Reclamezuil.

Een reclamezuil met een led-scherm is een type buitenreclame dat bestaat uit een zuil waarop een led-scherm is gemonteerd. Het led-scherm kan verschillende afmetingen hebben en wordt gebruikt om digitale inhoud weer te geven, zoals advertenties, berichten, video’s en afbeeldingen.

De reclamezuil met led-scherm wordt vaak geplaatst op drukke locaties langs wegen, op parkeerplaatsen en bij ingangen van gebouwen om de aandacht te trekken van voorbijgangers en potentiële klanten. Het scherm kan op afstand worden bediend en kan dynamische inhoud weergeven die gemakkelijk kan worden aangepast aan de behoeften van adverteerders.
De voordelen van een reclamezuil met led-scherm zijn onder andere:

  1. Hoge zichtbaarheid: De zuil met led-scherm is opvallend en kan op afstand worden gezien, waardoor het een effectieve manier is om de aandacht van voorbijgangers te trekken.
    Flexibiliteit: Het led-scherm kan snel en gemakkelijk worden aangepast aan verschillende advertenties en berichten, waardoor het een zeer flexibel medium is.
  2. Dynamische inhoud: Met de mogelijkheid om video’s, animaties en bewegende beelden weer te geven, kan het led-scherm een krachtigere en meer meeslepende reclame-ervaring bieden dan traditionele statische reclameborden. Adverteerders kunnen bovendien inspelen op actualiteiten of bijvoorbeeld de weersomstandigheden.
  3. Lage onderhoudskosten: Omdat led-lampen zeer duurzaam en energiezuinig zijn, vereist een reclamezuil met led-scherm over het algemeen weinig onderhoud en heeft het lagere operationele kosten dan veel andere soorten reclameborden. Zo kost het wisselen van content nauwelijks tijd terwijl bij een conventionele reclamezuil dit vaak zeer arbeidsintensief is en duur materieel zoals hoogwerkers nodig is.

Al met al kan een reclamezuil met led-scherm een effectieve manier zijn om de aandacht van voorbijgangers te trekken en om inkomsten te genereren door middel van reclame.

totUm.

Breng uw bedrijf onder de aandacht en creëer extra verkoop met een TotUm reclamezuil. 

Snelle offerte en levering

Binnen 1 werkdag een offerte

Alles in eigen hand

Productie, montage en service

Kopen of leasen

Passend binnen elk budget

Laagste prijsgarantie

Op basis van onze kwaliteitseisen

Digitale reclamezuilen.

Digitaal adverteren en promoten is een van de meest veelzijdige reclame-uitingen die je buitenshuis (Out of Home) tegen kunt komen.

Op een digitaal LCD-scherm kun je boodschappen wisselen, aanpassen aan de actualiteit-, weer-, tijdstip- enzovoort. Daarnaast kunnen de boodschappen op een digitale zuil dynamisch zijn. Een perfecte manier om reclame te maken.

Film, animatie of snelle wisselingen, het is allemaal mogelijk op een digitale reclamezuil. Het touchscreen van de L2L TotUm maakt je reclamezuil interactief en de mogelijkheden onbeperkt.

Je weet natuurlijk zelf waar een digitale reclamezuil in je organisatie het beste tot zijn recht komt, maar we geven je een paar voorbeelden waar je de TotUm informatiezuil voor kan gebruiken.

Point of sale totUm.

Een digitale reclamezuil is een veelzijdig POS promotietool op de shopfloor en in je showroom. Goede impact content zal de aandacht van je publiek trekken, elke keer opnieuw.

Giantstore totum led reclamezuil

Presentatie totUm.

Presenteer je product op niveau.

Op een TotUm kun je een uitgebreide presentatie geven van je producten en diensten. Voorzie je klant van diepgaande achtergrond informatie, combineer film met feiten of laat de klant interactief spelen met de beschikbare informatie.

info & aanmeld totUm.

Plaats een TotUm digitale kiosk in je informatiecentrum.

Informeer belangstellenden met een digitale infozuil over de feiten, bijzonderheden en status van je project. Geef klanten en bezoekers de mogelijkheid zichzelf te informeren over de meest voorkomende vragen over je product of dienst op een digitaal informatiescherm.
Dubbele totum reclamezuil
twee totum reclamezuilen
LED reclamezuil dubbel

Customised.

Een LCD reclamezuil trekt op zichzelf al flink de aandacht in je bedrijf of organisatie. Wil je echt iets speciaals laat je digitale reclamezuil dan door onze studio aanpassen aan je huisstijl of doelgroep. Onze creatieve ontwerpers pimpen samen met de vakmensen van ons atelier je TotUm reclamezuil zodat deze naadloos aansluit bij je huisstijl of promotieactie.

Chique, schreeuwend, doelmatig zakelijk of juist ludiek?
Met hoogwaardige folie geven wij je reclamezuil een metamorfose.

Wil je nog meer? Met full colour bedrukt tweedimensionaal plaatmateriaal geven we nog een extra twist aan je TotUm.

Vrijblijvend advies over effectieve LED-reclame.
Wij staan voor je klaar.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.