Outdoor led schermen
Flexibel adverteren in de buitenruimte.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Koop een outdoor led scherm
en wissel je boodschap zo vaak als gewenst.

Met een outdoor led scherm kun je eenvoudig een zeer groot publiek bereiken met reclame boodschappen of opvallende informatie. Op een led scherm buiten kun je snel en dynamisch boodschappen verwisselen en ook bewegende beelden tonen op je outdoor scherm. Bewegende beelden hebben bewezen een veel grotere attentiewaarde dan statische beelden.

L2L Led schermen
laag in energieverbruik.

De hoogwaardige outdoor LED schermen van L2L Led zijn van een zeer degelijke buiten kwaliteit en bestendig tegen regen en storm. Alle L2L buiten Led schermen zijn voorzien van wettelijk verplichte ingebouwde brightness sensoren die de lichtsterkte aanpassen aan de omgeving. Zo is een outdoor LED Scherm ook in fel zonlicht nog goed zichtbaar en zal dit bij schemer niet te fel zijn. Dit heeft ook een gunstig effect op het energieverbruik van het outdoor LED-scherm.

Onze buiten led schermen
zijn van de hoogste kwaliteit.

Bij L2L Led Schermen koop je outdoor LED schermen van hoge kwaliteit die door ons turnkey worden opgeleverd. Ook de service en nazorg van de outdoor LED-schermen doen wij in eigen beheer met eigen LED monteurs. Zo ben je gegarandeerd van een lange levensduur van je led scherm (minimaal 10 jaar) en is terugverdientijd van je investering in het led scherm voor buiten zeker gesteld.

Belangrijk bij de aankoop van een outdoor led scherm
pixelpitch en nit-waarde.

In tegenstelling tot bij een indoor LED Scherm in de lichtsterkte van een outdoor LED Scherm heel belangrijk. De lichtsterkte of helderheid wordt uitgedrukt in Nits of de zogenaamde NIT-waarde. Om ook in direct fel zonlicht goed zichtbaar te zijn moet een outdoor LED Scherm een NIT-waarde hebben van minimaal 5000 tot 6000 Nits, afhankelijk van de pixelpitch. Voor speciale toepassingen gaat L2L Led schermen tot een maximale NIT-waarde van 13000 Nits (!). Naast de technische kwaliteit van het LED Scherm is ook de kwaliteit van de leverancier belangrijk. Is er een eigen servicedienst? Zijn er spare parts op voorraad? Hoe lang bestaat de leverancier al en hoeveel schermen heeft deze inmiddels geplaats? Outdoor LED Schermen hebben vaak pas na een aantal jaar onderhoud nodig, is de leverancier dan nog actief? Is de leverancier in staat de support constructie of mast voor het scherm te berekenen en te bouwen?

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Geplaatste LED-schermen
van L2L-Ledscreens.

Buiten ledschermen zijn zeer zichtbaar, flexibel, veelzijdig en goedkoper dan andere vormen van outdoor advertising. Anders dan billboards hebben LED schermen een langere levensduur en kunnen ze makkelijk aangepast worden naar de veranderende behoeften! Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw bedrijf te laten opvallen, is een buiten ledscherm misschien wel de oplossing voor u. De Fabrique, Mediamarkt en AVR watersport zijn u al voorgegaan! Vraag ons even.

Vragen en antwoorden.

