Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!
De rode loper

De Rode Loper in Den Haag

Chique LED scherm

In hartje Den Haag werd afgelopen maand de nieuwe brandstore van De Rode Loper geopend. En bij een chique winkel zoals De Rode Loper hoort natuurlijk inrichting anno 2020 inclusief een showstopping LED-scherm achter de toonbank.

Al sinds 1995 is De Rode Loper een bekend en geroemd schoenen en accessoires merk in Den Haag. Gesitueerd aan de Hoogstraat kon het ook niet anders dan dat dit merk al snel gevestigd raakte en geen enkele Hagenaar hier nog omheen kon.

De winkel staat dan ook al vanaf dag één bekend om de hoge kwaliteit die zij leveren in producten en service, maar vooral ook het gevoel dat je krijgt wanneer je een bezoekje brengt aan de winkel. Je bent na een bezoekje aan klaar voor een avondje op de rode loper, maar hebt ook absoluut het gevoel alsof je er net vandaan komt. Glamour, fashion en happiness all over!

In stijl van De Rode Loper

In 2019 was het dan eindelijk zo ver: een nieuwe brandstore! Volledig aansluitend bij dat rode loper-gevoel dat zij de bezoekers willen geven. Spiegelende wanden, marmer vloeren en glimmende accessoires. De ‘fashionbeleving’ spat er vanaf! En dat glamoureuze gevoel kun je natuurlijk maar op één manier afmaken: met een uniek LED scherm op een opvallende plek!

Daarom is er in deze situatie gekozen voor een LED-scherm in de lengte, gesitueerd achter de toonbank. Beweging, beleving en glamour blijven je hier tot het laatste moment achtervolgen. Gaaf toch?

Ben je ook klaar om op te vallen? Vraag dan meer informatie op via onze contactpagina. En wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens projecten? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Instagram!