Gebruikte LED Schermen.

Een gebruikt led scherm kan een oplossing zijn wanneer er niet voldoende budget is voor een nieuw led scherm.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Een gebruikt led scherm kan een oplossing zijn wanneer er niet voldoende budget is voor een nieuw led scherm of als de toepassing de investering van een nieuw led scherm niet rechtvaardigt. Doordat L2L Led schermen al vele jaren aanwezig is in de markt en honderden schermen heeft geïnstalleerd komt het met regelmaat voor dat een led scherm wordt ingeruild of teruggekocht. Situaties veranderen, retailers en bedrijven verhuizen of wisselen van winkelformule waardoor het led scherm niet meer in het plaatje past. Vaak kiest iemand vanwege het succes van zijn bestaande led scherm na verloop van tijd voor een groter led scherm en ruilen wij het bestaande scherm in.

L2L gebruikte

LED Schermen

Hergebruik van led schermen.

Lang niet alles led schermen zijn geschikt om opnieuw in te zetten. De leeftijd, locatie en onderhoud frequentie zijn bepalend voor de kwaliteit van een gebruikt led scherm. L2L zet alleen gebruikte led schermen in die door ons zelf zijn geleverd en onderhouden. Wij kennen al onze individuele led schermen door en door! Blijkt uit de onderhoudshistorie dat een led scherm bovengemiddelde service nodig heeft dan zal dit scherm na demontage niet meer worden aangeboden maar worden gerecycled. Elk gebruikt led scherm dat L2L Led schermen aanbiedt in de markt wordt volledig door onze servicedienst nagekeken en waar nodig worden onderdelen van het gebruikte led scherm vervangen.

Onderhoud van gebruikte led schermen.

L2L staat altijd volledig achter de led schermen die zij levert. Nieuw of gebruikte led schermen. Doordat wij het hele traject van advies, productie tot installatie en after sales service van de led schermen in eigen hand hebben weten wij wat er kan worden verwacht van een specifiek led scherm.
Afhankelijk van de toepassing en locatie van het gebruikte led scherm kunnen wij een onderhoudscontract aanbieden waarmee je financieel precies weet waar je aan toe bent. Zo loop je geen risico bij de aanschaf van een gebruikt led scherm en zijn de “costs of ownership” transparant en voorspelbaar.

Gebruikte led schermen leasen.

Hou je je werkkapitaal liever intact voor je core business. L2L Ledscreens heet nog steeds voluit “Led 2 Lease Ledscreens”. Het leasen van led schermen en ook gebruikte led schermen nog steeds een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten. We bespreken graag de mogelijkheden van het leasen van een gebruikt led scherm met je.

Welk type gebruikte led scherm heeft L2L led schermen beschikbaar?

De voorraad gebruikte schermen wisselt enorm. De ene keer hebben we tientallen vierkante meters gebruikt indoor led scherm in bijvoorbeeld 2.0 mm pixelpitch op voorraad terwijl op een ander moment alleen nog maar een paar meter gebruikte outdoor led schermen met 16 mm. pixelpitch beschikbaar zijn.
Neem gewoon even contact met ons op en bespreek je behoefte. Heb je geen haast met het kopen van een gebruikt led scherm leg dan een vrijblijvende zoekopdracht bij ons neer. Wij houden dan actief in de gaten wat er vrijkomt aan gebruikte led schermen en nemen contact met je op wanneer we iets beschikbaar hebben dat aan je eisen voor het gebruikte led scherm voldoet. Zo vis je niet achter het net.

Second Hand LED Screen aanvraagformulier.

Vul onderstaand aanvraagformulier zo goed mogelijk in en wij zorgen ervoor dat je binnen 8 uur een prijs van ons krijgt.


Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.