Dit is moeilijk te beantwoorden van er is een enorme variëteit aan led schermen beschikbaar. Vuistregel is dat een outdoor LED scherm duurder is dan een vergelijkbaar indoor LED scherm. Een lagere Pixelpitch, dus een scherper beeld, is altijd duurder dan een minder scherp beeld. Wij adviseren je altijd het juiste scherm tegen de laagste kosten voor je toepassing. (een outdoor scherm op een mast van 30 meter hoog hoeft geen haarfijn scherp beeld op korte afstand). Ons grote inkoopvolume en montage in eigen beheer garandeert je de best mogelijke prijs.
Een LED-scherm is opgebouwd uit losse LED-modules. Bij beschadiging van een module wordt die eenvoudig door ons eigen serviceteam op locatie uitgewisseld. Zie ook ons unieke onderhoudsconcept*
Led-schermen zijn ontwikkeld voor heavy-duty toepassingen en om heel veel branduren te draaien. Vaak 24/7. Een televisietoestel is dat niet en zal veel minder lang meegaan. Bovendien zijn LED-schermen bij beschadiging op module niveau te repareren. Bij een TV gaat dat niet.
Wij zijn gevestigd in Zuid-Holland in de Gemeente Capelle aan den IJssel. Ideaal in de Randstad centraal tussen Rotterdam, Gouda, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Delft. Maar wij werken in de gehele Benelux en ook regelmatig daarbuiten. Wij hebben led schermen geplaatst en in onderhoud in bijvoorbeeld Limburg, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland, Twente, Almere in Flevopolder, Noord-Holland,Zuid-Holland, Lemmer in Friesland en Groningen. Maar er staan ook schermen van ons in Antwerpen België, Luxemburg Stad, Stockholm Denemarken tot in Rome toe.
L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van grote outdoor en indoor Led schermen en sinds 2008 één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards en LED schermen in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het gehele traject van A tot Z. Niet alleen het leveren maar ook het aanvragen van vergunningen, de installatie van de led schermen, de service en nazorg en wanneer gewenst zelfs de financiering. Met een groot team van collega’s en een groot scala aan kennis en ervaring zijn we goed in staat om onze dienst in Nederland, België , Luxemburg en Duitsland aan te bieden. Dit komt ook doordat we begin 2020 zijn samengevoegd met de SIZO Group. Digitale LED-schermen zijn een verlengstuk van de traditionele signage en deze twee worden op locatie vaak met elkaar geïntegreerd. Hierdoor zijn wij in staat een verregaande synergie te genereren. Het samengaan van L2L Ledscreens met SIZO Signs is dus voor de hand liggend. Doordat alle expertise in huis is zijn wij in staat een technisch voorstel te maken dat ook economisch maakbaar is wat de digitale signage naadloos laat aansluiten op de traditionele sign-uitingen. Bijkomend voordeel voor de opdrachtgever is dat deze met slechts één partij om tafel zit en daar de volledige verantwoordelijkheid voor het slagen van het project neer kan leggen. Doordat nagenoeg alle monteurs van zowel SIZO als L2L Ledscreens allround zijn kunnen wij een dichte service dekking bieden. Dagelijks hebben wij door geheel Nederland en België zo’n 15 auto’s en bussen op de weg dus veelal zijn wij in staat heel snel te reageren op een storing of problemen. Doordat wij over eigen hoogwerkers beschikken is ook ad-hoc service werk op hoogte snel aan te pakken.
Een terechte vraag die voortkomt uit de opkomst en ondergang van de vele bedrijfjes die wat LED schermen vanuit China op de markt dumpen en vaak na een paar jaar weer zijn verdwenen. Of de plaatselijke drukkerij die ineens ook digital signage erbij gaat doen gebruikmakend van een wisselende groep ZZP’ers voor de montage en opbouw.

L2L Ledscreens bestaat al bij 15 jaar en heeft het vertrouwen gekregen van grote opdrachtgevers als Kinepolis, Mediamarkt en Ocean Outdoor. Inmiddels hebben we meer dan 1550 led schermen geplaatst.

Daarnaast zijn we sinds 2020 onderdeel van de Sizo Group. Een van de grootse partijen in Nederland voor binnen en buitenreclame en al ruim 26 jaar een vertrouwde partner van grote ketens als Plus Supermarkten, Bever, Kwalitaria etc.

Koop je bij ons een led scherm dan kun je er zeker van zijn dat wij ondersteuning kunnen bieden gedurende de gehele economische- maar ook operationele levensduur van je investering.

Wij plaatsten LED schermen voor o.m. deze bedrijven.

Logo decathlon
logo breur.nl
logo alexandrium woonmall
Logo mediamarkt
logo city lens
logo fairplay casino
Logo goossens

Bel ons even!

om meer te weten te komen over hoe een buiten ledscherm, uw bedrijf kan helpen om te groeien.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.