LED Scherm Apeldoorn

Je kent ze vast wel… Van die ontzettend inspirerende en aantrekkelijke locaties waar je echt eens geweest moet zijn om te flexwerken, vergaderen, brainstormen of gewoon lekker te lunchen. Mr. Green in Apeldoorn is zo’n locatie. En met de recentelijk geïnstalleerde LED-­schermen is het plaatje helemaal compleet!

Mr. Green is een uniek gastvrijheidsconcept onder de paraplu van onze klant Green.DNA. Dit concept geeft een enorme boost aan bestaand vastgoed en realiseert stoere, innovatieve en vooruitstrevende kantoor-­ en vergaderlocaties in Nederland.

Innovatief, creatief met de beste snufjes!

Hier gaat men verder dan alleen duurzaam ondernemen. Verbinden, motiveren, genieten en creatief denken staan hier hoog in het vaandel. Daarom wordt er heel veel aandacht besteed aan de inrichting, aankleding en allerhande technologische snufjes op de verschillende locaties. Een plek waar je écht eens geweest wil zijn en nog belangrijker: graag wil terugkomen.

In de entreehal word je vanaf nu verwelkomd door een L2L LED­‐scherm van maar liefst 11 meter breed en 4,5 meter hoog. Op het scherm speelt een reusachtige waterval af, mét bijbehorende ruis, om de gehele rustgevende en inspirerende sfeer van Mr. Green Apeldoorn te versterken.

Alles voor een optimale beleving

Daarnaast zijn de vergaderruimtes ingericht met nieuwe 55-­ en 82­‐inch L2L monitoren incl. geluid en opties om draadloos te kunnen presenteren. In de showroom/ vergaderruimte/concept presentatieruimte hebben we een 2,6mm scherm van 3,5 meter breed en 2 meter hoog gemonteerd, waar op enorme grootte glasheldere presentaties gegeven kunnen worden. Dat is nog eens inspirerend!

Natuurlijk zijn de ruimtes ook uitgerust met een soundbar voor optimaal geluid. Maar daar houdt het nog niet bij op! Ook WePresent is in werking gesteld om draadloos te kunnen communiceren en presenteren via de schermen.

Een mooi project op een prachtige locatie! Wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens installaties? Volg ons dan Facebook en LinkedIn!

LED scherm ApeldoornLED scherm Apeldoorn