Gebruikte LED Schermen.
Duurzaam door hergebruik en budgetvriendelijk.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Bespaar tientallen procenten
op de aankoop van een led scherm.

De aanschaf van een LED Scherm vergt een flinke investering. Vaak verdient deze zich al in korte tijd terug en is de investering in een Led Scherm goed te rechtvaardigen.

Wanneer het budget echter niet toereikend is voor een nieuw Led Scherm of de toepassing rechtvaardigt de investering niet dan kan het zinvol zijn om te kijken naar een occasion Led Scherm.

Ook als de toepassing voor het Led Scherm relatief kort is zoals bijvoorbeeld voor een pop-up store of een project kan een gebruikt Led Scherm een uitkomst zijn.

Wisselend aanbod
van occasion led schermen.

Doordat L2L Ledscreens al ruim 15 jaar actief is in de markt en in de loop der tijd ruim over de 1500 Led Schermen heeft geplaatst komen wij regelmatig in de situatie dat een scherm ingeruild of teruggekocht wordt. Vaak kiest men dan voor een groter scherm of een betere pixelpitch.

Ook komen er met regelmaat gebruikte Led Schermen terug uit de lease of ruimen we overstock op.

Het inzetten van gebruikte Led Schermen past prima in de duurzaamheid doelstellingen van L2L Ledscreens. Echter niet elk occasion Led Scherm leent zich voor hergebruik.

Wij garanderen de kwaliteit
van onze gebruikte led schermen.

Wij bieden alleen gebruikte LED Schermen aan die door L2L Ledscreens zijn geleverd en onderhouden. Van deze LED Schermen is de onderhoudshistorie bekend en wij zijn bekend met de staat en kwaliteit van het scherm. Blijkt uit de onderhoudshistorie van het Led Scherm dat dit meer onderhoud heeft benodigd dan gewenst zal dit scherm worden gedemonteerd en gerecycled.

Led Schermen die naar onze mening nog prima een tweede leven kunnen leiden worden door eigen servicedienst geheel nagekeken en gereviseerd waar nodig en dan langdurig getest.

Om enige twijfels weg te nemen bieden wij verschillende garantievormen en onderhoudscontracten aan zodat je niet voor financiële verassingen komt te staan bij de aanschaf van een gebruikt Led Scherm.


Onze voorraad gebruikte Led Schermen is heel volatiel en veranderd per week. De Led Schermen die we nu niet hebben kunnen zomaar over een maand binnenkomen.


Maak je wensen bekend en we laten je weten welke Led Schermen we je kunnen bieden of we zetten je op een wachtlijst en nemen contact met je op zodra het door jou gewenste Led Scherm beschikbaar is.

Weten wanneer er een ledscherm over is?

Laat je contact gegevens achter en wij houden je op de hoogte!

Vragen en antwoorden.

Soms wel soms niet. Het hangt er sterk vanaf wat- en misschien nog wel meer van wie je koopt. Een slecht onderhouden outdoor led scherm van 10 jaar oud kun je beter geen geld meer in stoppen. Een scherm kopen van “iemand” die het niet meer nodig heeft en achteraf geen enkele service aan het led scherm kan bieden is ook niet verstandig. Koop je een led scherm bij een gerenommeerd en stabiel bedrijf dat ook service verleend dan kun je er van uit gaan dat het goed zit. Deze bedrijven hebben een naam hoog te houden en zullen geen tweedehands led-scherm verkopen waar ze vervolgens handenvol servicekosten aan hebben.
In principe hebben we altijd wel tweedehands led schermen voorradig. Natuurlijk zijn er veel verschillende typen en formaten en kan het zijn dat we niet precies hebben liggen wat je zoekt. We zullen je dan een zo goed mogelijk alternatief aanbieden.
Zeker. Doordat wij veel occasion led-schermen verkopen kijken wij graag naar een mogelijke inruil van je bestaand scherm. Neem even contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact op en word én beter zichtbaar

bespaar op aanschafkosten en draag bij aan een schone wereld!

Wij plaatsten LED schermen voor o.m. deze bedrijven.

Logo decathlon
logo breur.nl
logo alexandrium woonmall
Logo mediamarkt
logo city lens
logo fairplay casino
Logo goossens

Het inspiratie-center voor digitale en conventionele signage

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door de nieuwste materialen, producten en technieken voor statische en dynamische visuele communicatie.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.