Zoek
Sluit dit zoekvak.

LED Scherm binnen.

Hoge resolutie, groot formaat, flexibele inzet en lange levensduur.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

LED scherm voor binnen:
adverteren in etalage, winkel of kantoor.

Een indoor LED scherm stelt je als gebruiker in staat wisselende beelden en boodschappen te tonen aan het aanwezige of voorbijgaande publiek. De beelden op het LED Schermen kunnen bewegen (dynamisch) of stilstaan (statisch).

Een lage prijs, lange levensduur.

Het grote voordeel van LED schermen voor binnen gebruik is dat deze in tegenstelling tot outdoor LED schermen niet bestand hoeven te zijn tegen weer en wind. Daardoor is de investering in een indoor LED Scherm aanzienlijk lager en de levensduur langer. Bijkomend voordeel van een LED Scherm binnen is dat er meestal geen vergunning is vereist. En mocht een vergunning toch wel nodig zijn, dan neemt L2L deze zorgen graag voor je uit handen.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van L2L? We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Hier kun je onze led-schermen van dichtbij ervaren.

Haarscherpe indoor LED schermen met hoge pixel pitch.

Onze indoor LED-schermen hebben een hoge resolutie. Dit wordt ook wel pixeldichtheid genoemd. Doordat indoor LED schermen vaak van relatief korte afstand worden bekeken is een hoge pixeldichtheid belangrijk.

De voordelen van een LED-scherm voor binnen.

  • Draagt bij aan de beleving. Een mooi indoor led-scherm draagt bij aan een positieve beleving van bezoekers van je pand. Of dit nu om een winkelcentrum, club, festival of luchthaven gaat. Belangrijk is unieke content te tonen, die de boodschap duidelijk communiceert. Dit kan zowel statisch als dynamisch zijn. Als je geen specifieke boodschap wil communiceren, kun je een led-scherm natuurlijk ook inzetten om een fijne sfeer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige 3D-visual.
  • Verhoogt de naamsbekendheid van je bedrijf of product. Als je een boodschap op een indoor led-scherm toont, vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf of product. Zeker als je het scherm als POS-materiaal inzet. Dit kan de klant namelijk, voordat hij/zij naar de kassa gaat, nog overhalen een aankoop te doen.
  • Draagt bij aan de wayfinding. Door middel van dynamische content kun je bezoekers op weg helpen, door aan te geven waar zij zich bevinden ten opzichte van je eigen locatie. Op die manier maak je het je klant een stuk gemakkelijker.
  • Inspelen op actualiteiten. Gaat het regenen en wil je klanten/bezoekers hier graag op attenderen? Dan kan dit gemakkelijk met een dynamisch led-scherm. Het inspelen op activiteiten kun je ook doen door het tonen van nieuwe acties.

Waarom kiezen voor L2L Ledscreens?

L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van indoor led-schermen. Sinds 2010 zijn we één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards en led-schermen in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het traject van A tot Z. Van de levering en het aanvragen van vergunningen, tot het installeren van de schermen, het onderhoud, de nazorg en indien gewenst zelfs de financiering. Dankzij een groot team enthousiaste medewerkers en een groot scala aan kennis en ervaring, zijn we in staat onze dienst in Nederland, België én Duitsland aan te bieden. Dit komt mede doordat we in begin 2020 zijn samengevoegd met de SIZO Group.

Flexibel communicatiemedium: inspelen op actualiteit en behoefte.

LED schermen voor binnen gebruik zijn op veel manieren in te zetten en worden veelal gebruikt als communicatiemedium of advertentieplatform in openbare ruimten als winkelcentra, treinstations, luchthavens, beursgebouwen. Ook vindt je indoor LED schermen in kantoorgebouwen, hotellobby’s, restaurants en overheidsgebouwen.

En wat kan er zoal met LED?

