Zoek
Sluit dit zoekvak.

Digital Out Of Home Reclame.

Verschillende soorten en maten DOOH reclamezuilen voor zowel buiten als binnen. Hét middel om producten aan de man te brengen op locatie.

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Digital Out Of Home Advertising.

De laatste Jaren wint DOOH enorm veel terrein, voornamelijk van de voorganger: out of home reclame. Een ware digitale transformatie dus. DOOH, wat staat voor Digital out of home, zijn reclame schermen/masten waarbij adverteerders reclameruimte op kunnen kopen van circa 10 seconden. De schermen staan in openbare (buiten) ruimtes als snelwegen, winkelcentra, evenement terreinen, vlieghavens en nog veel meer. Het grote voordeel hiervan is dat het dynamisch is. Speel in op actualiteiten of toon je laatste acties.

de grote

voordelen

De voordelen van Digital Out of Home Advertising.

Enorm bereik via DOOH.

Op sommige plekken, bijvoorbeeld langs een drukke snelweg heb je kans dat wel honderdduizend(en) passanten jouw bericht voorbij zien komen. Een prachtige kans om in te spelen op hun gevoel door acties te tonen en de omzet te verhogen. Met een goede Return of Investment (ROI) als resultaat.

Inspelen op actualiteiten.

Staat er op de route een file en wil je mensen naar je winkel leiden zodat zij hun tijd beter besteden of komt er onheilspellend weer aan, speel hier dan op in met DOOH reclame. Het is zelfs mogelijk om dit van een afstand te regelen vanachter je eigen bureau, door de internetaansluiting.

Altijd goed zichtbaar met Digital Out of Home Advertising.

Door de lichtsensor dat boven het scherm wordt geplaatst weet het scherm ten alle tijden hoe hoog of laag de brightness moet staan. Waardoor je boodschap ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds goed leesbaar is, ook in slecht weer. Is een lichtsensor niet wenselijk, dan is het ook mogelijk om een timer toe te voegen aan het scherm. Stel in wanneer de zon opkomt en ondergaat, zodat je ook dan verzekerd bent van zichtbaarheid.

Val op met unieke content.

Content op led schermen heeft vrijwel geen grenzen voor je creativiteit. Doordat het digitaal is ben je namelijk niet beperkt tot stilstaand beeld. Toon mooie (korte) bedrijfsvideo’s in real life of een gerenderd 3D animatie waarin je USP of mooiste producten van je bedrijf naar voren komen. Plaats hierbij korte kreten, een goede CTA (Call To Action) en een duidelijke URL.

Ruimte voor meerdere adverteerders.

Elke tien seconde (+/-) is het mogelijk om ruimte aan een adverteerder te verkopen in een vooraf bepaald tijdsbestek dat eens in de zoveel tijd wordt herhaald. Hierdoor is het mogelijk om een groot aantal adverteerders te tonen. Dat voor zowel jou en de afnemer een ROI als resultaat brengt. De afnemer kan gemakkelijk via Programmatic DOOH reclameruimte afnemen bij de aanbieders.

De voordelen van Digital Out of Home Advertising.

Reclamemasten.

Reclamemasten staan langs drukke snel- en N-wegen en over het algemeen heeft het scherm een oppervlak van circa 80 m2. Door het grote formaat kunnen passanten – ook met hogere snelheden – het scherm goed zien en lezen. Dit verzekert jou dat je boodschap goed aankomt bij een groot deel van de weggebruikers. Zoals we hierboven al genoemd hebben, is het scherm vanaf een afstand te besturen om de content aan te passen. In dit geval, is het geen overbodige luxe. Aangezien je – over het algemeen – een flink stuk moet klimmen om bij het scherm te komen.

Digitale Billboards.

Perfect inzetbaar voor wegen waar auto’s, fietsers en voetgangers langskomen. Zet het scherm zo strategisch mogelijk neer en verzeker jezelf van een goed resultaat dat op kan lopen tot wel (honderd)duizenden weergave per week. Maak de content zo dynamisch mogelijk om de kans tot succes te vergroten.

Een led scherm bij ons kopen?

We hebben de kennis en ervaring als het op outdoor schermen aankomt die ingezet worden voor de Digital Out of Home markt. Onze collega’s komen graag met je in contact om je van meer informatie te voorzien.

Onze Digital Out of Home led schermen.

Voor Bereik hebben we de afgelopen jaren veel Digitale Billboards geleverd. Alle schermen van Bereik hebben één doelen dat is het aanbieden van reclametijd voor hun afnemers. Met ruim 88 schermen bereiken ze hier 17 miljoen passanten per week mee. Een prachtig voorbeeld van effectieve Digital Out of Home Advertising dus!
Voor Bereik hebben we de afgelopen jaren veel Digitale Billboards geleverd. Alle schermen van Bereik hebben één doelen dat is het aanbieden van reclametijd voor hun afnemers. Met ruim 88 schermen bereiken ze hier 17 miljoen passanten per week mee. Een prachtig voorbeeld van effectieve Digital Out of Home Advertising dus!

Waarom een Digital Out of Home LED scherm van L2L Ledscreens?

L2L Ledscreens is een pionier op het gebied van grote outdoor en indoor Led schermen en sinds 2010 één van de grootste spelers in de markt. We leveren digitale billboards en LED schermen in allerlei formaten en vormen. Daarbij verzorgen we het gehele traject van A tot Z. Van levering, het aanvragen van vergunningen, het installeren van de schermen, onderhoud, nazorg en wanneer gewenst zelfs de financiering. Met een groot team van collega’s en een groot scala aan kennis en ervaring zijn we goed in staat om onze dienst in Nederland, België en Duitsland aan te bieden. Dit komt mede doordat we in begin 2020 zijn samengevoegd met de SIZO Group.

Digital Out of Home verwijst naar digitale reclame-inhoud die wordt weergegeven op schermen en borden buitenshuis, zoals in winkelcentra, luchthavens, bushaltes en andere openbare ruimtes.

In tegenstelling tot traditionele buitenreclame, maakt DOOH gebruik van digitale schermen en technologieën om dynamische en interactieve advertenties weer te geven, waardoor adverteerders flexibeler en gerichter kunnen zijn in hun boodschappen.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.