Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Opvallen met L2L Ledscreens!

Door middel van LED schermen

Opvallen met L2L Ledscreens. Als consument word je overladen met reclamecampagnes, marketingtrucs en online advertenties. Niet zo gek dus dat deze consument steeds kritischer wordt op wat hij of zij ziet. Door middel van LED-schermen op slimme locaties neem jij de touwtjes weer in handen!

 

Steeds vaker zappen consumenten weg bij radio- en tv-reclames, verwijderen zij mailtjes direct na ontvangen of blokkeren zij verkoopgerichte advertenties op social media. Er wordt zoveel gezonden dat de bomen door het bos niet meer te zien zijn. Dat moet anders en dat kan ook anders!

Pak de aandacht

Een LED-scherm is wat dit betreft een enorm slimme oplossing. De enige optie die er bij het benaderen van een LED-scherm is, is wegkijken. En met de indrukwekkende installaties van L2L Ledscreens is zelfs dat geen optie meer. Daar wil je naar blijven kijken!

Door de haarscherpe kwaliteit en unieke veelzijdigheid van de LED-schermen bij L2L Ledscreens pak je de aandacht en laat niet snel meer los. De uitspraak ‘Het oog wil ook wat’ krijgt bij ons een volledig nieuwe betekenis. Bij L2L Ledscreens draait namelijk alles juist alles om dat oog. De blik die op de installaties geworpen wordt en er voor zorgt dat jouw boodschap in de spotlight staat én onthouden wordt.

LED is the future

LED is niet alleen de toekomst, LED is ook ontzettend nu. Steeds meer bedrijven, instanties en organisaties zien de toegevoegde waarde achter LED promotie. En geef ze eens ongelijk… Via deze manier van promotie kun je op verschillende manier je doelgroep bereiken, zonder weg te kunnen klikken of zappen.

Met een LED-scherm op een slimme locatie bepaal jij dus precies hoe, waar, hoe lang en wanneer de consument in contact komt met jouw uiting. Deel bijvoorbeeld diverse stilstaande beelden achter elkaar of ga voor een full-HD video om jouw boodschap te verspreiden. Het team van L2L Ledscreens adviseert je ook graag in de beste content keuze!

Lees hier meer over de gave LED trap in Den Haag bij Pathé Spuimarkt of Green DNA in Apeldoorn.

Beleef de kracht van L2L Ledscreens!

Tot slot geeft een derde van de ondervraagden aan interesse te hebben in een persoonlijker aanbod, vooral als het gaat om gezondheidsoplossingen. Als dat betekent dat daarvoor DNA afgestaan moet worden, stemt een derde daarmee in.

Doordat onze LED-schermen direct vanuit voorraad leverbaar zijn en wij deze op ieder gewenst formaat kunnen verwerken, is snelle service de standaard. Bij L2L Ledscreens nemen we het hele proces, tot en met de uiteindelijke koppeling van jouw content voor je uit handen. We selecteren passende locaties, vragen de vergunning aan en zorgen dat het passende LED-scherm binnen de kortste keren geleverd en natuurlijk ook geïnstalleerd wordt.

Daarna kun jij vanaf een afstand heel makkelijk de content op het LED-scherm wijzigen. Als je zou willen, kun je dus iedere dag een andere boodschap op je doelgroep afvuren. Opvallen maar!

 

Ook opvallen met LED-schermen van L2L Ledscreens? Neem dan zeker contact met ons op! Wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens projecten? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Instagram!