Zoek
Sluit dit zoekvak.

LED wall kopen.

Vermaak winkelbezoekers, festivalgangers, reizigers en voorzie hen van informatie of nieuwe acties.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Led wall.

Een led wall oftewel een led muur is een opstelling van een X aantal modulen tot er een ‘muur’ ontstaat. Dit kan om een klein aantal vierkante meters gaan tot wel 40 meter breed bij drie meter hoog (of zelfs meer). Daardoor is het perfect inzetbaar bij evenementen, beurzen, winkelcentra, outdoor terreinen en meer.

de grote

voordelen

Hoe een Led wall werkt.

Door losse modules aan elkaar te koppelen is het mogelijk om gigantische schermen te realiseren wat bij LCD schermen niet mogelijk is. Dit kan uiteenlopen van 2m2 tot wel 350m2 (!), en daarbij heb je keuze uit verschillende pixel pitch. De pixel pitch heeft weer invloed op de leesbaarheid in verhouding met de (lees)afstand en de scherpte van het beeld (720p, 1080p/HD tot 4K).

Kleuropbouw van een led wall.

Elke losse pixel in een led module bestaat uit de welbekende web kleuren: rood, groen en blauw. En elke kleur, over het heel het scherm krijgt een eigen signaal binnen, waardoor het mogelijk is om miljoenen kleuren te realiseren. Zodoende kun je geweldige beelden overbrengen op het publiek, klanten en toevallige passanten!

De beste led wall.

Een led wall bestaat – zoals we al eerder hebben aangegeven – uit losse modules. Dit brengt een enorm voordeel met zich mee. Zo kunnen onze monteurs onderhoud aan het scherm plegen, door de losse module te repareren die op dat moment mankementen vertoont. Sommige led walls zijn echter vanaf de achterzijde te onderhouden om hinder te voorkomen bij het tonen van bijvoorbeeld entertainment. Daarnaast is het mogelijk om content vanaf een afstand te bewerken, dankzij de aansluiting op het internet.

Makkelijk te installeren led muur.

Een led module wordt vaak met een dms (direct mount system) geleverd, waarmee het makkelijk op een vlakke wand geïnstalleerd kan worden zonder dat er externe partijen aan te pas komen. Elk vlak sluit naadloos aan op de module links, rechts, boven en onder waardoor je een naadloos aaneengesloten afbeelding of video krijgt. De losse modules worden aangestuurd door een besturingseenheid dat verschillende bronnen accepteert, waaronder DVI, HDMI en via het net.

Een videowall bij ons afnemen?

We hebben de kennis en ervaring als het op LED videowalls aankomt die ingezet worden voor de Digital Out of Home markt. Onze collega’s komen graag met je in contact om je van meer informatie te voorzien.

Vragen en antwoorden.

De content dat je op een led wall toont is naadloos. In andere woorden; je kunt een boodschap tonen op een groot oppervlak, zonder dat dit ergens wordt afgebroken door randen zoals bij een LCD scherm.
Anders dan bij andere technieken, is het mogelijk – en makkelijk – om een groot oppervlak aan beeld te realiseren. Dankzij de losse modules die
Elk scherm is compatibel met makkelijke content management systemen, waardoor Jan en alleman de content kan aanpassen naar wens. L2L Ledscreens adviseert je graag over de mogelijkheden. Let wel; wij faciliteren niet in het maken van content. Wij kunnen je echter wel een aantal bedrijven doorspelen die hierin gespecialiseerd zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Het is bekend dat led verlichting en dus een led wall een laag energieverbruik heeft ten opzichte van andere schermen of verlichting. Maar naast het lage energieverbruik heeft een led wall nog een voordeel op het gebied van duurzaamheid ten op zichten van een alternatief. Zo moet je bij abri posters of andere reclame-uitingen van papier om de zoveel tijd de boodschap aanpassen naar actualiteit. Met een led wall kun je dit gemakkelijk realiseren door de content aan te passen.
Wanneer je een led wall slim inzet, door reclame ruimte te verhuren aan andere partijen kun je voor een rendement zorgen. Dit hangt wel van een aantal factoren af zoals de situatie, de tijdssloten die je beschikbaar stelt en de vraag naar jouw aanbod.

Gemiddeld gaat een led wall tien jaar mee, al hangt dit wel af van onder andere de omstandigheden.

Onze led wall projecten.

Naast Duitsland en België maken we zo nu en dan ook een uitstapje met wat meerdere kilometers. Zo hebben wij naast bioscopen in Nederland en België. Nu ook bij Kinepolis Valencia en Madrid maar liefst 12m2 aan ruimte mogen bekleden met de allerbeste LED screens! Een geweldig voorbeeld van een led wall.

Dit is de eerste klus die L2L Ledscreens samen met SIZO heeft uitgevoerd, alleen was dit voor de samenvoeging. Namelijk tien (!) jaar geleden. Maar nú nog werkt het scherm perfect naar behoren. En er zullen maar weinig mensen zijn uit de omgeving die dit iconische pand inclusief scherm niet kennen.
Voor MediaMarkt hebben we meerdere led schermen afgeleverd, waaronder deze led wall in Duiven. Een groot scherm dat bij aankomst direct positief in het oog springt. Een perfect middel om de laatste kortingen, trends en producten te tonen. Zoals MediaMarkt dat al heel slim inzet.
Goossens Wonen en Slapen is een winkel dat een bepaalde uitstraling heeft, wij denken zelf aan het woord; chique. Een led scherm mag in dat geval geen doorn in het oog zijn. Zo is dit mooie led muur verwerkt in het houten frame, waardoor het mooi in de omgeving past wanneer er prachtige sfeerbeelden getoond worden.

Een videowall bij ons afnemen?

Zie je ook graag een hoog contrast videowall bij je winkel of kantoor? L2L Ledscreens helpt je graag verder.

Waarom een led wall kopen van L2L Ledscreens?

L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van grote outdoor en indoor Led schermen. Sinds 2010 één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards en LED schermen in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het gehele traject van A tot Z. Van levering, het aanvragen van vergunningen, het installeren van de schermen, onderhoud, nazorg en wanneer gewenst zelfs de financiering. Met een groot team van collega’s en een groot scala aan kennis en ervaring zijn we goed in staat om onze dienst in Nederland, België en Duitsland aan te bieden. Dit komt mede doordat we in begin 2020 zijn samengevoegd met de SIZO Group.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame. Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.