Indoor LED Schermen.

Indoor LED-schermen hebben vaak een fijnere resolutie of Pixel-Pitch*. Omdat de kijkafstand veelal korter is in vergelijking met outdoor LED-schermen.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Led-scherm voor binnen.

Een groot voordeel van een indoor led-scherm, is dat deze niet waterdicht en weerbestendig hoeft te zijn. Dit heeft een positief effect op het kostenplaatje en op de levensduur van het scherm. Daarnaast voordelig, is dat je over het algemeen geen vergunning nodig hebt voor een indoor led-scherm. En mocht een vergunning toch wel nodig zijn, dan neemt L2L deze zorgen graag voor je uit handen.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van L2L? We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Hier kun je onze led-schermen van dichtbij ervaren.

Indoor led-scherm: ook wel een videowall genoemd.

Een indoor led-scherm noemen we ook wel een videowall. We bouwen dit type scherm met verschillende, losse modules, die naadloos op elkaar aansluiten. Doordat we gebruik maken van losse onderdelen, zijn we erg flexibel wat betreft de vorm en afmetingen van de videowall. Na de opbouw kalibreren we alle individuele units. Op deze manier stemmen we de kleurintensiteit en lichtsterkte van de verschillende modules op elkaar af. In tegenstelling tot monitoren die aan elkaar gekoppeld zijn, zijn er bij dit type scherm geen randen zichtbaar.

Dankzij de ingebouwde processor geeft elke module exact het juiste deel weer van het totale beeld. Zo vormen alle modules samen één groot led-scherm.

de grote

voordelen

Toepassingen led scherm binnen.

Retail – led-scherm voor binnen.

In het huidige retail-landschap is een indoor led-scherm niet meer weg te denken. Bijvoorbeeld in je winkel of in de etalage, trekken ze de aandacht van het winkelend publiek. Led-schermen zijn hét middel om producten of acties aan te prijzen. Bovendien kun je met een led-scherm een fijne sfeer creëren in je winkel. En als je kiest voor leds met zeer hoge lichtopbrengst, is je indoor led-scherm zelfs van buitenaf én in vol zonlicht perfect leesbaar.

Boardroom, auditorium of universiteit.

Ook bij het geven van presentaties en voordrachten komt een indoor led-scherm van pas. We kunnen tegenwoordig immers niet meer zonder visuele ondersteuning in dit soort situaties. Een monitor, scherm of projector is standaard onderdeel van de uitrusting van een vergaderruimte. Van deze drie apparaten is een led-scherm het meest veelzijdig. Bovendien is de beeldkwaliteit van een led-scherm hoger dan die van een monitor of projector.

Een indoor led-scherm kent geen maximale afmetingen. We kunnen hem zo groot maken als je wil. Hiernaast kent een led-scherm nog veel meer voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet in een donkere omgeving te zitten om de beelden goed te zien, zoals bij een projector. Daarnaast kun je, in tegenstelling tot bij een projector, langs het scherm lopen zonder de beelden te verstoren.

Led-scherm voor binnen aansturen.

Een led-scherm is eenvoudig en flexibel te bedienen. Ook op afstand. Het is bijvoorbeeld mogelijk je thuiswerkende collega’s te tonen op een deel van het scherm, terwijl je de bedrijfsresultaten op een ander deel van het scherm weergeeft. Daarnaast zou je bijvoorbeeld ook nog real-time beelden van de beurskoersen kunnen laten zien. Dit alles stel je gemakkelijk in vanaf je laptop of computer, of door middel van een voorprogrammatie.

Dynamische of statische wayfinding.

In het openbaar vervoer, grote winkelcentra, expositiehallen of op evenementenlocaties, is vaak behoefte aan dynamische bewegwijzering. Ook hiervoor lenen led-schermen zich goed. Daarnaast kun je een led-scherm op dit soort openbare locaties ook inzetten voor het kenbaar maken van promoties of voor het communiceren van speciale maatregelen (covid-19). Ook een optie is om het scherm te verhuren aan bedrijven die hierop willen adverteren.

