Plaatsing kleine ledschermen

Afgelopen weken zijn er weer een aantal nieuwe kleine ledschermen geplaatst. Zo is er een nieuw LED scherm te bewonderen bij Healthcenter Capelle. Het scherm heeft een pixel pitch van 6 mm en een formaat van 1,5 x 2,25 meter! Ook hebben we een LED scherm geplaatst bij het winkelcentrum Crabbehof in Dordrecht met een pixel pitch van 6 mm en een formaat van 4,6 x 0,76 meter. Beide schermen betreffen kleinere projecten, die tevens zeer waardevol zijn. Door de opvallende plaats van de schermen trekt het meteen de aandacht.

Wisselde beelden

De beelden van het LED scherm zijn af te wisselen door de standaard geleverde player. Middels deze player kunnen verschillende opvallende advertenties getoond worden en kan er door adverteerders worden ingespeeld op elk moment. Het scherm van de sportschool in Capelle ligt langs een weg met veel verkeer waardoor het scherm een hoog bereik behaald bij langskomend publiek. Het scherm in Dordrecht is midden in het winkelcentrum Crabbehof geplaatst, zodat het winkelend publiek in aanraking komt met de opvallende advertenties.

Ook interesse in een LED scherm?

L2L is gespecialiseerd in het plaatsen van indoor en outdoor LED schermen. De schermen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook aan specifieke wensen van de klant kunnen wij voldoen. Heeft u interesse in een LED scherm voor in uw winkel, restaurant of organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.Ontwerp zonder titel (3)