Zoeken
Sluit dit zoekvak.

LED-Scherm buiten

Flexibel adverteren in de buitenruimte met een LED scherm voor buiten: een zeer krachtig medium om een groot publiek te bereiken.​

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

LED-Scherm voor buiten.

Aan een Outdoor LED Scherm worden hoge technische eisen gesteld. Doordat de schermen 365 dagen per jaar worden blootgesteld aan alle elementen moeten ze bestendig zijn tegen extreem hoge temperaturen in de zomer, hoge luchtvochtigheid of regen. In de winter moet een LED-Scherm buiten de vrieskou en slagregens overleven.

Hier tegenover staat de enorme kans om veel passanten, klanten of reizigers te bereiken. Of dit nu om een DOOH Outdoor LED-scherm gaat, een prachtig led scherm voor buiten aan de gevel van je bedrijfspand of voor bij de entree van een winkelcentrum. 

onder alle

omstandigheden

Ook een LED-scherm voor buiten?

Ook opvallen en impact maken met een LED-scherm voor buiten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons team van professionals staat je graag te woord.

Varieer je boodschap met Outdoor LED-schermen

Met een outdoor LED-scherm bereik je eenvoudig een zeer groot publiek met reclame boodschappen of opvallende informatie, vaak geplaatst op een mast of zuil of hoog aan de gevel. Verwissel snel en dynamisch de boodschappen en toon bewegende beelden op je LED-schermen voor buiten. Bewegende beelden hebben een bewezen grotere attentiewaarde dan statische beelden.

Laag in energieverbruik

De hoogwaardige Outdoor LED-schermen van L2L Ledscreens zijn van zeer degelijke kwaliteit en bestendig tegen regen en storm. Alle LED-schermen voor buiten zijn voorzien van wettelijk verplichte ingebouwde brightness-sensoren, die de lichtsterkte aanpassen aan de omgeving. Zo is een LED-Scherm buiten in fel zonlicht goed zichtbaar en bij schemer niet te fel. Dit heeft een gunstig effect op het energieverbruik van het outdoor LED-scherm.

LED-schermen van de hoogste kwaliteit

Bij L2L-Ledscreens koop je LED schermen voor buiten van hoge kwaliteit, vervaardigd uit hoogwaardige en uitvoerig geteste materialen. De onderdelen zijn getest op o.a. waterdichtheid, schokbestendigheid en temperatuurwisselingen.

Ook de service en nazorg doen wij in eigen beheer. Zo ben je gegarandeerd van een lange levensduur en is de terugverdientijd van je investering zeker gesteld. Een LED scherm voor buiten van L2L wordt turnkey opgeleverd.

Outdoor LED-schermen: pixelpitch en nit-waarde

De lichtsterkte – uitgedrukt in Nits of de zogenaamde NIT-waarde – van een outdoor LED Scherm is heel belangrijk. Om ook in fel zonlicht goed zichtbaar te zijn moet een LED Scherm buiten een NIT-waarde hebben van minimaal 5000 tot 6000 Nits, afhankelijk van de pixelpitch. Voor speciale toepassingen gaan LED-schermen van L2L-Ledscreens tot een maximale NIT-waarde van wel 13000 Nits (!).

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Geplaatste LED-schermen buiten

Buitengeplaatste LED-schermen zijn zichtbaar, flexibel, veelzijdig en goedkoper dan andere vormen van outdoor advertising. LED schermen hebben een lange levensduur en kunnen gemakkelijk aangepast worden naar de veranderende behoeften. Op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf te laten opvallen? Neem contact met ons op.

Toepassingen voor Outdoor LED-schermen.

Digital Out of Home reclame exploitatie.

Je kent ze wel, de enorme, niet te missen digitale billboards langs de snelweg. Digitale reclame in de buitenruimte blijkt een van de meest effectieve vormen van reclame te zijn. Een outdoor LED scherm wordt 400% keer meer gezien dan dezelfde uiting in statische vorm, zoals een spandoek of poster. Behalve op zuilen langs de snelweg zie je DOOH (Digital out of home) schermen op abri’s, aan lantarenpalen, op stations, gebouwen, winkelcentra etc. 

Retail LED-scherm buiten.

Maak je bedrijf zichtbaar vanaf grote afstand. Laat de consument zien waar je zit en maak gelijktijdig reclame voor een nieuwe collectie een sale of actie. Beweeg met je uiting mee, samen met de seizoenen. Wanneer je ruimte over hebt, kun je er zelfs voor kiezen om reclameruimte te verhuren aan de buren. Zodat verzekerd bent van een goede ROI.

Bedrijfscommunicatie met een Outdoor LED scherm.

Een outdoor LED Scherm aan de gevel transformeert je bedrijf naar de 21e eeuw. Het draagt niet alleen bij aan een positief imago van de onderneming. Het is ook een perfect communicatiemiddel naar buiten toe. Promoot je product of dienst, werf nieuw personeel of kondig je “open dag” of evenement aan. Daarnaast is het ook mogelijk om snel op actualiteiten in te spelen of een aankondiging van het veranderen van het weer aan te geven.

Beinvloed koopgedrag met een led scherm voor buiten.

Goed gekozen content op een strategische geplaatst LED scherm verhoogt de kwaliteit van een winkelgebied en beïnvloed het koopgedrag positief. In moderne winkelcentra worden LED schermen vaak al bij het ontwerp meegenomen en smaakvol geïntegreerd. Bestaande winkelgebieden laten zich vaak eenvoudig upgraden met slim geplaatste schermen en of digitale uitsteekbakken.

