Digitale reclamezuil.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

LED digitale display TotUm
Een digitale reclamezuil is een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel.

Breng uw bedrijf onder de aandacht en creëer extra verkoop met met een reclamezuil. Digitale TotUm informatiezuilen kunnen worden ingezet als reclamemedium in Retail omgevingen of openbare gebouwen, maar zijn ook zeer doelmatig voor informatievoorziening.

Reclamezuil: indoor en outdoor
enkelzijdig of dubbelzijdig.

De LED reclamezuil is er als indoor model maar ook verkrijgbaar in outdoor uitvoering zodat de informatiezuil zowel binnen als buiten kan worden ingezet.

Er kan ook worden gekozen tussen een statisch uitvoering of een reclamezuil met touchscreen voor interactie met de gebruiker.

De reclamezuil is uitgevoerd met een ingebouwde PC en een heavy duty LED Display voor extreem langdurig gebruik.

Enkele toepassingen voor de digitale reclamezuil:

Reclamezuil gewrapt in je huisstijl.
Een zakelijke LED Kiosk of een in je huisstijl?​

In samenwerking met ons zusterbedrijf Sizo Sign kunnen wij reclamezuilen wrappen in elke kleur of ontwerp. Laat je reclamezuil opgaan in je interieur of juist opvallen! Naast wrappen kunnen we de digitale informatiezuil voorzien van freesletters of logo’s.

LED-Kiosk is bij L2L Ledscreens altijd uit voorraad leverbaar.

Bekijk de verschillende soorten reclamezuilen

en ontdek jouw perfecte match!

Geplaatste reclamezuilen
van L2L-Ledscreens.

Zoals bij deze cases te zien is, is er gekozen voor dynamische reclamezuilen: een effectief middel om informatie over te brengen aan het grote publiek. Door het toevoegen van interactieve elementen, zoals touchscreens, kan je de betrokkenheid van de doelgroep verhogen en een grotere kans op conversie creëren. Informatiezuilen kunnen ook worden gebruikt als marketingmiddel, door relevante content op een aantrekkelijke manier te tonen en de aandacht van potentiële klanten te trekken. Vraag ons even.

Vragen en antwoorden.

Een reclamezuil is voorzien van een heavy duty beeldscherm dat gemaakt is voor een veelvoud aan branduren t.o.v. een standaard TV.

Zeker, de infozuil kan eenvoudig met het internet worden verbonden en door het standaard ingebouwde touchscreen kan de bezoeker direct bestellen op je webshop. Deze toepassing wordt veelgebruikt om een klant te behouden als een product of maat in de fysieke winkel niet voorradig is maar op de webshop wel.

Het is natuurlijk niet iets dat je zo onder je arm meeneemt maar verplaatsen is redelijk eenvoudig. Daardoor is de reclamezuil breed inzetbaar. Van informatie punt in de winkel of lobby tot promotiemiddel in de etalage of interactief communicatiemiddel in bijvoorbeeld een wachtruimte.

Wij hebben doorgaans een aanzienlijk aantal zuilen op voorraad. Enkele stuks kunnen vaak direct geleverd worden. Als de reclamezuil gepersonaliseerd moet worden dan komt daar uiteraard nog wat tijd bij maar aangezien dit hier “in-house” gebeurt is ook dat te overzien.

Wij plaatsten LED schermen voor o.m. deze bedrijven.

Logo decathlon
logo breur.nl
logo alexandrium woonmall
Logo mediamarkt
logo city lens
logo fairplay casino
Logo goossens

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.