Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!
MediaMarkt Leeuwarden

LED-schermen MediaMarkt Leeuwarden

Zichtbaar op elke hoek

Tien jaar geleden, toen we met L2L nét aan onze spreekwoordelijke reis begonnen. Plaatsten we bij MediaMarkt Leeuwarden één van onze eerste LED-schermen. Deze week – tien jaar later (!) – hebben we het oude scherm vervangen voor een variant van zeven meter breed bij twee meter hoog.

Niet naast de deur

Het is even een stuk rijden, maar gelukkig is het voor ons bekend terrein. Tien jaar geleden heeft L2L hier namelijk één van haar eerste led-schermen geplaatst. In een decennium kan er veel veranderen, ook op het gebied van LED-schermen. Zo is er tussen de foto’s van afgelopen week en die van tien jaar geleden veel verschil te zien in de kwaliteit. Al was dat toen ter tijd nog het neusje van de zalm.

Onderzoek

Uit het onderzoek blijkt verder dat de overgrote meerderheid geniet van fysiek winkelen en tachtig procent graag vrij wil kunnen rondkijken door verschillende collecties. Twee derde van de ondervraagden geeft aan dat winkels aangepast worden aan lokale tradities en gewoonten. De helft zegt een voorkeur te hebben voor lokale merken boven niet-lokale merken.

Oude scherm was aan vervanging toe

Tot slot geeft een derde van de ondervraagden aan interesse te hebben in een persoonlijker aanbod, vooral als het gaat om gezondheidsoplossingen. Als dat betekent dat daarvoor DNA afgestaan moet worden, stemt een derde daarmee in.

Het oude scherm was voorzien van een Pixel10 (16 mm). Nu heeft het scherm een Pixel6 (6 mm), waardoor men de boodschap al op een kleinere afstand goed kunnen lezen. Daarnaast is de technologie verbeterd in de tussentijd en ziet het scherm er mooier uit. Zo werd er vroeger gebruik gemaakt van RGB Leds waar er rode, groene en blauwe lampjes in een set van drie naast elkaar zaten. Terwijl er bij dit scherm gebruik gemaakt is van SMD Leds, waarbij alle kleuren in één lampje verwerkt zijn.

Wil je meer informatie ontvangen over een LED-scherm op jouw locatie net als bij MediaMarkt Leeuwarden? Neem dan contact met ons op! Wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens projecten? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Instagram!