Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Ombouw scoreboard Optisport Dordrecht

Het scoreboard bij Optisport in Dordrecht in een nieuw jasje!

Al tien jaar lang hangt het scoreboard met normale LED lampjes in de schaatshal van Optisport, waar voornamelijk de ijshockeyclub Lions actief is. Dit jaar kwam daar echter verandering in! We hebben het oude scoreboard naar beneden gehaald en in zijn geheel naar onze zaak ‘verscheept’, met onze goede vriend van Cometra. Maar hier begon het uitdagende project pas…

Demontage oud scoreboard

Eenmaal hier op de zaak kon de demontage van de panelen beginnen, vier stuks in totaal. Na de demontage van het oude scoreboard blijft enkel het skelet of frame over. Dit skelet hergebruiken we voor de vier nieuwe LED schermen. De schermen zijn hier dan ook voor op maat gemaakt.

De weg terug

Het scoreboard is bij ons op de zaak gemonteerd en volledig getest, een week lang. Zodoende konden we alle (mogelijke) fouten voor zijn voordat het kolossale scherm naar de locatie werd verscheept. Wederom werd Cometra ingeschakeld om het veilig op locatie te brengen. Binnen no-time stond het scoreboard voor de ingang van de ijsbaan. Hier kwam echter wel een obstakel aan het licht. De doorgang is namelijk te smal om het scherm in zijn geheel op de baan te krijgen. Dit is gelukkig makkelijk verholpen door de bovenste rij modules te demonteren. Het scherm is met de – vooraf geïnstalleerde – katrol omhoog gehesen en uitvoerig getest voordat we op konden ruimen.

Nazorg

Het scherm hangt! Maar daar blijft het niet bij… De maandag na de installatie kreeg het team van Optisport een training van ons. De training helpt de mensen van Optisport op weg met het instellen van (nieuwe) content voor op de schermen. Na deze training kan Optisport moeiteloos de content naar eigen wens aanpassen. Van het lettertype tot het veranderen van de achtergrond.

We wensen Optisport en de Lions veel plezier van het nieuwe scherm!