Zoeken
Sluit dit zoekvak.

LED reclameborden voor binnen en buiten.

Toon reclame aan passanten, winkeliers, klanten en bezoekers met de maatwerk LED reclameborden van L2L-Ledscreens. Uw specialist in digitale reclameborden voor binnen en buiten. 

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Digitale LED reclameborden

Digitale LED reclameborden worden gebruikt door reclamebureaus over de hele wereld om reclameruimte door te verkopen aan hun adverteerders. De LED reclameborden van Led2Lease zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en voor weergaves van dichtbij, tot grote afstanden van wel honderden meters.

LED Reclameborden zijn de meest effectieve en doeltreffende methode voor buitenreclame. Dankzij de veelzijdigheid werpen LED reclameborden zich op als favoriet voor diverse toepassingen zoals Instore Reclame en informatiemedium.

In alle vormen

en maten

LED Reclame van L2L Ledscreens is zeer intuïtief en zorgt ervoor dat zelfs onervaren gebruikers de LED-schermen gemakkelijk kunnen bedienen. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunnen gebruikers het programma op afstand bedienen.

Productie en verkoop van LED reclameborden

Als vooraanstaande speler in digitale reclameborden voor binnen en buiten bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het is belangrijk om niet alleen naar de laagste prijs te kijken bij de aanschaf van een digitaal reclamebord, omdat er veel inferieure kwaliteit op de markt is en aanbieders komen en gaan. Als je kiest voor LED reclame bij L2L Ledscreens, dan kies je voor een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het leveren van digitale reclameborden. Wij garanderen dat jouw investering in een LED reclamebord verantwoord zal zijn en dat het digitale LED scherm zal leveren wat er van verwacht wordt.

Een led reclamebord bij ons afnemen?

Op zoek naar de specialist op het gebied van LED reclame? We hebben de kennis en ervaring als het op led reclame borden aankomt die ingezet worden voor de allerlei reclame-uitingen. Onze collega’s komen graag met je in contact om je van meer informatie te voorzien. 

Soorten Digitale Reclameborden voor binnen en buiten.

Digitaal reclamebord voor buiten.

Door het gebruik van een reclamebord buiten geef je snel en gemakkelijk herkenbaarheid aan je bedrijf en logo. Digitale reclameborden voor buiten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals extreme kou, hitte, regen, storm en hoge luchtvochtigheid. Vaak worden de reclameborden buiten langs de weg op een mast geplaatst, of vlak tegen de gevel van bedrijfspanden of langs het sportveld. Afhankelijk van de locatie en bereikbaarheid van het bord, kan er gekozen worden voor een front- of backservice model.

Reclameborden buiten hebben diverse toepassingen:

  1. Bedrijfsaanduiding en Logo: Een veelvoorkomende toepassing is het gebruiken van een reclamebord buiten om een bedrijf of logo te markeren.

  2. Informatievoorziening: Reclameborden worden ook ingezet als informatieborden of informatiekasten om relevante informatie te delen.

  3. Binnenreclame en Bewegwijzering: Naast buitentoepassingen worden reclameborden ook binnen gebruikt voor reclame en bewegwijzering.

Al met al bieden reclameborden buiten een breed scala aan mogelijkheden om de zichtbaarheid en communicatie van een bedrijf of boodschap te vergroten.

Het L2L Ledscreens front-onderhoudssysteem is een gepatenteerd wandmontagesysteem en biedt de perfecte oplossing voor elk outdoor LED Wall en digitaal billboard dat aan een gevel is bevestigd. Voor LED reclameborden die op een mast zijn geplaatst, is het back-service systeem de beste keuze.

Digitaal reclamebord voor binnen.

In grote winkelcentra maar ook in etalages worden steeds meer digitale reclameborden ingezet. LED reclameborden bieden veelzijdige mogelijkheden om presentaties aan te passen aan de actualiteit en zorgen voor een levendige winkelomgeving. Indoor LED-schermen hebben als voordeel dat ze niet worden blootgesteld aan de weerselementen, waardoor ze goedkoper zijn in de aanschaf en minder onderhoudskosten hebben. 

Waarom kiezen voor een Digitaal LED Reclamebord?

Bewegende beelden trekken meer aandacht. LED Reclameborden zij voor zowel tekst, afbeeldingen als video te gebruiken, en zijn ook ’s nachts goed zichtbaar. Dankzij de veelzijdigheid werpen LED reclameborden zich op als favoriet voor diverse toepassingen.

Dankzij de hoge helderheids- en contrastwaarden die de LED-technologie biedt, zijn onze schermen zelfs in de volle zon perfect zichtbaar, waardoor er altijd herkenbare beelden zijn.
Het speciale ontwerp van onze modules maakt aanzienlijke besparingen mogelijk, zelfs tot 40-50%; onze tests garanderen ook een stabiel product met zeer weinig onderhoud.
Onze schermen hebben een hoog beschermingsniveau (IP65) en kunnen zelfs in extreme situaties werken, zoals zeer lage temperaturen of woestijnklimaten.

L2L Ledscreens is onderdeel van de SIZO-Group, meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in binnen – en buitenreclame en een van de grootste spelers op de Nederlandse markt. Continuïteit is dus verzekerd. L2L Ledscreens was een van de eerste leveranciers van LED reclameborden in de Benelux en een van de eersten ter wereld, en heeft inmiddels een schat aan ervaring opgebouwd met het leveren, installeren en onderhouden van LED reclameborden. Bekijk ons portfolio!

We zijn ons bewust van het belang van producten die te allen tijde correct werken en van de mogelijke neveneffecten die kunnen ontstaan ​​door de inactiviteit van een scherm. Daarom bieden we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar technische ondersteuning.

Een greep uit onze tevreden klanten

Een LED Reclamebord laten leveren door L2L Ledscreens: het reclamebord wordt volledig afgestemd op jouw wensen en eisen. Een immens LED scherm of toch een maatje kleiner? Vierkant of liever rechthoekig? Jij bepaalt! Deze werkwijze zorgde al voor vele tevreden klanten.
 

Maximaal bereik met je reclame boodschap!

Zie je ook graag een hoog contrast digitaal reclamebord bij je winkel of kantoor? Onze collega’s komen graag met je in contact om je van meer informatie te voorzien.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame. Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.