Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gebruikte LED Schermen.

Tweedehands LED scherm kopen? Duurzaam door hergebruik en budgetvriendelijk. Wat voor soort LED scherm je ook zoekt, bij L2L Ledscreens zit je goed! Voor kopen óf leasen. 

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Bespaar tientallen procenten
op de aankoop van een led scherm

De aanschaf van een LED Scherm vergt een flinke investering. Een gebruikt led scherm kan een oplossing zijn wanneer er niet voldoende budget is voor een nieuw led scherm of als de toepassing de investering van een nieuw led scherm niet rechtvaardigt.

Ook voor kortstondige toepassingen, bijvoorbeeld voor een pop-up store of een project, kan een gebruikt LED-scherm een uitkomst zijn.

Wisselend aanbod
van occasion led schermen

Doordat L2L Led schermen al vele jaren aanwezig is in de markt en honderden schermen heeft geïnstalleerd komt het met regelmaat voor dat een led scherm wordt ingeruild of teruggekocht.

Situaties veranderen, retailers en bedrijven verhuizen of wisselen van winkelformule waardoor het led scherm niet meer in het plaatje past. Vaak kiest iemand vanwege het succes van zijn bestaande led scherm na verloop van tijd voor een groter scherm en ruilen wij het bestaande scherm in.

Hergebruik van led schermen

Lang niet alles led schermen zijn geschikt om opnieuw in te zetten. De leeftijd, locatie en onderhoud frequentie zijn bepalend voor de kwaliteit van een gebruikt led scherm.

L2L zet alleen gebruikte led schermen in die door ons zelf zijn geleverd en onderhouden. Blijkt uit de onderhoudshistorie dat een led scherm bovengemiddelde service nodig heeft dan zal dit scherm na demontage niet meer worden aangeboden maar worden gerecycled.

Elk gebruikt led scherm dat L2L Led schermen aanbiedt in de markt wordt volledig door onze servicedienst nagekeken en waar nodig worden onderdelen van het gebruikte led scherm vervangen.

Onderhoud van gebruikte led schermen

Wij staat altijd volledig achter de led schermen die we leveren. Doordat wij het hele traject van advies, productie tot installatie en after sales service van de led schermen in eigen hand hebben weten wij wat er kan worden verwacht van een specifiek led scherm.

Afhankelijk van de toepassing en locatie van het gebruikte led scherm kunnen wij een onderhoudscontract aanbieden waarmee je financieel precies weet waar je aan toe bent. Zo loop je geen risico bij de aanschaf van een gebruikt led scherm en zijn de “costs of ownership” transparant en voorspelbaar.

Gebruikte led schermen leasen

Hou je je werkkapitaal liever intact voor je core business. L2L Ledscreens heet nog steeds voluit “Led 2 Lease Ledscreens”. Het leasen van led schermen en ook gebruikte led schermen nog steeds een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten. We bespreken graag de mogelijkheden van het leasen van een gebruikt led scherm met je.

  • Om enige twijfels weg te nemen bieden wij verschillende garantievormen en onderhoudscontracten aan zodat je niet voor financiële verassingen komt te staan bij de aanschaf of lease van een gebruikt Led Scherm.
  • Onze voorraad gebruikte Led Schermen is heel volatiel en veranderd per week. De Led Schermen die we nu niet hebben kunnen zomaar over een maand binnenkomen.
  • Maak je wensen bekend en we laten je weten welke Led Schermen we je kunnen bieden of we zetten je op een wachtlijst en nemen contact met je op zodra het door jou gewenste Led Scherm beschikbaar is.

Weten wanneer er een ledscherm beschikbaar is?

Laat je contact gegevens achter en wij houden je op de hoogte!

Second Hand LED Screen aanvraagformulier

Vul onderstaand aanvraagformulier zo goed mogelijk in en wij zorgen ervoor dat je binnen 8 uur een prijs van ons krijgt.


Vragen en antwoorden.

Soms wel soms niet. Het hangt er sterk vanaf wat- en misschien nog wel meer van wie je koopt. Een slecht onderhouden outdoor led scherm van 10 jaar oud kun je beter geen geld meer in stoppen. Een scherm kopen van “iemand” die het niet meer nodig heeft en achteraf geen enkele service aan het led scherm kan bieden is ook niet verstandig. Koop je een led scherm bij een gerenommeerd en stabiel bedrijf dat ook service verleend dan kun je er van uit gaan dat het goed zit. Deze bedrijven hebben een naam hoog te houden en zullen geen tweedehands led-scherm verkopen waar ze vervolgens handenvol servicekosten aan hebben.
In principe hebben we altijd wel tweedehands led schermen voorradig. Natuurlijk zijn er veel verschillende typen en formaten en kan het zijn dat we niet precies hebben liggen wat je zoekt. We zullen je dan een zo goed mogelijk alternatief aanbieden.
Zeker. Doordat wij veel occasion led-schermen verkopen kijken wij graag naar een mogelijke inruil van je bestaand scherm. Neem even contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden.

Heb je naast digitale signage ook interesse in conventionele reclame?

Kijk eens op de site van ons zusterbedrijf Sizo

Een greep uit onze klanten.

Logo decathlon
logo breur.nl
logo alexandrium woonmall
Logo mediamarkt
logo city lens
logo fairplay casino
Logo goossens

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.