LED reclameborden.

Toon reclame aan passanten, winkeliers, klanten en bezoekers met de led reclameborden van L2L Ledscreens.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

LED reclameborden.

LED Reclameborden zijn de meest effectieve methode voor buitenreclame, en hun veelzijdigheid heeft ze ook populair gemaakt voor andere toepassingen zoals Instore Reclame of informatiemedium.

Led reclameborden worden gebruikt door reclamebureaus over de hele wereld om reclameruimte door te verkopen aan hun adverteerders. De LED reclameborden van Led2Lease zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn ontworpen voor weergaves dichtbij, tot grote afstanden tot wel honderden meters.

In alle vormen

en maten

Het systeem van L2L Ledscreens is zeer intuïtief en zorgt ervoor dat zelfs onervaren gebruikers de LED-schermen gemakkelijk kunnen bedienen. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunnen gebruikers het programma op afstand bedienen.

25 jaar ervaring.

L2L Ledscreens was een van de eerste leveranciers van LED reclameborden in de Benelux en een van de eersten ter wereld, en heeft inmiddels een schat aan ervaring opgebouwd met het leveren, installeren en onderhouden van LED reclameborden.

Productie en verkoop.

Als vooraanstaande speler in de digitale reclameborden markt bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het is belangrijk om niet alleen naar de laagste prijs te kijken bij de aanschaf van een digitaal reclamebord, omdat er veel inferieure kwaliteit op de markt is en aanbieders komen en gaan. Als je kiest voor L2L Ledscreens, dan kies je voor een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het leveren van digitale reclameborden. Wij garanderen dat jouw investering in een LED reclamebord verantwoord zal zijn en dat het digitale LED scherm zal leveren wat er van verwacht wordt.

Een led reclamebord bij ons afnemen?

We hebben de kennis en ervaring als het op led reclame borden aankomt die ingezet worden voor de allerlei reclame-uitingen. Onze collega’s komen graag met je in contact om je van meer informatie te voorzien.

Soorten Digitale Reclameborden.

Outdoor- of buiten LED reclameborden.

Deze digitale reclameborden zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals extreme kou, hitte, regen, storm en hoge luchtvochtigheid.

Ze worden vaak gebruikt als buiten LED-reclameborden, die je kunt vinden op masten langs de weg of aan de buitenkant van bedrijfspanden. Afhankelijk van de locatie en bereikbaarheid van het bord, kan er gekozen worden voor een front- of backservice model.

Het L2L Ledscreens front-onderhoudssysteem is een gepatenteerd wandmontagesysteem en biedt de perfecte oplossing voor elk outdoor LED Wall en digitaal billboard dat aan een gevel is bevestigd.

Voor LED reclameborden die op een mast zijn geplaatst, is het back-service systeem de beste keuze.

Indoor of binnen Led reclameborden.

In grote winkelcentra maar ook in etalages worden steeds meer digitale reclameborden ingezet. LED reclameborden bieden veelzijdige mogelijkheden om presentaties aan te passen aan de actualiteit en zorgen voor een levendige winkelomgeving. Indoor LED-schermen hebben als voordeel dat ze niet worden blootgesteld aan de weerselementen, waardoor ze goedkoper zijn in de aanschaf en minder onderhoudskosten hebben.

Waarom kiezen voor een L2L Ledscreens digitaal reclamebord?

Dankzij de hoge helderheids- en contrastwaarden die de LED-technologie biedt, zijn onze schermen zelfs in de volle zon perfect zichtbaar, waardoor er altijd herkenbare beelden zijn.
Het speciale ontwerp van onze modules maakt aanzienlijke besparingen mogelijk, zelfs tot 40-50%; onze tests garanderen ook een stabiel product met zeer weinig onderhoud.
Onze schermen hebben een hoog beschermingsniveau (IP65) en kunnen zelfs in extreme situaties werken, zoals zeer lage temperaturen of woestijnklimaten.
L2L Ledscreens is onderdeel van de SIZO-Group, meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in binnen – en buitenreclame en een van de grootste spelers op de Nederlandse markt. Continuïteit is dus verzekerd.
We zijn ons bewust van het belang van producten die te allen tijde correct werken en van de mogelijke neveneffecten die kunnen ontstaan ​​door de inactiviteit van een scherm. Daarom bieden we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar technische ondersteuning.

Ook een scherm bij jouw zaak?

Zie je ook graag een hoog contrast digitaal reclamebord bij je winkel of kantoor? L2L Ledscreens helpt je graag verder.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame. Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.