L2L LED screens plaatst regelmatig Led schermen in winkels, interesse? Neem contact met ons op! Interesse in een Led scherm in een winkel? L2L LED screens beschikt over professionele ervaring en weet precies hoe een ledscherm van toegevoegde waarde kan zijn voor de detailhandel. Onlangs plaatsten het L2L montageteam een ledscherm achter de glazen gevel van de achtste Decathlon in Nederland.

Led scherm in een winkel achter glazen pui

Vakantiegangers die wel eens in Frankrijk zijn geweest kunnen het zich vast nog herinneren; op een regenachtige dag trokken vele Nederlandse kampeerders richting grote winkelketens zoals de Cora of de Decathlon. Het hoorde bij de vakanties van die tijd. Tegenwoordig hoeven we voor de Decathlon niet meer naar Frankrijk. In Nederland zijn er inmiddels acht gigantische vestigingen van de sportgigant geopend. In Rotterdam opende de Decathlon dit voorjaar de deuren, in deze vestiging plaatste L2L LED screens een mooi ledscherm boven de entree van het pand. Ook in Eindhoven is sinds vorige maand een gigantische vestiging van de keten gevestigd. Het duizend vierkante meters tellende pand zit gevestigd in de oude vestiging van de Spaanse fashionketen Zara. Ook in deze Decathlon mocht een L2L Ledscherm niet ontbreken. Het outdoor 8mm ledscherm dat wij hier hebben geplaatst is met een afmeting van 5m x 3m erg opvallend. Het scherm is geplaatst achter de glazen gevel van de entree en wordt ingezet als informatievoorziening en promotiemiddel.  

Contact

Heeft u net als Decathlon interesse in een Ledscherm of bijvoorbeeld  reclamezuil langs de snelweg? Kom eens langs in onze showroom, het is écht de moeite waard om een kop koffie te drinken met onze adviseurs. Wij zijn creatief in het meedenken over geschikte locaties en adviseren u graag vrijblijvend! Mail naar info@l2l.nu
of bel: 0180-31 14 20 voor meer informatie.

Decathlon

Decathlon is een Franse sportwinkelketen die is opgericht in 1976. Decathlon is een onderdeel van de in 2008 opgerichte Oxylane Group, die ook de vele huismerken van de keten produceert. De Decathlonwinkels hebben vaak een vloeroppervlak van enkele duizenden vierkante meters. In deze winkels zijn producten te vinden voor veel verschillende sporten. Daarnaast is er vaak een ruimte waar de producten getest kunnen worden, en bevindt zich in elke winkel een werkplaats voor onder andere herstellingen.