Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beeldkwaliteit.

De beeldkwaliteit van een LED-scherm wordt bepaald door verschillende factoren, zoals de resolutie, de pixel pitch, de helderheid, de contrastverhouding en de kleurweergave.


De resolutie van een LED-scherm verwijst naar het aantal pixels dat op het scherm wordt weergegeven. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper en gedetailleerder de weergegeven inhoud zal zijn. De pixel pitch van een LED-scherm verwijst naar de afstand tussen de individuele LED-modules op het scherm en heeft ook invloed op de beeldkwaliteit. Een kleinere pixel pitch resulteert in een hogere resolutie en een scherper beeld.


De helderheid van een LED-scherm is belangrijk voor een duidelijke weergave, vooral bij outdoor toepassingen waar het scherm kan worden blootgesteld aan fel zonlicht. Het contrastverhouding van een LED-scherm is ook belangrijk, omdat het de verhouding is tussen de helderste en donkerste delen van het beeld. Een hoog contrastverhouding zorgt voor meer levendige kleuren en scherpere beelden.


De kleurweergave van een LED-scherm verwijst naar de mogelijkheid van het scherm om kleuren nauwkeurig weer te geven. Dit wordt bepaald door de gebruikte LED-technologie en de kalibratie van het scherm.


Over het algemeen is de beeldkwaliteit van LED-schermen de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd en is het nu mogelijk om scherpe, heldere en levendige beelden weer te geven op LED-displays met hoge resoluties en pixel pitches. Om de beste beeldkwaliteit te krijgen, is het belangrijk om een LED-scherm te kiezen dat past bij de specifieke toepassing en om te zorgen voor de juiste installatie, kalibratie en onderhoud.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.