Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maatwerk led schermen.

Bij ons kan (bijna) alles. L2L Ledscreens worden heel gelukkig van speciale projecten: onze kennis en ervaring kot het beste tot zijn recht bij het realiseren van speciale maatwerk LED-projecten.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

LED Scherm op maat: naar jouw specificaties.

L2l Ledscreens heeft een zeer breed programma aan standaard indoor en outdoor LED-Schermen. Geregeld komt het echter voor dat een toepassing voor een LED Scherm niet met een standaardproduct is in te vullen.

Speciale Led Schermen! Daar worden onze engineers vrolijk van, dat zijn het soort uitdagingen die ze graag aan gaan. Vaak gaat het dan om de inzet van speciale Led modules in combinatie met een op maat gemaakt constructieframe. Deze constructieframes voor LED Schermen worden niet alleen in-huis ontworpen maar ook in onze eigen werkplaats gefabriceerd en gelast.

vervangen ledscherm scorebord oud
Situatie voor, origineel oude scoreboard
Digitaal led scorebord
Situatie na, nieuw digitaal LED scoreboard

Speciale maatwerk led schermen
vallen nog meer op.

De hoge attentiewaarde van een standaard LED-scherm wordt nog eens extra verhoogd bij een custom-made LED-scherm. Een LED-scherm op maat is daarmee een “conversation piece” in de openbare ruimte die bij het publiek “on top of mind” zal blijven. 

 

Wat kan er zoal? Heel veel! Eigenlijk bijna alles. De combinatie van slim uitgedachte constructies en frames, bij ons in-huis ontworpen en geproduceerd, met een groot gamma aan verschillende typen LED-panelen genereert een enorme vrijheid voor het ontwerp.

In de loop der tijd hebben we prachtige led scherm projecten gerealiseerd:

En wat kan er zoal met LED?

Eigenlijk bijna alles, uiteraard afhankelijk van budget en toepassing.

Een gewoon LED-scherm wordt vaak gezien als een herkenningspunt en onderwerp van gesprek. Een op maat gemaakt LED-scherm valt nog meer op en zal bij veel mensen goed in hun geheugen blijven.

LED schermen op maat
van L2L-Ledscreens.

Een custom made LED-scherm is geheel op maat gemaakt, zodat het precies aansluit bij de specifieke behoeften en eisen van de klant. Heb jij bijzondere afmetingen zoals bij de klanten die je hiernaast kunt zien? Met een LED-scherm op maat zorg je ervoor dat het scherm precies aansluit bij de identiteit van je bedrijf en de boodschap die je wilt overbrengen. Kies ervoor om het scherm op een specifieke manier te laten functioneren, bijvoorbeeld door het weer te geven van bewegende afbeeldingen of interactieve elementen. Stel uw vragen.

Maatwerk LED-scherm in de praktijk: Hommerson

De custom made outdoor LED-Trap van Hommerson op het Spui in Den Haag. Een landmark in de Haagse binnenstad en bij iedereen bekend.

Heb je naast digitale signage ook interesse in conventionele reclame?

Kijk eens op de site van ons zusterbedrijf Sizo

Vragen en antwoorden.

Dit is onmogelijk te zeggen. Een losse led-module die in een object wordt ingebouwd is er al voor een paar honderd euro maar wil je bijvoorbeeld een led-dome met een diameter van 20 meter dan spreken we al snel over enkele tonnen.
De fysieke afmetingen en bouwvorm van de led modules zijn eigenlijk de enige beperking. Engineers van L2L Ledscreens ontwikkelen in eigen werkplaats zelf de oplossingen voor de montage van custom-made led schermen. Of het nu gaat om een beschermende acrylaat constructie bij een led trap of een montage frame voor een afwijkende toepassing.
Zeker niet! Er zijn ronde maar ook flexibele led-modules waarmee complexe en afwijkende led schermen kunnen worden gebouwd.
Ja! Dat kan en hoeft niet heel kostbaar te zijn. We kunnen een led-gordijn ofwel led-scherm raster inzetten. De pixels zitten hierbij centimeters tot soms wel decimeters uit elkaar. Het nadeel is dat de resolutie minder is maar daarentegen is het zicht naar buiten (en naar binnen) van de gevel zonder obstructies en is er geen montage constructie nodig. Bovendien is het energieverbruik van een Led-gordijn heel gunstig.
Zeker. En het beste kom je daarvoor naar de Sizo SignZone in Capelle aan den IJssel. Hier hebben we veel verschillende typen led-schermen en modules werkend opgesteld staan. Zo kun je zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Een greep uit onze klanten.

Logo decathlon
logo breur.nl
logo alexandrium woonmall
Logo mediamarkt
logo city lens
logo fairplay casino
Logo goossens

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

L2L Ledscreens Cases

Metacon LED scherm buiten

Voor Metacon in Moordrecht hebben we een LED scherm aan hun gevel geïnstalleerd.

Creatief Ledscherm Mediamarkt Rotterdam

Creatief Ledscherm Mediamarkt Rotterdam

FC Kip Rotterdam

Stap binnen in de sfeer van FC Kip via ons led scherm van 3 bij 2,25 meter.

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.