Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Kinepolis Madrid

Beleving in de bioscoop met LED schermen

Sinds jaar en dag gaat men naar de bioscoop voor een full-experience beleving. Een drankje en snacks van het foodcourt, neerploffen in een lekkere stoel voor je favoriete films en genieten maar! Toch moeten ook bioscopen blijven innoveren en de beleving in de theaters naar een hoger niveau brengen, om de hedendaagse ontwikkelingen bij te blijven.

 

Je ziet het de afgelopen jaren steeds meer: bioscopen innoveren in en rondom de theaters om bezoekers continu van de ultieme beleving te kunnen voorzien. En hoewel bioscoopzalen over het algemeen nog steeds propvol zitten, blijft het een uitdaging om bioscopen nóg leuker en aantrekkelijker te maken. Want die zalen moeten natuurlijk wel gevuld blijven in een tijdperk waarin we waar en wanneer we maar willen, op een schermpje onze favoriete items kunnen bekijken.

Next level beleving in de bioscoop

En daar komen de eindeloze mogelijkheden van LED-schermen om de hoek kijken. In binnen- en buitenland ziet men de kansen die komen kijken bij het inzetten van in- en outdoor LED reclame. Op deze manier kun je namelijk gemakkelijk en aansprekend de gehele bioscoopbeleving naar een hoger level tillen. Zo hebben wij naast bioscopen in Nederland en België. Nu ook bij Kinepolis Valencia en Madrid maar liefst 12m2 aan ruimte mogen bekleden met de allerbeste LED screens!

Bredere doelgroep aanspreken

De gang naar de bioscoop blijft met de jaren groeien, ook al zou je dat op het eerste gezicht misschien niet zeggen. Nederlanders gingen in de afgelopen jaren gemiddeld 2,5 keer per jaar naar de bioscoop. Dat gemiddelde is sinds 1978 niet zo hoog geweest! Door het brede aanbod aan films gaan tegenwoordig niet alleen jongeren nog naar de bioscoop, zoals men toch vaak denkt. Echter zijn alle leeftijdsgroepen te vinden in de bioscoop, het is een blijft een relatief betaalbaar uitje.

 

Aanspreken

Fijn dat brede publiek, maar er is in een bioscoop dus ook een hoop nodig om al deze doelgroepen de gehele dag door aan te spreken. En hoe doe je dat op een opvallende manier? Door middel van LED-schermen natuurlijk! Op een LED-scherm kun je namelijk precies laten zien wat op dat moment voor jou belangrijk is. Zo kun je op piekmomenten van de dag de echte blockbusters delen met het publiek, en meteen weer de aandacht pakken voor een volgend bezoek. Maar ook op de kindermiddag of senioren ochtend kun je zo bijpassende films en aanbiedingen voorschotelen.

Bij de Speeltuin in Den Haag hebben we soortgelijke led cirkels bevestigd in het casino. In totaal zijn het er drie, verspreid door heel het pand. De schermen zijn allemaal drie en een halve meter bij een halve meter met een pixel 4 (4 mm). Het verschil met Het Spui is, dat deze schermen om een pilaar bevestigd zijn en niet zweven.

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een LED scherm op jouw locatie? Neem dan zeker contact met ons op! En wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens projecten? Volg ons dan op FacebookLinkedIn en Instagram!