Sinds kort hangt er een Led scherm in restaurant Shabu Shabu in Amsterdam. Het indoor led scherm bevindt zich in het hart van Amsterdam, namelijk op het bekende Rembrandtplein. Het scherm is met een pixel pitch van 3.9 mm en met een formaat van 2 bij 2 meter goed op te merken. Het Led scherm is achter het glas geplaatst boven de entree van het restaurant.

Led scherm in restaurant midden in een levendige omgeving

Het indoor LED scherm van L2L bevindt zich op drukke levendige omgeving. Het Rembrandtplein wordt vanwege de omliggende horecazaken en de vele toeristen zowel overdag als ’s nachts bezocht. Hierdoor zal het LED scherm veel gezien worden.

Eenvoudig in gebruik

Het LED scherm is voorzien van een standaard geleverd player waarop u constant nieuwe content kunt weergeven. De player kan zowel wired als wireless worden gebruikt. Bovendien kan het scherm ook nog eens via de cloud oplossing bediend worden naar players over de hele wereld. Hebt u ook interesse in een Led scherm in uw restaurant of organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. ledscherm in restaurant