L2L Ledscreen Demonstraties Ledschermen op Vakbeurs Sign & Grafische VakbeursLedschermen op Vakbeurs Sign & Grafische Vakbeurs

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van L2L Led Screens? Bezoek dan dinsdag 14, woensdag 15 of donderdag 16 maart de L2L stand van 80m2 in de Evenementenhal Gorinchem. Het team van L2L demonstreert alle verschillende Ledschermen op Vakbeurs Sign en de Grafische Vakbeurs in Gorinchem.  Tijdens deze vakbeurs kunnen bezoekers drie dagen lang ontdekken wat voor een trends en ontwikkelingen er in de reclamebranche plaats gaan vinden. Het L2L team staat alle dagen klaar om je te informeren op het gebied van Ledschermen. De showroom wordt voor drie dagen verplaatst naar Gorinchem zodat geïnteresseerden goed geïnformeerd kunnen worden over de uiteenlopende formaten uit het L2L assortiment. De gehele dag vinden er demonstraties plaats zodat er een duidelijk beeld van adverteren en informeren via een Ledscherm ontstaat.

Trends in reclamebranche

L2L Led Screens is een vooruitstrevend bedrijf en gespecialiseerd in het leveren en monteren van Ledschermen van groot formaat. Op de beurs neemt het gepassioneerde L2L team je mee door het proces en verzorgen zij een passend advies. Naast dat je als bezoeker uitgebreid wordt geïnformeerd over de L2L Ledschermen, is er op deze beurs nog veel meer te beleven. Laat je inspireren en informeren over alle trends en ontwikkelingen in de reclamebranche. Exposanten laten zien welke innovaties in uw branche up-coming zijn en waar u in de toekomst rekening mee moet houden. Interactie tussen bezoekers en exposanten is tijdens deze beurs erg belangrijk. Het delen van creativiteit en vernieuwingen in de branche maken deze beurs waardevol. Doormiddel van een themaplein maar ook de must-see route waarbij de nieuwste ontwikkelingen in de branche aan bod komen geven Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign de uitgelezen gelegenheid om inspiratie op te doen binnen de branche.

Informatie

Openingstijden:
van 14 t/m 16 maart start: 13.00 uur eind: 21:00 uur
Adres:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Plan uw route