In New York kunnenBillboards op Timesquare New York ze er geen genoeg van krijgen: billboards. Door de hele stad kom je de opvallende LED schermen tegen. Vooral op Times Square is ieder gebouw voorzien van een Ledscreen. In Nederland worden LED schermen steeds populairder. Bedrijven zetten de schermen in als reclamemiddel of informatiepunt. L2L Led Screens is gespecialiseerd in LED schermen en biedt deze aan in uiteenlopende formaten. Dit keer trok het L2L montageteam naar Moordrecht en bevestigde daar een LED scherm van ruim 12 vierkante meter aan de gevel van een bedrijfspand.

L2L voorziet AVM Nederland van opvallend Ledscreen

AVM NederlandHijskraan hijst ledscherm naar juiste plek in Moordrecht is gespecialiseerd in het leveren van technische onderdelen voor voertuigen. Het is gevestigd in een groot pand op het duurzame bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht. AVM Nederland wilde graag een opvallend Ledscherm aan de gevel van het pand. L2L heeft hiervoor speciaal een constructie op maat gemaakt, zodat het Led scherm op een juiste manier aan de gevel is bevestigd. Het scherm van 6,12 bij 2,31 meter is met een hijskraan naar de juiste plek gehesen en gemonteerd.Omdat het LED scherm aan de voorgevel van het pand is bevestigd is het extra opvallend voor eventuele bezoekers.

Contact

Steeds vaker kiezen bedrijven voor L2L LED schermen. Een bedrijfspand wordt middels deze moderne manier extra opvallend in een gebied zoals een bedrijvenpark. Wilt u met uw bedrijf ook opvallen middels een in- of outdoor LED scherm of een reclamezuil? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom, dan adviseert één van onze specialisten u graag over de verschillende mogelijkheden.

L2L Led Screens plaatst iedere week nieuwe Ledschermen in Nederland en daarbuiten. Op deze site plaatsen wij regelmatig nieuwsberichten over de plaatsing van nieuwe schermen. Naast deze site, zijn wij actief op Facebook en LinkedIn. Volg ons op deze social media kanalen om op de hoogte te blijven van leuke acties. Het Ledscherm wordt ingezet om het logo te tonen aan het publiek