Eigenlijk bijna alles afhankelijk van budget en toepassing!
Is een standaard LED-scherm al vaak een landmark en gespreksonderwerp, een custom made LED Scherm valt nog meer op en zal “on top of mind” blijven.
*of kom even langs onze showroom in Capelle aan den IJssel!

Toepassingen van LED schermen voor binnen.

Retail – led-scherm voor binnen.

In het huidige retail-landschap is een indoor led-scherm niet meer weg te denken. Bijvoorbeeld in je winkel of in de etalage, trekken ze de aandacht van het winkelend publiek. Hét middel om producten of acties aan te prijzen. Bovendien kun je met een led-scherm een fijne sfeer creëren in je winkel. En als je kiest voor leds met zeer hoge lichtopbrengst, is je indoor led-scherm zelfs van buitenaf én in vol zonlicht perfect leesbaar.

Boardroom, auditorium of universiteit.

Ook bij het geven van presentaties en voordrachten komt een indoor led-scherm van pas. We kunnen tegenwoordig immers niet meer zonder visuele ondersteuning in dit soort situaties. Een monitor, scherm of projector is standaard onderdeel van de uitrusting van een vergaderruimte. Van deze drie apparaten is een led-scherm het meest veelzijdig. Bovendien is de beeldkwaliteit van een led-scherm hoger dan die van een monitor of projector.

Een indoor led-scherm kent geen maximale afmetingen. We kunnen hem zo groot maken als je wil. Hiernaast kent een led-scherm nog veel meer voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet in een donkere omgeving te zitten om de beelden goed te zien, zoals bij een projector. Daarnaast kun je, in tegenstelling tot bij een projector, langs het scherm lopen zonder de beelden te verstoren.

Led-scherm voor binnen aansturen.

Een led-scherm is eenvoudig en flexibel te bedienen. Ook op afstand. Het is bijvoorbeeld mogelijk je thuiswerkende collega’s te tonen op een deel van het scherm, terwijl je de bedrijfsresultaten op een ander deel van het scherm weergeeft. Daarnaast zou je bijvoorbeeld ook nog real-time beelden van de beurskoersen kunnen laten zien. Dit alles stel je gemakkelijk in vanaf je laptop of computer, of door middel van een voorprogrammatie.

Dynamische of statische wayfinding.

In het openbaar vervoer, grote winkelcentra, expositiehallen of op evenementenlocaties, is vaak behoefte aan dynamische bewegwijzering. Ook hiervoor lenen led-schermen zich goed. Daarnaast kun je een led-scherm op dit soort openbare locaties ook inzetten voor het kenbaar maken van promoties of voor het communiceren van speciale maatregelen (covid-19). Ook een optie is om het scherm te verhuren aan bedrijven die hierop willen adverteren.

Hotels & vrijetijdsbranche.

Je kunt een led-scherm ook plaatsen in bijvoorbeeld de lobby van een hotel of in een andere publieke ruimte. Zo’n groot scherm is hier vaak de overheersende eyecatcher. De content op het scherm bepaalt de sfeer en je kunt inspelen op de seizoen, aankomende feestdagen of evenementen.

Promoten.

Natuurlijk is een led-scherm ook een uitgelezen communicatiemiddel voor interne promotie. Je kunt bijvoorbeeld je restaurant, spa of je conferentiezaal onder de aandacht brengen. Ook praktische zaken als de vluchttijden van het nabijgelegen vliegveld, wisselkoersen of weersverwachting kun je goed communiceren via een dynamisch indoor led-scherm.

Sport.

Bij grote indoor sportfaciliteiten, kan een led-scherm fungeren als scoreboard. Maar niet alleen hiervoor komt een led-scherm goed van pas tijdens een sportevenement. Je kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken voor het tonen van herhalingen van gescoorde punten of overtredingen, reclame van sponsors of de tussenstand in het klassement.

Clubs, bars en podia.

