Zoek
Sluit dit zoekvak.

LED scherm op mast

Flexibel adverteren in de buitenruimte
Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Outdoor Ledschermen
op een mast

zowel groot als klein, bieden een scala aan commerciële en praktische modelijkheden die de aandacht van ondernemers en gemeenten wereldwijd hebben getrokken. Of ze nu worden ingezet als digitaal billboard of LED-reclamemast of als digitale informatiebron. De flexibiliteit van een led-reclamemast is ongekend.

Enorme aantrekkingskracht op adverteerders

Commercieel gezien hebben Led-reclamemasten een enorme aantrekkingskracht op adverteerders. Met hun hoge helderheid en levendige kleuren zijn deze led-schermen opvallende reclame-instrumenten die een groot publiek kunnen bereiken. Het enorme formaat van de grote LED-schermen biedt bedrijven de mogelijkheid om boeiende visuele content en merkboodschappen te tonen, wat resulteert in een hogere merkbekendheid en naamsbekendheid.

De praktische voordelen van buiten-LED schermen zijn indrukwekkend.

Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen dag en nacht functioneren, waardoor adverteerders en organisaties hun boodschappen 24/7 kunnen verspreiden. Door belangrijke informatie, zoals evenementendata, verkeersupdates, speciale openingstijden en noodgevallen, te delen, dienen deze LED schermen ook als effectieve communicatiemiddelen voor de gemeenschap.

Een led-reclamemast op je terrein of bij je bedrijfspand

is een zeer effectief reclamemedium om je product of dienst te promoten bij het grote publiek. Of gebruik het ledscherm om je vacatures kenbaar te maken. Zeker als je ledscherm op een zichtlocatie staat. Maar het is vaak ook mogelijk om naast je eigen product de advertentieruimte op de led-reclamemast te verhuren aan derden. Dat kan een aanzienlijk inkomstenstroom genereren. De exploitatie van zo’n led reclamemast kun je zelf doen maar ook uitbesteden aan een DOOH-bedrijf dat de reclameruimte als het ware van je huurt.

Meer informatie nodig met betrekking tot een led-reclamemast?

Maak direct een afspraak met één van onze LED specialisten.

Voor gemeenten kunnen grote LED schermen op masten een bron van inkomsten worden.

Door advertentieruimte op de schermen te verhuren aan bedrijven kunnen ze extra inkomsten genereren, wat kan bijdragen aan het financieren van gemeentelijke projecten en voorzieningen. Daarnaast kunnen deze schermen dienen als digitale informatieborden om het bewustzijn te vergroten over lokale evenementen en gemeenschapsactiviteiten.

Samenvattend

Bieden LED schermen op masten, zowel groot als klein, een aanzienlijk commercieel en praktisch potentieel voor adverteerders en organisaties. Ze trekken de aandacht van een groot publiek zijn flexibel en vergroten de merkbekendheid en bieden praktische voordelen zoals weerbestendigheid en continue werking. Al met al zijn deze LED schermen een win-winoplossing voor zowel commerciële als praktische doeleinden.

L2L Ledscreens, de specialist in LED-reclamemasten

Als een van de langst actieve bedrijven in LED-reclamemasten in Nederland is L2L Ledscreens de aangewezen partner voor je ledscherm project. Wij hebben inmiddels honderden led-masten geplaatst in Nederland en onderhouden het merendeel daarvan nog steeds.
Wij leveren een led-scherm turn-key op. Niet alleen het scherm zelf maar wij verzorgen ook de mast en fundering en produceren de montage constructie in onze eigen fabriek. Zo krijg je nooit discussies achteraf. En natuurlijk nemen wij ook het onderhoud en nazorg voor onze rekening. Altijd met eigen monteurs en materieel.

Heb je naast digitale signage ook interesse in conventionele reclame?

Kijk eens op de site van ons zusterbedrijf Sizo

Geplaatste outdoor Led-Reclamemasten

In de afgelopen 15 jaar heeft L2L Ledscreens honderden led schermen geplaats. Variërend van mega schermen van tientallen vierkante meters op hoge masten die langs de Nederlandse rijkswegen zijn te zien tot bescheiden led reclamemastjes van enkele meters hoog voor lokale promotie.

Vragen en antwoorden.

Vaak wel! Het hangt af van de sterkte van de mast en de fundering en het type ledscherm dat er op moet komen. Onze engineers maken graag vrijblijvend een berekening voor je.
Of een led-reclamebord rendeert hang van veel factoren af. Mag je alleen voor je eigen bedrijf adverteren of is de reclameruimte ook te verhuren aan derden. Welk product verkoopt je bedrijf en wat is de doelgroep. Wat is de locatie van je scherm en welke investering is ermee gemoeid. Wij van L2l Ledscreens rekenen graag met je mee. En als de investering te hoog wordt dan bieden we altijd nog de mogelijkheid een ledscherm te leasen.
Een omgevingsvergunning is bijna altijd vereist. Afhankelijk van de gemeente kan dit heel soepel gaan maar is ook vaak een uitdaging. Er zijn veel factoren die meespelen waaronder de “reclamedichtheid”. Dit komt er eigenlijk op neer dat als veel omliggende bedrijven al een ledscherm hebben sommige gemeenten nieuwe vergunningen weigeren om “overkill” tegen te gaan. Het is dus zaak om een van de eerste te zijn met een led reclamemast. Heb je eenmaal de vergunning en het ledscherm hangen dan zit je voor jaren goed. De aanvraag voor de omgevingsvergunning kan L2l Ledscreens voor je aanvragen.
Dan hangt af van de hoogte van je mast en de gemiddelde kijkafstand van het publiek. In ons experience centrum in Capelle aan den IJssel staan altijd 10 ledschermen van verschillende typen werkend opgesteld. Uiteraard werken wij een onderbouwd advies uit welk ledscherm het beste past bij je situatie maar wij raden altijd aan om de schermen in het echt te komen bekijken.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.