LED-informatiescherm inzetten op bedrijventerrein voor informatievoorziening en veiligheid

Een Led scherm kan ook ingezet worden voor informatievoorziening of om de veiligheid te waarborgen. In dit geval worden de schermen voor beide opties ingezet. Tot op de minuut kan het scherm en de informatie vanaf een afstand bijgewerkt worden. Ideaal voor wanneer er plots iets verandert in wegwerkzaamheden of ander soorten acute veranderingen aan of op het bedrijventerrein. Daarnaast zit het bovenaan de pilaar een camera bevestigd die beelden kan vastleggen.

Reactie van onze relatie

Nadat wij het derde scherm op dit bedrijventerrein hebben geplaatst, heeft het bestuur een nieuwsbrief rondgestuurd met het volgende bericht:

Beste Borchwerf-ondernemer,

In navolging van de in 2019 succesvolle plaatsing en ingebruikname van 2 LED-informatieschermen bij de entrees naar ons bedrijventerrein aan de A17 en de Gastelweg, is vorige week een identiek 3e LED-informatiescherm op ons bedrijventerrein geplaatst en in gebruik genomen.

Dit 3e LED-informatiescherm is geplaatst bij de 3e mogelijke entree tot ons bedrijventerrein aan de Jan Vermeerlaan ter hoogte van de afslag Scherpdeel.

Met de realisatie van dit 3e LED-informatiescherm wordt uitvoering gegeven aan het activiteitenplan van onze ondernemersvereniging Borchwerf I (OVB) en het innovatieve communicatie- en beveiligingsconcept op ons bedrijventerrein.

Dit mede als onderdeel van het in mei 2018 gerealiseerde Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B). Kortom; weer een tastbare en zichtbare extra bijdrage aan een veilig(er) bedrijventerrein Borchwerf I.

Bestuur, parkmanagement en parkrangers bedrijventerrein Borchwerf I

Ook een scherm op uw terrein of omgeving? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.