Heb je naast digitale signage ook interesse in conventionele reclame?

Kijk eens op de site van ons zusterbedrijf Sizo

Outdoor LED-schermen kopen bij L2L-Ledscreens

L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van grote Outdoor en Indoor Led schermen. Sinds 2010 één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards en LED schermen in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het gehele traject van A tot Z. Van levering, het aanvragen van vergunningen, het installeren van de schermen, onderhoud, nazorg en wanneer gewenst zelfs de financiering. Onze jarenlange ervaring komt hier tot uiting om ook in jouw situatie een gepast outdoor led scherm te kunnen realiseren. Ook in een unieke situatie – bijvoorbeeld een ronde gevel – kunnen wij een constructie realiseren dat voldoet aan de strengste eisen.

Is de situatie zo uitdagend of neem je het zekere van het onzekere, dan hebben we een prachtig (nieuw) alternatief met hetzelfde effect. Namelijk de “Mesh Screens”, LED Schermen die wind doorlatend zijn en daardoor bijvoorbeeld geplaatst kunnen worden op een minder zware constructie, maar de impact blijft groot.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-buitenreclame.

Wij staan voor je klaar.

Een greep uit onze klanten.

Logo decathlon
logo breur.nl
logo alexandrium woonmall
Logo mediamarkt
logo city lens
logo fairplay casino
Logo goossens

Vragen en antwoorden.

Wij adviseren je altijd het juiste scherm tegen de laagste kosten voor je toepassing. Ons grote inkoopvolume en montage in eigen beheer garandeert je de best mogelijke prijs.

Een LED-scherm is opgebouwd uit losse LED-modules. Bij beschadiging van een module wordt die eenvoudig door ons eigen serviceteam op locatie uitgewisseld. Zie ook ons unieke onderhoudsconcept*
Led-schermen zijn ontwikkeld voor heavy-duty toepassingen en om heel veel branduren te draaien. Vaak 24/7. Een televisietoestel is dat niet en zal veel minder lang meegaan. Bovendien zijn LED-schermen bij beschadiging op module niveau te repareren. Bij een TV gaat dat niet.

Wij zijn gevestigd in Zuid-Holland in de Gemeente Capelle aan den IJssel. Ideaal in de Randstad centraal tussen Rotterdam, Gouda, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Delft. Maar wij werken in de gehele Benelux en ook regelmatig daarbuiten. Wij hebben LED-schermen geplaatst en in onderhoud in bijvoorbeeld Limburg, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland, Twente, Almere in Flevopolder, Noord-Holland,Zuid-Holland, Lemmer in Friesland en Groningen. Maar er staan ook schermen van ons in Antwerpen België, Luxemburg Stad, Stockholm Denemarken tot in Rome toe.

L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van grote outdoor en indoor Led schermen en sinds 2008 één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards en LED schermen in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het gehele traject van A tot Z. Niet alleen het leveren maar ook het aanvragen van vergunningen, de installatie van de led schermen, de service en nazorg en wanneer gewenst zelfs de financiering. Met een groot team van collega’s en een groot scala aan kennis en ervaring zijn we goed in staat om onze dienst in Nederland, België , Luxemburg en Duitsland aan te bieden. 

Doordat alle expertise in huis is zijn wij in staat een technisch voorstel te maken dat ook economisch maakbaar is wat de digitale signage naadloos laat aansluiten op de traditionele sign-uitingen. Bijkomend voordeel voor de opdrachtgever is dat deze met slechts één partij om tafel zit en daar de volledige verantwoordelijkheid voor het slagen van het project neer kan leggen.

Doordat nagenoeg alle monteurs van zowel SIZO als L2L Ledscreens allround zijn kunnen wij een dichte service dekking bieden. Dagelijks hebben wij door geheel Nederland en België zo’n 15 auto’s en bussen op de weg dus veelal zijn wij in staat heel snel te reageren op een storing of problemen. Doordat wij over eigen hoogwerkers beschikken is ook ad-hoc service werk op hoogte snel aan te pakken.

Een terechte vraag die voortkomt uit de opkomst en ondergang van de vele bedrijfjes die wat LED schermen vanuit China op de markt dumpen en vaak na een paar jaar weer zijn verdwenen. Of de plaatselijke drukkerij die ineens ook digital signage erbij gaat doen gebruikmakend van een wisselende groep ZZP’ers voor de montage en opbouw.

L2L Ledscreens bestaat al bij 15 jaar en heeft het vertrouwen gekregen van grote opdrachtgevers als Kinepolis, Mediamarkt en Ocean Outdoor. Inmiddels hebben we meer dan 1550 led schermen geplaatst.

Daarnaast zijn we sinds 2020 onderdeel van de Sizo Group. Een van de grootse partijen in Nederland voor binnen en buitenreclame en al ruim 26 jaar een vertrouwde partner van grote ketens als Plus Supermarkten, Bever, Kwalitaria etc.

Koop je bij ons een led scherm dan kun je er zeker van zijn dat wij ondersteuning kunnen bieden gedurende de gehele economische- maar ook operationele levensduur van je investering.

L2L Ledscreens Cases

Metacon LED scherm buiten

Voor Metacon in Moordrecht hebben we een LED scherm aan hun gevel geïnstalleerd.

Outdoor LED scherm Feyenoord

 Outdoor LED scherm Feyenoord

BMW Amstelveen

Nieuw led scherm voor BMW Amstelveen.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.