Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!
Masters of Luxury

Masters of Luxury 2019

Beleef de kracht van LED

Ontwerp, levering en montage van LED schermen op groot formaat? Dan ben je zoals je wel weet bij L2L Ledscreens aan het juiste adres! Ontdek het van dichtbij tijdens Masters of Luxury van 12 t/m 16 december 2019 in de RAI Amsterdam.

 

Van in- en outdoor LED schermen tot heuse LED trappen, mobiele billboards, custom dansvloeren en gebogen schermen. L2L Ledscreens is gespecialiseerd in het leveren en monteren van LED schermen wereldwijd. Naast praktische zaken zoals het ontwerp en de montage van uw LED scherm, zorgen wij ook dat de vergunning en complete afhandeling van lopende projecten tot in de puntjes wordt verzorgd.

More Business & Consumers

Bezoekers van de beurs zullen ons zonder twijfel al kennen van de custom made LED-tv die wij presenteerden tijdens Masters of Luxury 2018. Maar dit jaar gaan we nog een stapje verder! Tijdens Masters of Luxury 2019 ontdek je namelijk hoe onze producten naast B2C ook in B2B voor meer zichtbaarheid, herkenbaarheid en omzet zorgen.

The future of advertising

Wil jij jouw exposure én omzet vergroten met een investering die je binnen de kortste keren weer terugverdient? L2L Ledscreens zorgt dat uw boodschap écht binnenkomt bij de doelgroep!

  • Per minuut inspelen op ontwikkelingen in de markt.
  • LED-schermen direct uit voorraad leverbaar.
  • Op ieder gewenst formaat te realiseren.
  • Het gehele traject van A tot Z geregeld.

 

Hoge eisen

Wij stellen hoge eisen aan kennis, techniek en kwaliteit. Dit is dan ook de voornaamste reden dat de meeste LED schermen in Nederland afkomstig zijn van L2L Ledscreens! Bezoek onze stand en laat je adviseren door onze professionals. Of maak een afspraak voor een kennismaking op locatie.

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een LED scherm op jouw locatie? Neem dan zeker contact met ons op! En wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens projecten? Volg ons dan op FacebookLinkedIn en Instagram!