brantano Antwerpen

‘Droom durf verander.’ Dat is het motto waarmee modemerk Brantano door het leven gaat. Het was voor hen dan ook meer dan logisch om de nieuwste winkel op een toplocatie te openen, inclusief topambiance door de inzet van LED screens.

Eind augustus opende kleding- en schoenenmerk Brantano haar eerste centrumwinkel in Vlaanderen. Midden in het hart van Antwerpen hebben zij de bekende en geliefde winkelstraat De Meir gekozen als locatie. En een nieuwe winkel openen op zo’n locatie vraagt natuurlijk ook om een high-end interieur en exterieur!

L2L Ledscreens Brantano AntwerpenShoppers willen beleving

Brantano richt zich steeds meer op winkels in grote steden omdat shoppers volgens hen steeds bewuster worden van de totaalbeleving rondom winkelen. En in een grote stad kun je je hart dan volledig ophalen!

Om het winkelende publiek aan te trekken koos Brantano voor een opvallende entree met boven de deuren een 6 x 1 meter groot LED screen. Op deze schermen kunnen zij doorlopende beelden afspelen en zo het merk Brantano letterlijk uitlichten, in de misschien wel drukste winkelstraat van Antwerpen.

Campagnes die in het oog springen

Ook binnen in de winkel is er aan alles gedacht en wordt het de shoppers zo comfortabel mogelijk gemaakt. De routing sluit aan bij alles wat je maar nodig kunt hebben en natuurlijk wordt ook hier on-brand gecommuniceerd met de shoppers.

Dat doet Brantano onder andere via het 3 x 5 meter grote LED scherm, waar zij de mooiste campagnes kunnen afspelen. Benieuwd? Bekijk dan de video hieronder!

Details geleverde schermen | Entree 600cm x 150 cm 3.9mm High Brightness | Interieur: 300cm x 550cm 3.9mm

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een LED scherm op jouw locatie? Neem dan zeker contact met ons op! En wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens projecten? Volg ons dan op FacebookLinkedIn en Instagram!