Mobiel LED scherm

Of je nu midden in het stadscentrum, tijdens een event, op een druk kruispunt of een andere locatie jouw promotie onder de doelgroep wilt brengen… Met een mobiel LED scherm ben je altijd aanwezig op de juiste plekken!

Voor LEDimpact produceren wij regelmatig LED schermen op maat. Zo ook voor hun Out Of Home collectie! Deze LED schermen worden door heel Nederland ingezet en zijn flexibel te plaatsen door de mobiele statieven waarop deze schermen gemonteerd zijn. Zo kun je jouw campagne altijd en overal optimaal ondersteunen.

Kies voor een mobiel LED scherm

Met mobiele billboards krijg je gegarandeerd de aandacht die je wenst! Door een LED scherm in te zetten als mobiel billboard, tijdens het verspreiden van jouw boodschap, spreek je de doelgroep aan wanneer jij dat wilt. Zo garandeer je jouw merk van de nodige aandacht, op een moment dat voor jouw campagne werkt. En de cijfers (door LEDimpact ) liegen er niet om:

Mobiel LED scherm

Wil je meer informatie ontvangen over een LED scherm op de voor jou perfecte locatie? Neem dan zeker contact met ons op! En wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens projecten? Volg ons dan op FacebookLinkedIn en Instagram!