In clubs, bars en podia kan een led-scherm ook veel waarde toevoegen. In combinatie met een dynamische VJ en coole content, creëert een groot indoor led-scherm een uitbundige sfeer. Een led-scherm maakt de ervaring van je publiek nóg onvergetelijker.

Productdisplays.

Je kunt een led-scherm ook inzetten voor het informeren van collega’s. Bijvoorbeeld informatie over productietargets en -realisaties kun je hierop tonen. Ook specifieke veiligheidsinstructies of algemene mededelingen zijn goed weer te geven op een indoor led-scherm.

Heb je naast digitale signage ook interesse in conventionele reclame?

Kijk eens op de site van ons zusterbedrijf Sizo

Geplaatste LED-schermen
van L2L-Ledscreens.

Een Ledscherm voor binnen gebruik kent belangrijke voordelen: Ledschermen zijn visueel aantrekkelijk, opvallend en kunnen meer informatie tonen dan andere communicatiematerialen. Ze zijn ook beter afleesbaar en bieden flexibiliteit bij de veranderende behoeften van een bedrijf. Weten welke voordelen voor jou van toepassing zijn? Zie hiernaast partijen die u al zijn voorgegaan, zoals ADO Den Haag! Vraag ons even.

Vragen en antwoorden.

Als de attentiewaarde gelijk is, dus beide locaties vallen evenveel op dan is een scherm binnen altijd de beste keuze. Doordat dit scherm niet tegen weersinvloeden hoeft te worden beschermd is het goedkoper in aanschaf en gaat vaak langer mee. Ook is voor een scherm achter glas vaak geen vergunning nodig.
Zeker! Behalve dat je op het ledscherm dynamische (bewegende) beelden kunt tonen en zo je product nog beter kunt aanprijzen kun je ook veel meer producten tonen op dezelfde locatie. Het led scherm zal bovendien een aandachttrekker zijn voor het passerende winkelpubliek.
Zeker niet. In de retail worden indoor led schermen ook veel ingezet om sfeer te bepalen. Denk aan wintersport beelden in een sportzaak. Ook in de horeca worden led schermen vaak ingezet als sfeer bepaler. Daarnaast zijn indoor led schermen een ideaal medium om informatie te delen.
Ja. Als het woord LED in de benaming staat gaat het vrijwel altijd over hetzelfde product. De een noemt het LED wall , de ander led reclamebord, led display, led billboard of led video display. Led scherm of led screen kom je ook vaak tegen. Led (Light Emitting Diode) is wel degelijk anders dan LCD (Liquid Crystal Display).
Dat is heel lastig te zeggen zonder de situatie of toepassing te kennen. Vuistregel is wel dat je voor een indoor led scherm vaak geen heel hoge Nit waarde (brightness) nodig hebt tezij het scherm in de volle zon achter glas hangt. Daarentegen wordt er vaak wel een hoge pixelpitch (pixel dichtheid) ingezet omdat de kijkafstand bij een indoor led scherm vaak korter is dan bij een outdoor led scherm.

Dat hangt van veel zaken af. Uiteraard het formaat, de pixelpitch (resolutie) en de helderheid. Moet het scherm worden opgehangen of op een mast worden gemonteerd komen er ook constructie kosten bij. Doordat L2L Ledscreens alles uit eigen hand heeft kun je er zeker van zijn dat je de beste prijs krijgt aangeboden. KLIK HIER VOOR EEN GRATIS OFFERTE

Een greep uit onze klanten.

Logo decathlon
logo breur.nl
logo alexandrium woonmall
Logo mediamarkt
logo city lens
logo fairplay casino
Logo goossens

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

L2L Ledscreens Cases

Creatief Ledscherm Mediamarkt Rotterdam

Creatief Ledscherm Mediamarkt Rotterdam

FC Kip Rotterdam

Stap binnen in de sfeer van FC Kip via ons led scherm van 3 bij 2,25 meter.

Basisschool Paus Johannes

Ovaal LED scherm binnen
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.