Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!
Brantano Antwerpen

Brantano Antwerpen

Zet totaalbeleving centraal met L2L!

Droom durf verander.’ Dat is het motto waarmee modemerk Brantano door het leven gaat. Het was voor hen dan ook meer dan logisch om de nieuwste winkel op een toplocatie te openen, inclusief topambiance door de inzet van LED-schermen.

 

Eind augustus opende kleding- en schoenenmerk Brantano haar eerste centrumwinkel in Vlaanderen. Midden in het hart van Antwerpen hebben zij de bekende en geliefde winkelstraat De Meir gekozen als locatie. En een nieuwe winkel openen op zo’n locatie vraagt natuurlijk ook om een high-end interieur en exterieur!

Shoppers willen beleving

Brantano Antwerpen richt zich steeds meer op winkels in grote steden omdat shoppers volgens hen steeds bewuster worden van de totaalbeleving rondom winkelen. En in een grote stad kun je je hart dan volledig ophalen!

 

Aandacht vasthouden

Om het winkelende publiek aan te trekken koos Brantano voor een opvallende entree met boven de deuren een 6 x 1 meter groot LED-schermen. Op deze schermen kunnen zij doorlopende beelden afspelen en zo het merk Brantano letterlijk uitlichten, in de misschien wel drukste winkelstraat van Antwerpen.

Campagnes die in het oog springen

Tot slot geeft een derde van de ondervraagden aan interesse te hebben in een persoonlijker aanbod, vooral als het gaat om gezondheidsoplossingen. Als dat betekent dat daarvoor DNA afgestaan moet worden, stemt een derde daarmee in.

Ook binnen in de winkel is er aan alles gedacht en wordt het de shoppers zo comfortabel mogelijk gemaakt. De routing sluit aan bij alles wat je maar nodig kunt hebben en natuurlijk wordt ook hier on-brand gecommuniceerd met de shoppers.

 

Afmetingen

Dat doet Brantano onder andere via het 3 x 5 meter grote LED-scherm, waar zij de mooiste campagnes kunnen afspelen. Benieuwd? Bekijk dan de video hieronder!

Led schermen bij Brantano in Antwerpen

Details geleverde schermen | Entree 600cm x 150 cm 3.9mm High Brightness | Interieur: 300cm x 550cm 3.9mm

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een LED scherm op jouw locatie? Neem dan zeker contact met ons op! En wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens projecten? Volg ons dan op FacebookLinkedIn en Instagram!