Hotels & vrijetijdsbranche.

Je kunt een led-scherm ook plaatsen in bijvoorbeeld de lobby van een hotel of in een andere publieke ruimte. Zo’n groot scherm is hier vaak de overheersende eyecatcher. De content op het scherm bepaalt de sfeer en je kunt inspelen op de seizoen, aankomende feestdagen of evenementen.

Promoten.

Natuurlijk is een led-scherm ook een uitgelezen communicatiemiddel voor interne promotie. Je kunt bijvoorbeeld je restaurant, spa of je conferentiezaal onder de aandacht brengen. Ook praktische zaken als de vluchttijden van het nabijgelegen vliegveld, wisselkoersen of weersverwachting kun je goed communiceren via een dynamisch indoor led-scherm.

Sport.

Bij grote indoor sportfaciliteiten, kan een led-scherm fungeren als scoreboard. Maar niet alleen hiervoor komt een led-scherm goed van pas tijdens een sportevenement. Je kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken voor het tonen van herhalingen van gescoorde punten of overtredingen, reclame van sponsors of de tussenstand in het klassement.

Clubs, bars en podia.

In clubs, bars en podia kan een led-scherm ook veel waarde toevoegen. In combinatie met een dynamische VJ en coole content, creëert een groot indoor led-scherm een uitbundige sfeer. Een led-scherm maakt de ervaring van je publiek nóg onvergetelijker.

Productdisplays.

Je kunt een led-scherm ook inzetten voor het informeren van collega’s. Bijvoorbeeld informatie over productietargets en -realisaties kun je hierop tonen. Ook specifieke veiligheidsinstructies of algemene mededelingen zijn goed weer te geven op een indoor led-scherm.

Ook een indoor led scherm bij jou op locatie?

Onze collega’s staan je graag te woord om samen tot een perfect resultaat te komen.

De voordelen van een led-scherm voor binnen.

Draagt bij aan de beleving.

Een mooi indoor led-scherm draagt bij aan een positieve beleving van bezoekers van je pand. Of dit nu om een winkelcentrum, club, festival of luchthaven gaat. Belangrijk is unieke content te tonen, die de boodschap duidelijk communiceert. Dit kan zowel statisch als dynamisch zijn. Als je geen specifieke boodschap wil communiceren, kun je een led-scherm natuurlijk ook inzetten om een fijne sfeer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige 3D-visual.

Verhoogt de naamsbekendheid van je bedrijf of product.

Als je een boodschap op een indoor led-scherm toont, vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf of product. Zeker als je het scherm als POS-materiaal inzet. Dit kan de klant namelijk, voordat hij/zij naar de kassa gaat, nog overhalen een aankoop te doen.

Draagt bij aan de wayfinding.

Door middel van dynamische content kun je bezoekers op weg helpen, door aan te geven waar zij zich bevinden ten opzichte van je eigen locatie. Op die manier maak je het je klant een stuk gemakkelijker.

Inspelen op actualiteiten.

Gaat het regenen en wil je klanten/bezoekers hier graag op attenderen? Dan kan dit gemakkelijk met een dynamisch led-scherm. Het inspelen op activiteiten kun je ook doen door het tonen van nieuwe acties.

Een led scherm bij ons kopen?

We hebben de kennis en ervaring als het op outdoor schermen aankomt die ingezet worden voor de Digital Out of Home markt. Onze collega’s komen graag met je in contact om je van meer informatie te voorzien.

Waarom een led-scherm voor binnen van L2L Ledscreens?

L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van indoor led-schermen. Sinds 2010 zijn we één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards en led-schermen in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het traject van A tot Z. Van de levering en het aanvragen van vergunningen, tot het installeren van de schermen, het onderhoud, de nazorg en indien gewenst zelfs de financiering. Dankzij een groot team enthousiaste medewerkers en een groot scala aan kennis en ervaring, zijn we in staat onze dienst in Nederland, België én Duitsland aan te bieden. Dit komt mede doordat we in begin 2020 zijn samengevoegd met de SIZO Group.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame. Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.