LED Scherm binnen.
Hoge resolutie, groot formaat, flexibele inzet en lange levensduur.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Indoor LED Scherm
Adverteren in etalage, winkel of kantoor.

Een indoor LED scherm stelt je als gebruiker in staat wisselende beelden en boodschappen te tonen aan het aanwezige of voorbijgaande publiek. De beelden op het LED Schermen kunnen bewegen (dynamisch) of stilstaan (statisch). De gebruiker van het binnen LED Scherm heeft een enorme flexibiliteit om de content op het LED scherm aan te passen. En dat 24-7. De levensduur van een LED-scherm is namelijk vele malen langer dan dat van een standaard televisie.

Haarscherpe indoor LED schermen
met hoge pixel pitch.

Onze indoor LED-schermen hebben een hoge resolutie. Dit wordt Pixel pitch genoemd ofwel de afstand tussen twee LED’s onderling. Dit wordt ook wel pixeldichtheid genoemd. Doordat indoor LED schermen vaak van relatief korte afstand worden bekeken is een hoge pixeldichtheid belangrijk. Nit-waarde, een andere parameter die bij LED schermen een rol speelt is minder van belang bij LED-schermen voor binnen gebruik. Nit-waarde is de lichtsterkte van een LED Scherm. Dat is bij een LED Scherm binnen niet zo belangrijk omdat LED schermen van nature al een hoge lichtopbrengst hebben. Het dimmen van een indoor LED Scherm is vaak nodig om hinderlijke lichtoverlast te voorkomen. Wij voorzien daartoe onze indoor LED schermen vaak van een ingebouwde brightness sensor.

Flexibel communicatiemedium
waarmee je inspeelt op actualiteit en behoefte.

LED schermen voor indoor gebruik zijn op veel manieren in te zetten en worden veelal gebruikt als communicatiemedium of advertentieplatform in openbare ruimten als winkelcentra, treinstations, luchthavens, beursgebouwen. Ook vindt je indoor LED schermen in kantoorgebouwen, hotellobby’s, restaurants en overheidsgebouwen.

LED schermen voor binnen toepassing worden daarnaast grootschalig ingezet in de retail. Winkels in het hogere segment hebben indoor LED schermen in hun etalage of op de verkoopvloer om zo producten aan te prijzen of een sfeer te creëren en zetten hun indoor LED Scherm dynamisch in.

Een lage prijs, lange levensduur
en meestal geen vergunning nodig.

Het grote voordeel van LED schermen voor binnen gebruik is dat deze in tegenstelling tot outdoor LED schermen niet bestand hoeven te zijn tegen weer en wind. Daardoor is de investering in een indoor LED Scherm aanzienlijk lager en de levensduur langer. Bijkomend voordeel van een LED Scherm binnen is dat er meestal geen vergunning is vereist.

En wat kan er zoal met LED?

Eigenlijk bijna alles afhankelijk van budget en toepassing!
Is een standaard LED-scherm al vaak een landmark en gespreksonderwerp, een custom made LED Scherm valt nog meer op en zal “on top of mind” blijven.
*of kom even langs onze showroom in Capelle aan den IJssel!

Geplaatste LED-schermen
van L2L-Ledscreens.

Een Ledscherm voor binnen gebruik kent belangrijke voordelen: Ledschermen zijn visueel aantrekkelijk, opvallend en kunnen meer informatie tonen dan andere communicatiematerialen. Ze zijn ook beter afleesbaar en bieden flexibiliteit bij de veranderende behoeften van een bedrijf. Weten welke voordelen voor jou van toepassing zijn? Zie hiernaast partijen die u al zijn voorgegaan, zoals ADO Den Haag! Vraag ons even.

Vragen en antwoorden.

Als de attentiewaarde gelijk is, dus beide locaties vallen evenveel op dan is een scherm binnen altijd de beste keuze. Doordat dit scherm niet tegen weersinvloeden hoeft te worden beschermd is het goedkoper in aanschaf en gaat vaak langer mee. Ook is voor een scherm achter glas vaak geen vergunning nodig.
Zeker! Behalve dat je op het ledscherm dynamische (bewegende) beelden kunt tonen en zo je product nog beter kunt aanprijzen kun je ook veel meer producten tonen op dezelfde locatie. Het led scherm zal bovendien een aandachttrekker zijn voor het passerende winkelpubliek.
Zeker niet. In de retail worden indoor led schermen ook veel ingezet om sfeer te bepalen. Denk aan wintersport beelden in een sportzaak. Ook in de horeca worden led schermen vaak ingezet als sfeer bepaler. Daarnaast zijn indoor led schermen een ideaal medium om informatie te delen.
Ja. Als het woord LED in de benaming staat gaat het vrijwel altijd over hetzelfde product. De een noemt het LED wall , de ander led reclamebord, led display, led billboard of led video display. Led scherm of led screen kom je ook vaak tegen. Led (Light Emitting Diode) is wel degelijk anders dan LCD (Liquid Crystal Display).
Dat is heel lastig te zeggen zonder de situatie of toepassing te kennen. Vuistregel is wel dat je voor een indoor led scherm vaak geen heel hoge Nit waarde (brightness) nodig hebt tezij het scherm in de volle zon achter glas hangt. Daarentegen wordt er vaak wel een hoge pixelpitch (pixel dichtheid) ingezet omdat de kijkafstand bij een indoor led scherm vaak korter is dan bij een outdoor led scherm.

Dat hangt van veel zaken af. Uiteraard het formaat, de pixelpitch (resolutie) en de helderheid. Moet het scherm worden opgehangen of op een mast worden gemonteerd komen er ook constructie kosten bij. Doordat L2L Ledscreens alles uit eigen hand heeft kun je er zeker van zijn dat je de beste prijs krijgt aangeboden. KLIK HIER VOOR EEN GRATIS OFFERTE

Wij plaatsten LED schermen voor o.m. deze bedrijven.

Logo decathlon
logo breur.nl
logo alexandrium woonmall
Logo mediamarkt
logo city lens
logo fairplay casino
Logo goossens

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.