Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Goossens Nuenen

Zichtbaar dankzij LED-schermen

De Goossens inspiration store in Nuenen heeft de afgelopen maanden een ingrijpende verandering ondergaan. En met ingrijpend bedoelen we dan ook écht ingrijpend. Inclusief opvallende LED-schermen voor de nodige promotie en beleving natuurlijk!

Meer dan wonen en slapen

Goossens is al jaren een grote speler op de Nederlandse en Europese markt als het gaat om wonen en slapen. Je kent hen waarschijnlijk als ‘Goossens Wonen & Slapen’. Anno 2019 is Goossens vele malen meer dan dat. Hier kun je namelijk terecht voor zowel interieur- als exterieuradvies, nu ook de tuin onderdeel van de collectie is. En die groei vroeg om een grootse update van de inspiration store in Nuenen!

De winkel in Nuenen is tijdens een maandenlange verbouwing getransformeerd tot de grootste inspiration store van Goossens, met maar liefst 14.500m2 aan wooninspiratie. Hier ben je aan het juiste adres voor uitgebreid persoonlijk interieur- en slaapadvies met de ultieme woonbeleving als uitgangspunt. De vernieuwde high-tech winkel is dan ook voorzien van een groot adviescentrum met tal van technische snufjes en innovatie. Je ziet hier in één oogopslag hoe je jouw favoriete woonstijl, of een mix daarvan, kunt toepassen in een woning.

Inspiratie XXL

Om het winkelbezoek nog aangenamer te maken heeft Goossens deze XXL inspiration store uitgerust met digital signing, videowalls en een heus brand theatre. L2L heeft voor Goossens aan de buitenkant van het pand een groot outdoor LED scherm met 90 graden hoek geplaatst! Dat is ruim 30m2 LED!

Een bezoekje waard

De Goossens Inspiration Store in Nuenen is een bezoekje meer dan waard! Verbeterde looproutes, de grootste slaapafdeling van Nederland, een gloednieuw horecaconcept en -last but not least- zelfs een prachtige rooftopbar waar je tijdens of na het shoppen kunt genieten van een drankje met wijds uitzicht over Nuenen. Meer weten? Bezoek de website van Goossens of ga gewoon eens langs!

Wil je ook XXL zichtbaar zijn? Vraag dan meer informatie op via onze contactpagina. En wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens projecten? Volg ons dan op FacebookLinkedIn en Instagram!