Zoek
Sluit dit zoekvak.

Display schermen.

Verschillende soorten en maten informatiezuilen voor zowel buiten als binnen. Hét middel om belangrijke informatie aan de man te brengen op locatie.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

LED scherm display-totem.

Een lichtgewicht mobiel display-totem is het meest flexibele visuele communicatiemiddel. Behalve dat er volledige vrijheid is met het digitale display, eventueel voorzien van touch-bediening, is ook de plaatsing geheel vrij te bepalen. Vandaag in zaal 1, morgen in de lobby. Alleen bij speciale acties of semipermanent op een locatie in je bedrijf. Je hebt alleen een stopcontact nodig; plug and play!
Een aantal van deze schermen zijn ook geschikt om te personaliseren in de huisstijl van je bedrijf of een ander gewenste visual. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.

de grote

voordelen

L2L informatiezuil met touchscreen.

Perfect voor op een beurs, bij de kassa van je winkel of ter aanvullende informatie naast een nieuw product. Het 55″ scherm inclusief touchscreen heeft internet toegang waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Toon een presentatie, video, PDF, website, social media of andere digitale items om jouw bericht goed over te brengen aan de gebruiker. De informatietotem is verkrijgbaar in wit of zwart.

L2L outdoor display-totem.

Dubbelzijdig reclamezuil voor buiten met een 55″ (staand) scherm. De zuil heeft aan weerszijde een High Brightness scherm, waardoor het in elk type weer goed leesbaar is. Regen, donker, hagel, wind of volle zon. Goed inzetbaar bij bijvoorbeeld een Drive-In, de ingang van een winkelzaak, als informatievoorziening bij een groot evenement of bij wasstraten. Deze outdoor zuil is volledig te personaliseren (de behuizing), naar je huisstijl of wensen door middel van folie.

L2L indoor display-totem.

Dit indoor informatiezuil van L2L heeft een 55″ inch High Brightness scherm met een stevige behuizing. Inzetbaar voor verschillende doeleinde en content soorten dankzij de ingebouwde internetaansluiting. Tevens is dit scherm volledig te personaliseren (het frame), zodat het perfect op je huisstijl aansluit. Op het scherm hiernaast is een full color print aangebracht met een roest-effect.

Waarom L2L Ledscreens?

L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van grote outdoor en indoor Led schermen en sinds 2010 één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards, LED schermen display-totem in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het gehele traject van A tot Z. Van levering, het aanvragen van vergunningen, het installeren van de schermen, onderhoud, nazorg en wanneer gewenst zelfs de financiering. Met een groot team van collega’s en een groot scala aan kennis en ervaring zijn we goed in staat om onze dienst in Nederland, België en Duitsland aan te bieden. Dit komt mede doordat we in begin 2020 zijn samengevoegd met de SIZO Group.

Naast dat we specialist zijn in LED schermen (in- & outdoor) en zuilen, leveren we ook veel extra’s als de mogelijkheid tot het personaliseren van zuilen. Dit komt mede doordat we in begin 2020 zijn samengevoegd met de SIZO Group. SIZO is gespecialiseerd in conventionele signage, waarbij het aspect folie plakken één van de belangrijkste specialisaties is. We nodigen je van harte uit bij onze showroom om de verschillende schermen en zuilen nader te inspecteren.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over deze schermen tot je nemen? Dan verwijzen we je door naar de uitgebreide pagina over de L2L reclamezuilen of neem contact met ons op.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame. Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.