van de meest effectieve vormen van reclame te zijn. Een outdoor LED scherm wordt 400% keer meer gezien dan dezelfde uiting in statische vorm (spandoek of poster). Behalve op zuilen langs de snelweg zie je DOOH (Digital out of home) schermen op abri’s, aan lantarenpalen, op stations, gebouwen, winkelcentra etc. Wil je meer over digital out of home reclame weten? Lees dan dit artikel van L2L Ledscreens.

Retail led scherm buiten.

Maak je bedrijf zichtbaar vanaf grote afstand. Laat de consument zien waar je zit en maak gelijktijdig reclame voor een nieuwe collectie een sale of actie. Beweeg met je uiting mee, samen met de seizoenen. Wanneer je ruimte over hebt, kun je er zelfs voor kiezen om reclameruimte te verhuren aan de buren. Zodat verzekerd bent van een goede ROI.

Bedrijfscommunicatie met outdoor led scherm.

Een outdoor LED Scherm aan de gevel transformeert je bedrijf naar de 21e eeuw. Het draagt niet alleen bij aan een positief imago van de onderneming. Het is ook een perfect communicatiemiddel naar buiten toe. Promoot je product of dienst, werf nieuw personeel of kondig je “open dag” of evenement aan. Daarnaast is het ook mogelijk om snel op actualiteiten in te spelen of een aankondiging van het veranderen van het weer aan te geven.

Winkelcentrum of koopboulevard met een outdoor led scherm.

Goed gekozen content op strategische geplaatst LED scherm verhoogt de kwaliteit van een winkelgebied en beïnvloed het koopgedrag positief. In moderne winkelcentra worden LED schermen vaak al bij het ontwerp meegenomen en smaakvol geïntegreerd. Bestaande winkelgebieden laten zich vaak eenvoudig upgraden met slim geplaatste schermen en of digitale uitsteekbakken.

Ook een led scherm voor buiten?

Heb je inmiddels genoeg gezien en gelezen en weet je zeker dat jouw pand ook aan een outdoor led scherm toe is? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze outdoor led schermen.

De synergie tussen Sizo Signs en L2L Led Screens is terug te zien bij het project van Kinepolis Nederland. Beide onderdeel van SIZO GROUP: Sizo Signs en L2L Ledscreens hebben een mooi project opgeleverd waarbij statische en dynamische signage samen komen. Naar onze mening is dit dé manier om zichtbaar te zijn. Je beeldmerk is dankzij de doosletter tekst ten alle tijde zichtbaar en door middel van een outdoor led scherm kan je dynamische content tonen. Kinepolis openende donderdag 8 oktober haar negentiende vestiging in Nederland, dit keer was Haarlem de gelukkige. Dit was echter niet de enige zaak van Kinepolis waar we werk voor mochten verrichten. Hier een aantal voorbeelden van andere projecten; Kinepolis Madrid en Kinepolis Luxemburg.

Krabbendam is technisch gezien, voor ons een bijzonder project. Het frame waar het scherm van vijf bij drie meter aan hangt werd namelijk al meegenomen tijdens de bouw van het pand. Dit is niet alleen een kostenbesparende oplossing voor de klant, het zit ook nog eens mooi verwerkt, waardoor er geen constructie te zien is. Daarnaast zal een groot deel van de Nederlandse forensen de berichten van Krabbendam voorbij zien komen wanneer zij over de A20 rijden (of stil staan). Want ook van zo’n afstand is het scherm goed leesbaar, dankzij pixel10 (10mm).
Woonmall Alexandrium, dat bij ons in de buurt zit heeft een enorm scherm bij de ingang van het winkelcentrum. Het scherm van wel 20 meter (!) breed heeft natuurlijk een enorm gewicht, dat niet met een paar boutjes bevestigd kan worden. Zodoende hebben we in onze werkplaats een frame vervaardigd die dit collosale outdoor led scherm kan houden. De Grootte van het scherm neemt naast een aantal uitdagingen ook veel voordelen met zich mee. Zo is het led scherm voor buiten helemaal vanaf de andere kant van het terrein goed leesbaar.
Afgelopen jaar hebben we een prachtig scherm geplaatst in Geleen, Zuid-Limburg. Het scherm is vier bij drie meter groot met een pixel van 6.6 inch.
Starwash en Shell in Heerlen hebben hun informatievoorziening verbeterd met twee prachtige outdoor LED schermen. Het scherm bij de wasstraat is 4,5 meter bij 3 meter, het scherm bij de ingang van Shell is 5 meter breed bij 1 meter hoog. Op een scherm net als deze kun je binnen korte tijd veel berichten voorbij laten komen.

Waarom een led wall kopen van L2L Ledscreens?

L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van grote outdoor en indoor Led schermen. Sinds 2010 één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards en LED schermen in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het gehele traject van A tot Z. Van levering, het aanvragen van vergunningen, het installeren van de schermen, onderhoud, nazorg en wanneer gewenst zelfs de financiering. Met een groot team van collega’s en een groot scala aan kennis en ervaring zijn we goed in staat om onze dienst in Nederland, België en Duitsland aan te bieden. Dit komt mede doordat we in begin 2020 zijn samengevoegd met de SIZO Group.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame. Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.