L2L Kinepolis led schermen

Vanuit een schets toewerken naar een verbluffend eindresultaat, dat doen we natuurlijk graag. Al helemaal wanneer het gaat om een organisatie waar beleving en ultieme beeldkwaliteit hoog op het lijstje staan. En laat dat nu precies het geval zijn bij bioscoopketen Kinepolis!

Het Belgische Kinepolis Group is een bioscoopketen met ondertussen ruim 50 bioscopen door heel Europa. Bij een aantal locaties in België brak de tijd voor verandering en ontwikkeling aan, en daarom werd ons gevraagd 4 schermen te ontwerpen en op locatie te installeren.

Gebogen LED schermen bij KinepolisL2L gebogen schermen kinepolis

Ieder scherm op de locaties in Leuven, Braine, Kortrijk en Gent had zo zijn eigen specificaties. Niet alleen in grootte maar ook in vorm. Zo was een scherm boven een indraaiende trap één van de wensen.

Dat vraagt om gebogen LED schermen waardoor het scherm meebuigt in de bocht en een specialistisch oog dat precies ziet hoe dit geproduceerd en geplaatst moet worden. Vanuit de eerste schetsen hebben we dan ook weer een prachtig eindresultaat kunnen opleveren!Kinepolis L2L Bocht led scherm gebogen

De schermen die wij bij de vier verschillende locaties van Kinepolis gemonteerd hebben zijn 12 meter lang en 1 meter hoog per stuk. Dat is gaaf werken hoor!

Wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens installaties? Volg ons dan Facebook en LinkedIn!

LED scherm L2L Kinepolis LED scherm Kinepolis L2L