LED trap Den Haag Spui

Midden op het Haagse Spui, recht tegenover sportgigant Decathlon, werd dinsdag 2 april vol trots een wel héél innovatief project gepresenteerd. Initiatiefnemer Syntrus Achmea sprak tijdens de opening over hun droom om de binnenstad van Den Haag op ludieke wijze op de kaart te zetten. En hoe doe je dat? Door de kenmerkende trappen aan de Spuimarkt volledig te voorzien van LED screens natuurlijk! Zo gezegd, zo gedaan.

Innovatief Den Haag

Innovatie, constante ontwikkeling en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers in het plan om Den Haag nog meer in de spotlight te zetten. De nieuwe LED trap naar de Spuimarkt is dan ook uniek in zijn soort, volledig op maat gemaakt en de allereerste trap in Nederland die in dit formaat volledig bewegend beeld geeft. Een fraai gezicht, zo vinden ook de genodigden en omstanders tijdens de grootse opening. Het Spui stond dan ook binnen de kortste keren vol met bewonderaars.

Deze unieke LED trap is middels een mooie samenwerking tussen Syntrus Achmea, Pathé Spuimarkt en L2L Led Screens tot stand gekomen en belooft een hoop bekijks te trekken. En dat is natuurlijk precies de bedoeling van dit project! De begane grond is zo op innovatieve wijze verbonden met de winkels op de eerste verdieping van het Spuimarkt Complex. Een mooie manier om verbinding onder ondernemers, maar ook het winkelend publiek te creëren!

Officiële opening wethouder De MosLED Trap Spui Den Haag

Wethouder Binnenstad & Economie Richard de Mos, kreeg een enorme schaar aangereikt om onder begeleiding van de aftelklok op de trap, het enorme lint door te knippen. Onder luid applaus en klinkende glazen op de achtergrond werd de LED trap aan het Spui dan eindelijk officieel geopend. Een mooie mijlpaal!

Vanaf nu loop je dus op misschien wel de mooiste treden van Nederland richting Pathé Spuimarkt en de naastgelegen winkels!

Benieuwd hoe de opening is verlopen? Bekijk de video op LinkedIn!